JULIA K

Rostfri bänkskiva

batch_IMG_8949

 

batch_IMG_8956

 

batch_IMG_8950

 

Heeeej!

Tittar in en snabbis till er! Innan jag tar tag i dagen som är fylld med produktfotografering, packelipack av paket som ska skickas iväg, läxor, barnens träning och kanske en liten joggtur för min del.

Ovan några köksglimtar. Ny kran på plats. En himla fin sådan. Och en rostfri bänkskiva. Oh la la säger jag bara!

Eller ja nu känns det så. Igår kände jag mig lite lagom gråtfärdig efter typ vad som kändes som tusen olika missöden med vårt nya kök. Varför blir det alltid alltid alltid så när man renoverar? Ingenting går någonsin som tänkt och planerat.

Nåväl. Silikon och en positiv inställning brukar lösa de flesta missöden vid renoveringar har jag lärt mig under årens lopp…

 

 

Ni ska såklart få se mer! Så fort kaoset lagt sig och allt är på plats. Just nu har vi allt huller om buller och varken spis eller diskmaskin på plats…

 

Fin måndag!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Julia, undrar vart man kan köpa den fina skärbrädan/grytunderlägget som står lutad mot väggen.
  Kram Liselott

  Liselott 2015-11-17 13:31:59 http://Systervit
  Svara
 • Snyggt snyggt snyggt! Bara sååå snyggt!

  Hannah 2015-09-14 20:39:27
  Svara
 • Hej! Supersnyggt! Var kommer den fina rostfria bänkskivan ifrån?

  Kram Therese

  Therese 2015-09-11 15:09:56
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack snälla! Jag återkommer med ett litet ”köksspecial alá Julia” framöver där jag samlar all tänkbar info 🙂 Kram Julia

   juliak 2015-09-11 15:33:07
   Svara
 • Jag älskar den fina väggfärgen. Vad heter den?

  Åsa 2015-09-08 22:30:32
  Svara
 • Så himla fint! Underbar kran. Var du inte nöjd med porslinsvasken? Vet inte om jag ska välja en porslinsvask eller rostfri diskbänk… Tack för superfin blogg.

  Anna J 2015-09-08 19:05:51
  Svara
  • Svar på Anna Js kommentar.

   Tusen tack! Jo men jag har absolut varit nöjd rent estetiskt men till slut blev det en spricka i den. Och den var repig och ofräsch efter många års slitage. Rostfritt passar oss allra bäst då barnen gärna är med och donar också. Jag vill inte att man ska behöva vara rädd om vårt kök. Utan här ska lagas mat och bakas 🙂 Kram

   juliak 2015-09-08 21:23:21
   Svara
 • Hej Julia! Så fint det blir! Var kommer kakellisten ifrån? Söker precis en sån till mitt kommande badrum.

  Lina 2015-09-07 22:24:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!