JULIA K

Mellanmålsinspiration!

IMG_3715

IMG_3719-tile

IMG_3746

IMG_3741

IMG_3816

( Inlägget presenteras i samarbete med Naturdiet )

Hej söta!

Som utlovat ännu mer mellisinspiration.

Jag har fått prova på en alldeles ny kvargsmoothie!

Naturdiet nylanserar en proteinrik  kvargsmoothie i två olika smaker. Passionsfrukt och blåbär/hallon. Den behöver inte förvaras svalt ( jag tycker att den smakar lika fint kylskåpssval som rumstempererad ) och är därför alldeles perfekt att förvara i träningsväskan, skrivbordslådan eller handväskan så att man alltid har ett gott och fräscht mellanmål tillhands.

Jag kan vara lite lat på att göra egna smoothies periodvis och särskilt när jag är själv hemma och jobbar. Då vill jag vara tidseffektiv och äter väldigt enkla, snabba lätta luncher och mellanmål. Så att jag hinner jobba undan så mycket som möjligt inna de är dags att hämta hem små hjärtan.

Därför passar denna färdiga kvargsmoothie för mig perfekt till mellis eller lunch. Eller som frukosttillbehör. Det nästan bästa förutom att den är god och mättande ( passion är min absoluta favvis ) är just enkelheten och snabbheten. Jag brukar ha en liten dipp vid 15-snåret och behöver allt som oftast få i mig en mellis och nu har jag ytterligare ett alternativ att varva mina mellanmål med!

Kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Julia. Jag undrar vad du tycker om Kastehelmi glasen? Har hela familjen dem i vardagsbruk? Hur många glas vågar du förvara på varann?
  Kram

  Henna 2016-01-18 18:43:51
  Svara
 • Brukar vara väldigt söta….
  Hur många kolhydrater är den?
  Håller tummarna!

  Ulrika 2016-01-18 18:09:28
  Svara
 • Vilken bra uppfinning, kvargsmoothie! Det är ju suveränt, det ska jag komma ihåg nästa gång mellanmål behövs!

  hannah 2016-01-18 14:00:11
  Svara
 • Är kvarg verkligen gott….?? Alla som äter denna produkt lovordar den verkligen men när jag smakat den så smakar den allt annat än gott…..Förresten har Skånemejerier börjat med kvarg och den är tillverkad med svensk mjölkråvara så man stöttar svenska mjölkproducenter vilket jag som jobbar med svensk livsmedelsproduktion tycker är viktigt 🙂

  Jessica E 2016-01-18 09:17:54
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Ja jag tycker verkligen om kvarg! Nu är detta en smoothie och liknar mer drickyoughurt i konsistensen men jag gillar även kvarg på burk som är smaksatt eller som man smaksätter själv. Kvarg åt jag jämt som barn när jag besökte min Mommo i Finland! Supersmarrigt att blanda ut naturell kvarg med bär. Kram J

   juliak 2016-01-18 09:58:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!