JULIA K

Frågor?

Hej hopp 🙂 !
Ingen ordning och reda på alla frågor jag får alls känner jag. På mail svara jag alltid, men här på bloggen blir det lite hipp som happ…
Så nu har jag en liten frågestund här för den som undrar över något och garanterat vill ha ett svar 🙂 !
HÄR och HÄR finns svar på frågor jag brukar få.
Hoppas ni får en bra dag!
Kram/Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • ”Hei Julia!

  Jeg ELSKER din blogg og din stil…..ja hele deg og din familie, men det vet du jo 😉

  Har noen ting jeg lurer på 🙂

  1. Hvilken benkeplate har dere? Evnt. hvilke maling er den malt med?

  2. Har dere TV i stuen/kjøkkenet?

  3. Husker en gang jeg leste at du ikke var vant med feiringer av jul? Stemmer det? Hvordan gjorde dere det når du var liten jente?

  4. Skal dere bygge på huset det nærmeste året så babyen får eget rom?

  5. Skal du ha mammapermisjon, evnt. hvor lenge tenker du?

  6. Har du noen favorittblogger som du pleier å lese? Evnt. hvilke?

  Massevis av klemmer fra Anette”

  Hej Anette,

  Tack så glad jag blir 🙂 !

  1. Vit laminat från Ikea som vi är jättenöjda med.

  2. Ja vi har en liten tv i köket som står dolt i ett skåp- Det är jättemysigt att ha nyhetsmorgon på om helgmornarna :).

  3. Det stämmer bra. Jag är inte uppvuxen med att fira kristna högtider då min far kommer från Albanien där en del har en annan religion samt kultur. Som vuxen (och kristen) har jag dock valt att fira till exempel jul och det är den absolut härligaste högtiden på året tycker jag 🙂

  4. Utbyggnaden är påbörjad 😉

  5. Nej ingen ledighet i vanlig bemärkelse. Jag kommer däremot att dra ned på tempot.

  6. Jag läser i princip inga bloggar för tillfället men slinker alltid in hos mina vänner Fia och Terese. Och er som besöker mig och lämnar kommentarer när jag har tid 🙂 Jag tycker om bloggar som drivs av kvinnor som känns naturliga, ärliga och jordnära. Vill ni tipsa mig om fina bloggar som jag absolut inte får missa så blir jag glad 🙂

  Julias vita drömmar 2012-03-16 10:14:46 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • ”Hejsan!

  Jag undrar över den jättefina porslinsskärbräda som du har med blått sirligt mönster på.. Den syns på den tredje bilden i det här inlägget:

  http://juliasvitadrommar.blogspot.com/2011/06/kokspiff.html

  Är det ett loppisfynd? Vet du vilket företag som har tillverkat den?

  Sedan undrar jag hur du bär dig åt med att så konsekvent hålla fast vid din stil? Du blir aldrig sugen på något Marimekkomönstrat eller måla en stol röd, till exempel? Jag gillar verkligen din stil, men jag kan själv tycka att det är lite svårt att hålla fast vid en stil, man blir lätt frestad!”

  Hej,

  Ja det är ett loppisfynd och märket är Villeroy & Boch.

  Hmm jo jag blir supersugen ibland. Om våren blir jag till exempel jättesugen på att ha det sådär härligt charmigt ”mormor och torpaktigt” med mönster och färger huller om buller. Och ibland vill jag omge mig med sköna designklassiker i en riktigt sparsmakad miljö. Det finns ju många olika fina stilar som tilltalar mig.

  Men i slutändan så trivs jag ändå väldigt fint med vårt hem och hur det ser ut. Jag har haft i stort sett samma stil och smak under alla år ända sedan flickrummet 🙂

  ”Oh va roligt med frågestund, like!

  Vet inte om jag frågat det här förut men vad har du för kamera, samt objektiv? Du tar så fina ljusa bilder, trix & tips?

  Tror du det kommer bli stor skillnad med en liten 3dje i familjen?

  Kommer du vara föräldraledig från butiken, eller jobba på ändå?

  Tack för en underbar blogg!”

  Hej och tack!

