JULIA K

Vårnytt till barnen!

Hej sötaste!

Åh men vet ni? Igår fick jag ett totalt rensarryck och virvlade runt heeeeela hela övervåningen. Alla lådor. Samtliga garderober ( bortsett från Carlos då han nog inte skulle uppskatta att komma hem till en halvtom garderob hihi ).

Så nu är våra garderober rensade och inventerade inför våren. Prydligt vikta kläder, ordning och reda. Badrumsskåp, leksaker, pussel och ja precis allt fick sig en genomgång och det blev mååååånga påsar med rent släng, och andra som ska vidare.


Befriande delux alltså! Typ nästan bättre än choklad. Men bara nästan 😉

Innan min stora resning beställde jag lite vårnytt från Pompdelux och ni ska få se vad det blev.

Jag fotade det mesta förutom ytterplaggen som för övrigt är helt suveräna och riktigt snygga. Men jag tror att det får bli en order till för nu vet jag ju vad barnen behöver och så kan de få vara med och välja vid nästa tillfälle.

Har inte hittat så mycket skoj hos de större kedjorna ännu men det kanske kommer framöver. Å andra sidan är det ju supersmidigt att shoppa till alla tre barnen på ett och samma ställe faktiskt. Så länge det går.

Nåväl. Här kommer en kavalkad för den som är sugen på lite vårinspiration i klädväg.

Och nu gråter jag en skvätt!!

Alltså bilderna är väck! Hade ju tagit jättemånga fina bilder särskilt på Belle *snyft*.

Ni får hålla tillgodo med de som finns kvar och så får jag fota om igen. 

B L Ä för teknik som jag inte behärskar men samtidigt himla tur att det inte var typ butiksbilder eller något annat helt ovärderligt som bara försvann.

Lovar att återkomma med fler och jag får trösta mig med att ljuset inte var optimalt.

Sköna mjuka lite baggy tights i aqua och marin.

Och så rar stickad kofta även den i aqua som verkligen är en så vårlig och fin färg tycker jag.

Belle speglade sig länge och väl när vi provade kläderna 😉

Och här hade hon ledsnat på att jag knäppte bilder ( fasen fasen nu blev jag sur igen för att de bara försvann sådär )

Men iallafall så är det en tunn skön mörkblå tunika med prickar som hon har på sig och hon älskar allt som har med änningar ( klänningar ) att göra.

För den som inte riktigt följt mig genom åren så kan jag berätta att Belle har en sjukdom som heter Alopeci. Jag har skrivit lite mer om det i ett inlägg som ni finner HÄR.


Och matchande strumpisar.


Vi ses snart igen med fleeer bilder.

kram

Julia


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Finaste Belle och hennes fina mamma! <3 <3 <3

  Stor kram
  Petronella

  Prinsessorna på Bellevue 2015-02-24 08:35:04 http://www.blogger.com/profile/09093371109219872306
  Svara
 • Åh ni är så himla gulliga, tack för alla hälsningar. De värmer ska ni veta!

  Ylva, normala tycker jag. Inte lika smala och trånga som deras övriga byxor. Tycker just att deras byxor är knepiga och köper mest överdelar men dessa funkade suveränt och Belle är tunn i midjan så jeansen passar också.

  kram

  Julias vita drömmar 2015-02-20 08:33:26 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Sååå himla söt tjej och jättefina kläder, det strålar om bilderna <3

  Kramar Hanna

  Anonymous 2015-02-19 18:23:19
  Svara
 • Oh ja vad roligt att se vad du gillar hos Pomp, har precis fastnat för märket. Måste fråga – är de naturfärgade randiga byxorna stora i midjan?
  Läser för övrigt din blogg (enda bloggen jag följer) för jag tycker att det finns en sådan ro och ett sådant lugn i det du skriver och utstrålar. Älskar din ton helt enkelt./ Ylva

  Anonymous 2015-02-19 16:58:53
  Svara
 • Belle ist so hübsch, so süß. Eine kleine Prinzessin. Ich bin Oma und möchte sie dauernd knutschen.
  Es gibt schlimmere Krankheiten. Sie wird groß und bald gibt es sicher auch ein Medikament und die Härchen wachsen. Wenn nicht, auch nicht schlimm.
  Paßt auf auch alle auf.
  Eva aus Deutschland. Nordrhein-westfalen, Ruhrgebiet. Bis bald wieder

  Anonymous 2015-02-19 16:19:59
  Svara
 • Så fina bilder . Skönt att rensa ut.
  Kram

  fia 2015-02-19 07:45:44 http://fiasdrommar.blogg.se/
  Svara
 • Gud vad härligt med rens!!! Bästa känslan! In med nytt. Måste också kolla igenom vad barnen har…

  Köper också ofta PdL men de har ju så mycket finare och mer varierat till flickor 🙁 killkläderna känns samma samma hela tiden och byxorna är det så hårda resårer i midjan på. Tråkigt… Hade jag haft girls i huset hade det blivit stora inköp… Nu not so much längre…

  Finaste Belle ❤️❤️❤️

  Pernilla m 2015-02-19 06:30:55
  Svara
 • Så fina kläder du shoppat! Jag hade gjort en liten lista till barnen, men sen kände jag att det inte var så mycket wow den här säsongen.. Utan klickade hem liknande betydligt billigare plagg någon annanstans.. Men nu kanske jag ångrade mig liiite.. För de där randiga byxorna stod på listan.. 🙂
  Kram Anna

  Annas skattkammare 2015-02-18 22:26:08 http://www.blogger.com/profile/17629149899393392826
  Svara
 • Jessica , Aaah alltså jag vill äta upp henne! Bästa bästa sällskapet man kan tänka sig om dagarna!

  kramis

  Julias vita drömmar 2015-02-18 21:26:47 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Men hjärtat mitt så fin hon är! O kläderna, mums!

  Jessica 2015-02-18 21:16:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!