JULIA K

Julens outfit!

jawboneIMG_3257

jawboneIMG_3271

 Jag har egentligen två klänningar att välja mellan och det kan hända att den andra ( en julröd klänning ) åker på. Vi får väl se…

Men ett hett tips är att återanvända sommarklänningar. Det funkar om man kombinerar rätt.

IMG_3264-tile

Klänningen ( BY MALINA ) är en av mina absoluta favvisar i garderoben och är väl mer av en sommarklänning egentligen…Men en sådan stor favorit som jag alltid känner mig fin i. Synd att begränsa till sommardagar.

IMG_3262-tile

jawboneIMG_3271

Våra sovrumsväggar är målade med en kalkfärg och skapar verkligen en charmig härlig känsla ( KALKLITIR ).

jawboneIMG_3273

Men med rätt accessoarer och plagg till så blir den både julig och vintrig. 

Koftan ( SAINT TROPEZ ), ett par gosiga stickade vaniljvita strumpisar och ett juligt nagellack till så…

Galgen med maxad nostalgifeeling för mig som är född på 80-talet kommer från (  TINE K ) .

jawboneIMG_3268

Vår lilla sovalkov! Spetslampan  ( LAMPVERKET) är mig kär. Sätter en skir och romantiskt feeling i hela rummet.

jawboneIMG_3275

Julrött! Bästaste lacket, ( DIOR ). Pensel och hållbarhet är helt perfa!

IMG_3279-tile

Hej finaste!

Vi har handlat julmaten idag, postat de sista paketen, shoppat sällskapsspel ( eller ja typiskt nog la jag det ifrån mig i butiken och glömde helt enkelt att köpa det, så C ska åka och köpa det sedan ) och blommor att julaftonspynta med. Vi kom hem till ett alldeles julstädat hem och den lyxen är sannerligen svårslagen. Nog för att jag städar och plockar i ett men att ta in hjälp då och då är en av de bästa investeringarna jag gjort i mitt liv.

Nu ser vi på tjuvarnas jul och tillverkar smällisar och dekorerar apelsiner. Jag och barnen. Älskling jobbar än och gör så fram till jul.

Doften av nejlika sprider sig och julefriden är verklige här nu. Ljusen fladdrar i adventsstaken och det är årets mörkaste dag. Eller var det igår kanske…? Men denn december har verkligen varit snäll och vacker med både värme och solljus här i närheten av huvudstaden åtminstonde.

Jag hoppas att ni också har lite lagom med pyssel kvar och att ni inte för guds skull stressar. Det är inte värt det alls och det viktiga är ändå att fira juletiden precis så som man själv önskar och kan.

För vår del är barnen, maten, godsakerna och de där nästan oförskämt lata dagarna det som är det allra viktigaste. Och jag tror nästan att just de där dagarna. När jag tar precis varje stund som den kommer utan att ha ett endaste sak att sysselsätta mig med än att spela spel, äta praliner och skinkmackor om vartannat. Möjligen lufta mig en liten stund i det faktiskt makalöst vackra decembervädret. Är de som är allra bäst.

Nu ska jag fortsätta krusa silkespapper.

Tjing och Julepuss!

Julia

Vill ni ser mer av outfiten?

Klicka vidare och läsa och se bilderna här:

MIDSOMMAR ALÁ BJÖRSTA

LÖRDAGENS, KALAS OCH HÖSTKÄRLEK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så snyggt!! Klänningen är ljuvlig och med koftan som glittrar som en julgransstjärna så blir det ju tipp-topp juligt! Tack för ytterligare ett år med inspiration i mass!! Stort tack för att du delar med dig av ditt liv!

  Varma kramar från en annan 3-barns mamma 🙂

  Jessica E 2015-12-22 21:52:23
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Tack till dig, som tittar in här, och på insta. Det betyder mycket för mig! Jag ser så fram emot ännu ett år med bloggen…

   Kramar J

   juliak 2015-12-22 22:19:58
   Svara
 • Å så tjusigt!
  Önksar dig en riktigt GOD JUL!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2015-12-22 21:37:10 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!