  Jag har en Nikon D60. Jag har det objektiv som följde med i köpet ( typ ngn standard antar jag). Jag är urusel på kameror, datorer och teknik. Jag vill lära mig mer men det får bli en annan gång i livet 🙂

  När jag fotograferar så har jag en bild i huvudet i förväg, och så försöker jag genomföra den så att säga.

  Jag fotograferar uteslutande i dagsljus och om bilden behöver ljusas upp så finns det en sådan funktion i min kamera, photoscape eller i fotoprogrammet som bilderna laddas in i datorn genom. Eftersom vi har så ljust hemma så blir bilderna ljusa 🙂

  Hmm virrigt det här men det är inte mitt område alls även om jag tycker att det är otroligt roligt att just fotografera.

  Nja nej det tror jag inte då Noell och Elle är så ”stora” nu. Vi längtar jättemycket efter lillasyster och det ska bli mysigt med en liten igen. Denna gången tror jag att jag inser värdet av att försöka fånga ögonblicket och stunden mer än tidigare då det emellanåt kunde vara ganska intensivt med två småttingar hemma på heltid och företaget.

  Jag fortsätter att jobba om allt går som planerat 🙂

  Julias vita drömmar 2012-03-16 10:14:37 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • ”Hej,

  Vad använder du för redigeringsprogram? Eller tar du så fina bilder på en gång utan att behöva fixa dem? Hur kom du igång (startad) du din webshop? Vad för typ av företag är det?

  Mycket uppskattad blogg!

  Ha en fin dag :)”

  Hej,

  Det finns en knapp i min kamera som man kan ljusa upp bilder med och så kan man ladda ned ett gratisprogram som heter Photoscape. Jag är dock inte bra på redigering alls utan ljusar ibland upp för mörka bilder, förminskar och beskär. Så långt sträcker sig mina redigeringskunskaper 😉

  HÄR kan du läsa om mitt företag.

  ”Hej Julia

  Åh jag älskar din blogg och har följt den slaviskt sedan du startade. Är dock inte någon jätte flitig kommentator 😉 men jag skulle tycka att det vore jätte roligt att höra hur du förbereder dig inför bebisen, vad vill du ha och vad undviker du i bebisdjungeln? jag tycker det är sååå spännande att ni ska få en liten till och att vi får vara med och dela denna underbara upplevelse med dig/er.

  Du är otroligt vacker som gravid! (även annars).

  Det vore även jätte spännande att höra lite med namnet på lillasyster om du vill dela med dig förstås?

  Med stor beundran

  Kram Jenny”

  Tack snälla Jenny!

  Jag lovar att skriva lite mer om bebisförberedelserna och hur jag känner och mår. Vi har inte ordnat med nästan någonting alls bortsett från lite kläder. Å andra sidan känner jag inte alls på samma sätt som när jag väntade Noell och Elle. Då kände jag att det fanns så många ”måsten” medans jag nu tar en sak och en dag i taget. Det mesta kommer att ge sig 🙂

  Det finns oändligt många onödiga saker som man kan köpa på sig i väntan på bebis. Vad sägs om att jag skriver en lista på vad jag vill ha och tycker är viktigt till bebisen och så kan den som vill fylla på eller tycka till?

  ”Hej vännen, uhhh – frågestund love it:-)

  Jamen jag har da nogle frågor:

  Snälla, Kan vi få se nogle bilder av ”innmaten” i dina köksskap såsom vilket porslin och andra fina saker du bruker i köket?

  Ville ochså gerne se close up pictures av vad du har i dit fina nya vitrinskåp:-)

  Kommer du at lave en fraktavtale med t.ex. DHL for utenlandsleveranser av varer från din butik til privatadresser i Danmark?

  Kommer du at etablere et Nyhetsbrev?

  Kommer du at ta permission från butiken når den lille nye bebis kommer?

  Och i så fall hur länge?

  OCH NÄR kommer boken ”Julias vita Drömmar” med massa fina bilder av dina bäste loppisfynd, loppistips och inredningstips – jag väntar framdeles;-)

  KRAM Pia”

  Hej Pia 🙂 !

  Ja jag lovar, bilder på krimsiga skåpet och invändigt kommer framöver. Påminn mig och jag glömmer ;).

