JULIA K

Lördagens, kalas och höstkärlek!

batch_IMG_0228

1 – års kalas och det viktigaste. Om man nu är bjuden på ett 1 – års kalas till ett litet hjärta som råkar ha ett äldre syskon. Syskonpresent! Viktigt och värdefullt. Jag har verkligen uppskattat det själv när barnen var mindre. 

batch_IMG_0231

På väg. Till kalas, tårta och middag hos finaste vännerna. Belle har längtat och peppat i dagar!

Lilla hjärtat.

IMG_0266-tile

Jag har verkligen en känsla för grönt just nu. Mörkt mossgrönt till ärtgrönt…älskar!

Klänning By Malina, kofta HM, armband My Dromedary, Syster P  och skor & Other stories.

IMG_0284-tile

Vackra vackra höst! Det här är sannerligen min tid på året.

IMG_0248-tile

 

Hej sötaste!

Det blev ett sen hej idag…

Men ville ändå titta in och visa lite av dagen. Och dagens.

Vi har varit iväg på lite kalas. Och annat. Som jag ska berätta mer om en annan dag. Livets ytterligheter…

Men dagen har varit fin och alltså det här med höst. Älskar! Höstkärlek…

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Ett stort plus för den kombon! Har också gått mer över till att gilla grönt från att bara velat ha blått.. Skönt med klänning med fickor!

  Sofias Lantliv 2015-10-04 21:25:34 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Fint! Jag håller dock inte alls med om syskonpresent, jag verkligen älskar att se hur mina barn gläds så otroligt mycket med det syskonet som fyller år, älskar att det barnet får stå i centrum och försöker verkligen att anstränga sig för att det skall vara just födelsedagsbarnets dag… Jag tycker att syskonpresenter tar bort udden av att lära sig att bara vara glad för någon annans skull. Men det är jag och det finns säkert en massa bra argument FÖR syskonpresent 🙂

  Jessica Sagre 2015-10-04 17:20:23
  Svara
  • Svar på Jessica Sagres kommentar.

   Är helt enig här!! Är heller ingen älskare av syskonpresenter.. Själv är jag syskon nummer sju i min familj och det hade ju nästan blivit lite fånigt om alla skulle haft present när någon i familjen fyllde år.. =) Skämt åsido tror jag att det är väldigt nyttigt att lära sig som du säger och jag själv tror att jag lärde mig massor då jag idag inte alls tycker det är lika kul att få som att ge!!
   Tack för en fantastisk blogg Julia som jag troget följt i många år nu!! kram

   Malin-mamma till två (snart tre) 2015-10-07 19:50:43
   Svara
  • Svar på Jessica Sagres kommentar.

   Tack 🙂

   juliak 2015-10-05 08:26:54
   Svara
 • Vilka härliga höstbilder 🙂 är nyfiken på vart du har hittat det fina presentpappret med bilar på?

  evelina 2015-10-04 16:49:49
  Svara
 • Tack kärleksfulla fina ni för i lördags.

  Sara 2015-10-04 15:39:19
  Svara
 • En fråga om en helt annan sak. Jag ska just beställa ny rostfri diskbänk och ska välja tjocklek. Har ni 30 eller 38 mm. Jag tycker er ser fin ut. Tack för en jättefin blogg. Kram

  Åsa 2015-10-04 14:29:56
  Svara
 • Vad fina bilder och jag håller med dig- hösten är den bästa årstiden! 🙂 Fin klänning på dig med 🙂

  Erika 2015-10-04 09:19:43 http://erikasblogg.se
  Svara
 • Alltid lika fin. Håller med dig om grönt. Visserligen har grönt alltid varit min favvofärg ända sen jag var en liten skit, men nu är grönt snyggare än någonsin. Ha en fortsatt fin helg

  sandra 2015-10-04 07:45:51 http://sannapyttianna-sandra.blogspot.com
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Tack 🙂 Jag har alltid varit blå. Men Noells favvisfärg sedan plutt är just grön så det har blivit en stor favorit för mig också 🙂 Kram! J

   juliak 2015-10-04 07:51:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!