JULIA K

Nyttigt mellanmål!

IMG_2293 IMG_2292 IMG_2289 IMG_2287-tile

Heeeej mina fina!

Pjuh här har ni en mör Julia idag. Jag har packat oändliga mängder med paket ( tack mina fina fina kunder, äntligen är alla jullovsordrar påväg till er ) och vardagen är här. Med besked. Jag tycker ju om vår vardag väldigt mycket. Men kontrasten känns stor idag och jag tror att vi alla behöver få ha denna veckan på oss att vänja oss vid januarivardag. Ingen av oss var direkt pepp på att gå ut i slasket. Här i Stockholm har det nämligen regnat dagen lång.

Nu är min plan att få i mig annat än chokladpraliner vareviga dag så jag delar med mig av lite tränings och kostpepp framöver. Vi är nog många (?) som året 2016 har planen att må bra, vara snälla mot oss själva och njuta av livet som pågår just nu.

Så ett mättande och så så så god, enkel, mättande och snabb mellis är äppelklyftor med jordnötssmör. Av en ekologisk sort, utan några tillsatser ( viktigt ) ! Finns nog i precis nästan alla välsorterade livsmedelsbutiker. Och det är gott att byta ut jordnötssmret mot mandelsmör ibland.

Nu ska jag snart susa iväg i slasket och hämta hem älsklingar. Som jag längtar efter ljudet av barnen när de är iväg.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Bra tips! Går det lika bra att skippa äpplet och lägga till ett par slevar jordnötssmör?? Hee 😉

  Hannah 2016-01-18 14:14:31
  Svara
 • Behöver också bra tips på nyttiga mellanmål som man kan ordna på ett enkelt sätt på kontoret 🙂 Har haft träningsuppehåll över jul men är igång igen med löpning och styrka! Så skönt!!

  Jessica E 2016-01-11 21:08:25
  Svara
 • Varför jordnötssmör? Är väl nyttigare utan!

  Marie 2016-01-11 15:23:18
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Så att jag blir mätt om jag är hungrig då smöret innehåller fett. Och så är det så himla gott 🙂

   juliak 2016-01-11 18:06:49
   Svara
 • Ja va kul att få tips på träning och nyttigheter. Det behövs minsann nu. tränar regelbundet på Motionshuset i min stad men över jullovet har det blivit lite si och så med det tyvärr. Var på ett styrkepass i Lördags och har en grym träningsvärk i lår och rumpa. Det känns att man tappat en del, men nu är det nya tag minsann.
  Har både äpplen och jordnötssmör hemma så det måste jag prova genast
  Kram Liselott

  Liselott 2016-01-11 14:32:17 http://Systervit
  Svara
  • Svar på Liselotts kommentar.

   Åh men du är duktig som kommit iväg. Jag har inte lyft ett finger under jullovet men planerar att börja träna igen allra senat nästa vecka när barnen också är igång med sina aktiviteter. Vet inte om jag vågar springa i snön men kan ju ta prommisar och träna styrka hemma… Kram kram! Julia

   juliak 2016-01-11 18:08:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!