  Sist jag talade med DHL så hade de inga avtal till privatpersoner, detsamma gäller Schenker. Posten är SÅ dyrt som du vet.

  Jag kan sända till företagsadresser i Finland och Danmark för några hundralappar.

  Jag kan ju inte det där med datorer, därav bristen på nyhetsbrev. Jag har en lång lista på prenumeranter men jag får inte till det just nu tyvärr 🙁

  Butiken lever vidare förhoppningsvis men i lugnare tempo.

  Boken ja…hmm ska vi säga att det blir en bok innan jag fyllt 40 😉 ? Det vore faktiskt riktigt roligt att skriva en bok tycker jag.

  ”Hej julia! Du har en underbar blogg och hemsida. Brukar skriva om din hemsida på min blogg om ditt fina bar rum till flickan osv. Finns maileg med bröllopsklänning att köpa?”

  ”HeJ! Vad fräsch och fin du är! Får du in Maileg-kaninen med bröllopsklänning i din butik? Kram Annelie”

  Tack snälla 🙂 Brudkaninen kommer in under våren igen. Maila till mig på [email protected] om ni vill veta exakt när leveransen anlänt.

  Julias vita drömmar 2012-03-16 10:13:14 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • ”Sofie sa…

  Jag undrar om ni har funderat ut något namn till lillan i magen? :)”

  Hej Sofie,

  Ja det har vi. Vi har varsitt favoritnamn så vi måste komma fram till vilket det blir. Men vi är öppna för förslag och jag är så glad åt alla fina förslag vi fått så fortsätt fyll på 🙂 Estelle som många föreslagit har jag haft på min namnlista i många år men det känns inte alls aktuellt längre…

  ”Hejsan Julia!

  Tack för en inspirerande och vacker blogg! Jag och min man är i full gång med att planera bygget av vårt hus och jag går därför för tillfället med färgfunderingar. 🙂 Om jag inte minns helt fel har ni använt Fluggers råvita färg till mycket? Är ni nöjda med resultatet? Har ni provat andra vita nyanser när ni målat i huset? Eftersom jag vill använda en och samma nyans till stora delar av huset (väggar, golv, tak, lister och dörrar) känns det oerhört viktigt att nyansen blir rätt! Men det är så svårt att välja! Alla dina tips mottages med glädje!! :)”

  Hej och tack 🙂 !

  Jag förstår att det är svårt att välja. Det finns ju sååå många olika nyanser av vitt. Vi har målat mycket med just råvitt då jag tycker om den nyansen. Jag vill inte att det ska dra åt gult…men det är ju en smaksak. Bästa tipset är att ta hem färgprover och studera i såväl dagsljus som kvällstid med lampor. Lycka till med bygget!

  ”Hej!

  Jag undrar hur/var du förvarar alla böcker… Gissar att ni också äger en hel del både fina och fula, men jag har aldrig sett någon bokhylla. Har själv bokförvaringsproblem.

  Fortsätt blogga och inspirera – din blogg är nr 1 på min lista!!”

  Åååh man tackar 🙂 !

  Jag har under årens lopp rensat bort böcker som inte kommer att läsas igen och pocket spar jag aldrig. De böcker vi har finns i skänken som står i vardagsrummet. Jag tycker att böcker i regel är vackra men det blir för rörigt på mindre yta. Ett biblioteksrum hade varit något det 🙂

  ”Hej! Jag undrar hur breda plank ni har på golvet i vardagsrummet. Tips på någon slitstark färg att täckmåla med. Och om du vet om man behver måla bräderna innan det läggs in eller på plats. Kram Emma på Öland.”

  Hej Emma,

  Vi har målat med Fluggers golvfärg i råvitt. Men vita golv behöver få sig en omgång med några års mellanrum. Vi har inte målat planken innan men ”regelboken” säger nog att man bör det. Planken är 18 cm breda.

  ”Hej!

  Va roligt med frågestund! Måste säga att jag älskar din blogg!

  Jag undrar hur du har gjort för att få din blogg så populär?

  Ha det bra!

