JULIA K

Vad som händer i köket ikväll…

IMG_0497-tile IMG_0509-tile

 

Jo Carlos kaklar vidare i köket.

Det är faktiskt ungefär hur bra somhelst att ha en alldeles egen hantverkare här hemma. Som förverkligar alla de där drömmarna och idéerna som jag har. Dessutom är han så oerhört skicklig. Och kommer med världsbra idér som kompletterar mina egna och ibland till och med ersätter vissa till det bättre.

Nu börjar hela köket få den där känslan som vi är ute efter. Lycka!

Väggarna ska få sig lite färg, golvet likaså. Och bänkskivan bytas ut. Sedan är etapp 2 färdig.

Den sista och slutliga etappen. Etapp 3 påbörjas säkert ganska snart och den blir en riktigt utmaning då delar av köket ska byggas om helt i förmån för ett större badrum. Just nu har vi endast en mindre toalett och delar på badrummet på övervåningen alla fem. Funkar finemang just nu förstås. Men barnen blir äldre och jag anar att just badrummet kan bli ockuperat med tre tonåringar i huset…

Dags för kvällsruljansen!

kram

Julia

Vill ni se och läsa mer om vår köksrenovering så läs gärna också:

NY LAMPA TILL KÖKET OCH FREDAGSFEELING PÅ TOPP

ROSTFRI BÄNKSKIVA

NYTT KÖK NYTT LIV!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har nog sagt det ett par hundra gånger. Men alltså, han är grym din C!

  Hannah 2015-10-21 14:00:35
  Svara
 • Heissan ihanainen,

  Voii hyvänen aika, miten upea keittiö teille on tulossa. On vaan mieletöntä seurata vuosi vuoden jälkeen, miten rakennatte ja uudistatte omaa kotianne täydellä intohimolla sekä esteettisyydellä. ja M i t e n teillä riittää energiaa kaiken elämän arjen ja aherruksen keskellä, Julia.
  Upeaa, kertakaikkiaan. Olette todellakin kuin luodut toisillenne. ja kaikesta huolimatta elämänarvosi ovat vahvasti maan kamaralla. Lapset täyttävät sydämenne sata prosenttisesti. Elämän pienistä asioista osaatte nauttia rakkaudella ja vaalia sitä kaikkea ihanaa, mitä olette saaneet lahjaksi.
  On ollut ilo ja kunnia seurata elämääsi ja sen vaihderikkaita hetkiä, kurkistamalla pienestä ikkunasta sisään. kiitos, että olet jakanut osasia elämästäsi.

  ihana ihana blogi, jota olen seurannut vuodesta 2007 asti.

  Halaus ja puss terveisin , ystävä Naantalista

  Kirsi lampinen 2015-10-13 21:07:17 http://www.pieniunelmajahillittyakauneutta.blogspot.fi
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!