JULIA K

Vinnaren är!

20c030d5609c4fe9ee492eb3e68340ff_980x0_c_85_ns_v4

Hej hopp!

Så är det då dags att avgöra tävlingen om en månadsförbrukning av mellanmål från ICA Gott liv.

Tusen tack för att ni ville vara med. Och jag tycker verkligen att ni delade mer er av fantastiskt bra tips. Så in och läs bland tävlingssvaren som ni finner här ( klick klick ) om ni vill inspireras till mer vardagsmotion.

 

Jag har i allafall lyckats om än det var svårt att utse en vinnare.

”Mitt bästa träningstips är att inte vänta på att lusten och tiden ska infalla samtidigt! Det gör den väldigt sällan för mig. I perioder då jag rör mig mindre letar jag anledningar till att det inte finns tid och känner efter för mycket om jag orkar. Om jag då tänker att någon sorts träning är bättre än ingen träning alls känns det inte lika jobbigt. Att klappa sig lite på huvudet för den motion jag får till istället för att känna skam för det som inte blir av! Då jag kommer in i mina vanor kommer så småning om också behovet och lusten i att träna och allt känns lättare! 
Alltså: slut med skuld och skam och var nöjd över den träning du faktiskt får till!”

Anna 2015-08-18 10:02:05
Stort grattis Anna!
Maila dina uppgifter till mig.

 

Kram

Julia

 (Inlägget presenteras i samarbete med ICA Gott liv )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!