  /Sara”

  Hej Sara,

  Tack 🙂 ! Oj jag vet inte alls. Jag har inte haft någon taktik utan bloggens syfte till en början ( och är fortfarande) var att ha den som en slags offentlig dagbok över alla våra projekt. Att så många idag vill ta del av min blogg är alldeles fantastiskt och jag blir nästan knäsvag ibland när jag ser på statistiken över ett dygn.

  ”Hei! Jeg spurte under forrige innlegg, men gjør det om igjen her, da;)

  Lurte på hvilket merke de blå, runde oppbevaringsboksene er? Tenkte jeg skulle være på utkikk etter de her i Norge:)

  Flott blogg du har!

  Hilsen fra Norge:)”

  Hej och tack 🙂

  Du kan maila mig till [email protected]

  Julias vita drömmar 2012-03-16 10:11:51 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • ”Jag har kuddarna Himla i färgen Winter! Vill gärna ha nåt tips för att ta upp den färgen med någon annan,har för övrigt ingen färg i vardagsrummet mer än vitt och lite natur! Tänker på bla matta,någon annan kuddfärg i hop med Himla kudden i färgen Winter,som är lite svår i sin färg men vacker!!!

  Tack för en underbar blogg:D

  Kram Camilla…”

  Hej Camilla,

  Ja färgen är aningens svårmatchad det håller jag med om. Vitt, natur/beige och trädetaljer är allra finast till tycker jag :),

  ”Ojoj, glämte en fråga:D

  Jag har ju alla dina fina roskoppar från Monica Johansson -ialt 20 stk båda til the och kaffe…MEN, jag månglar fortfarande asjetter til dom:( jag forstod på dig, at Monica inte kom til at lage matchende asjetter til kopparna, men har du et forslag til matchende asjetter?

  Dina fina servetter ankom i posten i dag – såå himla snygga:) hoppas du ser pengarna for dom i morgaon – senast måndag:)

  Kramis Pia”

  Hello Pia,

  Tyvärr men jag håller alltid utkik då jag vet att du och ett par kunder till eftersöker matchande asietter. Svårt med vackra asietter som är nätta och passar just roskopparna…

  ”Hejsan Julia

  Jag undrar lite vad ni tycker om ert smeg kylskåp.

  Är det så bra som det är snyggt?

  Funkar Stl till en barnfamilj med tre barn.

  Håller på att göra om i köket på vårt hus från 1906.

  Är så sugen på ett smeg, men är ju ganska dyrt och sen inte jätte stort i literantalet.

  Frågorna är alltså:

  är ni nöjda med kylskåpet?

  Kvalitén?

  Stl?

  Skulle du köpa det idag om ni skulle välja om?

  Såg något liknande som hette gorenjie eller hur det stavas, men inte lika snyggt!

  Tack för en super härlig blogg!

  Kram Bonnie”

  Hej Bonnie,

  Jag tycker att den är estetiskt tilltalande men i betyg får den inte mer än ok.

  Vi har en stor frys i skafferiet som slukar mycket som tur är. Idag så skulle vi kanske valt en annan kyl med bättre funktioner men frågan är om det finns några fina…?

  Inbyggt med likadana luckor som i det övriga köket är fint och något jag idag skulle ha satsat på.

  Gorenjen tycker jag personligen inte alls är lika fin som Smegen om man nu ska köpa en kyl med det utseendet.

  Så jag säger nja till en Smeg.

  ”Hej? Min son är 6 år vet inte hur jag ska får till det i hans rum?

  Gillar verkligen din stil!!

  Tips!

  hur lyckas man att få en varm känsla bland det vita?”

  Hej,

  Förstår precis vad du menar. Svårt när de små börjar bli stora. Jag tycker att textilier är jätteviktigt. En stor ( eller för den delen två mindre som Noell har) matta och en säng med överkast, pläd och härliga kuddar gör mycket för rummet. Fårskinn är också härligt höst och vintertid. Om sommaren kan det få vara mer avskalat.

  På väggarna egna alster och affischer/bilder på sådant som din son tycker om. Det ger en personlig och ombonad känsla tycker jag 🙂

  Julias vita drömmar 2012-03-16 10:10:24 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Här kommer svar på alla frågor! Pust 😉 ! Hoppas ni blir nöjda!

  Kram/Julia

  ”Hej!

  Jag undrar hur livet var för er när ni väntade ert första barn?

  Hur fick ni det att gå ihop? Vad hade ni för känslor inför att äntligen bli en familj?

  Tack för en underbar blogg, med fantastiska bilder. Det är en fröjd när nya inlägg och bilder kommer.

  Sköt om dig!

  Catrine”

  Hej Catrine,

  Så roligt att du tycker om mina bilder och bloggen, tack!

  2004 köpte vi vårt hus och året därpå blev jag gravid med Noell. Det var omtumlande och alldeles fantastiskt härligt. Graviditeten var enkel och vi längtade så otroligt mycket. Jag kunde emelanåt känna mig en aning osäker och nervös då jag inte alls hade någon erfarenhet av spädbarn. Jag hade aldrig ens bytt en blöja…

  Dessutom så var jag ”först ut” bland vännerna som fortfarande levde glatt singelliv i sthlm så nog kunde jag känna mig en smula ensam i min graviditet emellanåt. Men allt som allt så njöt vi av alla förberedelser och den magiska känslan man har som gravid 🙂

  ”Hej Julia!!

  Jag undrar var den vita pallen är inköpt någonstans som hon använde till sin junosäng för att komma i och ur?

  Mvh Evelina”

  Hej Evelina,

  Den kommer från min butik men är för närvarande slut.

  ”Hej Julia!!

  Kul att läsa din blogg!!

  Min fråga är: Hur håller du ordning med två små barn, städa och plocka undan osv? Har du alltid ordning??Hur får du tid och ork till att fixa!Jag är mycket inrednings intresserad o alltid nya ideer men får inte riktigt utlopp, då barnen tar mycket tid o plats. Jag blir ibland lite stressad!!!

  Kram och lycka till med babyn!!

  Du har en jättefin blogg”

  Hej och tack 🙂 !

  Nja nej det vore lögn att påstå att jag har ordning alltid. Just nu har jag mer ordning då barnen är så pass stora och självgående att jag har tid för mitt eget pysslande och donande. Men allt har sin tid och med småttingar så fanns inte tiden och orken riktigt. Jag förstår dig verkligen men jag lovar att du hinner sinom tid. Man kommer långt med en renbäddad säng, ett inredningsmagasin och en härlig vårblomma :). Rensa är bra också så att man inte samlar på sig onödigheter.

  Jag har inredning som både arbete och intresse så det faller sig naturligt på något vis att fixa. Var sak på sin plats så gott det går och plocka plocka plocka är väl det bästa tipset för en bra grundordning.

  Julias vita drömmar 2012-03-16 10:09:11 http://www.blogger.com/profile/04984674232108754082
  Svara
 • Hej!

  Jag undrar hur livet var för er när ni väntade ert första barn?
  Hur fick ni det att gå ihop? Vad hade ni för känslor inför att äntligen bli en familj?

  Tack för en underbar blogg, med fantastiska bilder. Det är en fröjd när nya inlägg och bilder kommer.

  Sköt om dig!

  Catrine 2012-02-24 14:32:50
  Svara
 • Hej Julia!!
  Jag undrar var den vita pallen är inköpt någonstans som hon använde till sin junosäng för att komma i och ur?

  Mvh Evelina

  Anonymous 2012-02-23 21:00:35
  Svara
 • Hej Julia!!
  Kul att läsa din blogg!!
  Min fråga är: Hur håller du ordning med två små barn, städa och plocka undan osv? Har du alltid ordning??Hur får du tid och ork till att fixa!Jag är mycket inrednings intresserad o alltid nya ideer men får inte riktigt utlopp, då barnen tar mycket tid o plats. Jag blir ibland lite stressad!!!
  Kram och lycka till med babyn!!
  Du har en jättefin blogg

  Anonymous 2012-02-23 19:43:17
  Svara
 • Jag har kuddarna Himla i färgen Winter! Vill gärna ha nåt tips för att ta upp den färgen med någon annan,har för övrigt ingen färg i vardagsrummet mer än vitt och lite natur! Tänker på bla matta,någon annan kuddfärg i hop med Himla kudden i färgen Winter,som är lite svår i sin färg men vacker!!!
  Tack för en underbar blogg:D
  Kram Camilla…

  Anonymous 2012-02-23 12:40:43
  Svara
 • Ojoj, glämte en fråga:D
  Jag har ju alla dina fina roskoppar från Monica Johansson -ialt 20 stk båda til the och kaffe…MEN, jag månglar fortfarande asjetter til dom:( jag forstod på dig, at Monica inte kom til at lage matchende asjetter til kopparna, men har du et forslag til matchende asjetter?
  Dina fina servetter ankom i posten i dag – såå himla snygga:) hoppas du ser pengarna for dom i morgaon – senast måndag:)

  Kramis Pia

  Svara
 • Hejsan Julia
  Jag undrar lite vad ni tycker om ert smeg kylskåp.
  Är det så bra som det är snyggt?

  Funkar Stl till en barnfamilj med tre barn.

  Håller på att göra om i köket på vårt hus från 1906.
  Är så sugen på ett smeg, men är ju ganska dyrt och sen inte jätte stort i literantalet.

  Frågorna är alltså:
  är ni nöjda med kylskåpet?
  Kvalitén?
  Stl?
  Skulle du köpa det idag om ni skulle välja om?

  Såg något liknande som hette gorenjie eller hur det stavas, men inte lika snyggt!

  Tack för en super härlig blogg!
  Kam Bonnie

  Anonymous 2012-02-23 01:09:38
  Svara
 • Hej? Min son är 6 år vet inte hur jag ska får till det i hans rum?
  Gillar verkligen din stil!!
  Tips!
  hur lyckas man att få en varm känsla bland det vita?

  Anonymous 2012-02-22 17:44:32
  Svara
 • Jag undrar om ni har funderat ut något namn till lillan i magen? 🙂

  Svara
 • Hejsan Julia!
  Tack för en inspirerande och vacker blogg! Jag och min man är i full gång med att planera bygget av vårt hus och jag går därför för tillfället med färgfunderingar. 🙂 Om jag inte minns helt fel har ni använt Fluggers råvita färg till mycket? Är ni nöjda med resultatet? Har ni provat andra vita nyanser när ni målat i huset? Eftersom jag vill använda en och samma nyans till stora delar av huset (väggar, golv, tak, lister och dörrar) känns det oerhört viktigt att nyansen blir rätt! Men det är så svårt att välja! Alla dina tips mottages med glädje!! 🙂

  Anonymous 2012-02-22 15:17:42
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar hur/var du förvarar alla böcker… Gissar att ni också äger en hel del både fina och fula, men jag har aldrig sett någon bokhylla. Har själv bokförvaringsproblem.
  Fortsätt blogga och inspirera – din blogg är nr 1 på min lista!!

  Anonymous 2012-02-22 15:00:16
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur breda plank ni har på golvet i vardagsrummet. Tips på någon slitstark färg att täckmåla med. Och om du vet om man behver måla bräderna innan det läggs in eller på plats. Kram Emma på Öland.

  Anonymous 2012-02-22 13:59:12
  Svara
 • Hej!

  Va roligt med frågestund! Måste säga att jag älskar din blogg!

  Jag undrar hur du har gjort för att få din blogg så populär?

  Ha det bra!

  /Sara

  Anonymous 2012-02-22 13:51:22
  Svara
 • Hei! Jeg spurte under forrige innlegg, men gjør det om igjen her, da;)
  Lurte på hvilket merke de blå, runde oppbevaringsboksene er? Tenkte jeg skulle være på utkikk etter de her i Norge:)
  Flott blogg du har!
  Hilsen fra Norge:)

  Marta - litt mitt 2012-02-22 12:20:13 http://www.litt-mitt.com/
  Svara
 • Hej,

  Vad använder du för redigeringsprogram? Eller tar du så fina bilder på en gång utan att behöva fixa dem? Hur kom du igång (startad) du din webshop? Vad för typ av företag är det?

  Mycket uppskattad blogg!

  Ha en fin dag 🙂

  JOHANNA ❤ 2012-02-22 11:44:45 http://www.blogger.com/profile/02494658860871713291
  Svara
 • Hej Julia

  Åh jag älskar din blogg och har följt den slaviskt sedan du startade. Är dock inte någon jätte flitig kommentator 😉 men jag skulle tycka att det vore jätte roligt att höra hur du förbereder dig inför bebisen, vad vill du ha och vad undviker du i bebisdjungeln? jag tycker det är sååå spännande att ni ska få en liten till och att vi får vara med och dela denna underbara upplevelse med dig/er.
  Du är otroligt vacker som gravid! (även annars).
  Det vore även jätte spännande att höra lite med namnet på lillasyster om du vill dela med dig förstås?

  Med stor beundran
  Kram
  Jenny

  Jenny 2012-02-22 11:37:37
  Svara
 • Hej vännen, uhhh – frågestund love it:-)

  Jamen jag har da nogle frågor:

  Snälla, Kan vi få se nogle bilder av ”innmaten” i dina köksskap såsom vilket porslin och andra fina saker du bruker i köket?

  Ville ochså gerne se close up pictures av vad du har i dit fina nya vitrinskåp:-)

  Kommer du at lave en fraktavtale med t.ex. DHL for utenlandsleveranser av varer från din butik til privatadresser i Danmark?

  Kommer du at etablere et Nyhetsbrev?

  Kommer du at ta permission från butiken når den lille nye bebis kommer?

  Och i så fall hur länge?

  OCH NÄR kommer boken ”Julias vita Drömmar” med massa fina bilder av dina bäste loppisfynd, loppistips och inredningstips – jag väntar framdeles;-)

  KRAM Pia

  Svara
 • Hej julia! Du har en underbar blogg och hemsida. Brukar skriva om din hemsida på min blogg om ditt fina bar rum till flickan osv. Finns maileg med bröllopsklänning att köpa?

  Anonymous 2012-02-22 10:47:07
  Svara
 • HeJ! Vad fräsch och fin du är! Får du in Maileg-kaninen med bröllopsklänning i din butik? Kram Annelie

  Svara
 • Hei Julia!
  Jeg ELSKER din blogg og din stil…..ja hele deg og din familie, men det vet du jo 😉

  Har noen ting jeg lurer på 🙂

  1. Hvilken benkeplate har dere? Evnt. hvilke maling er den malt med?

  2. Har dere TV i stuen/kjøkkenet?

  3. Husker en gang jeg leste at du ikke var vant med feiringer av jul? Stemmer det? Hvordan gjorde dere det når du var liten jente?

  4. Skal dere bygge på huset det nærmeste året så babyen får eget rom?

  5. Skal du ha mammapermisjon, evnt. hvor lenge tenker du?

  6. Har du noen favorittblogger som du pleier å lese? Evnt. hvilke?

  Massevis av klemmer fra Anette

  Emmas hvite borg 2012-02-22 10:31:02 http://www.blogger.com/profile/01968960500757804784
  Svara
 • http://juliasvitadrommar.blogspot.com/2011/06/kokspiff.html

  Hm, länken klipptes visst av!

  Fröken Fräken 2012-02-22 10:04:14 http://www.blogger.com/profile/10149446959070347743
  Svara
 • Hejsan!

  Jag undrar över den jättefina porslinsskärbräda som du har med blått sirligt mönster på.. Den syns på den tredje bilden i det här inlägget:
  http://juliasvitadrommar.blogspot.com/2011/06/kokspiff.html
  Är det ett loppisfynd? Vet du vilket företag som har tillverkat den?

  Sedan undrar jag hur du bär dig åt med att så konsekvent hålla fast vid din stil? Du blir aldrig sugen på något Marimekkomönstrat eller måla en stol röd, till exempel? Jag gillar verkligen din stil, men jag kan själv tycka att det är lite svårt att hålla fast vid en stil, man blir lätt frestad!

  Fröken Fräken 2012-02-22 10:03:33 http://www.blogger.com/profile/10149446959070347743
  Svara
 • Oh va roligt med frågestund, like!

  Vet inte om jag frågat det här förut men vad har du för kamera, samt objektiv? Du tar så fina ljusa bilder, trix & tips?

  Tror du det kommer bli stor skillnad med en liten 3dje i familjen?

  Kommer du vara föräldraledig från butiken, eller jobba på ändå?

  Tack för en underbar blogg!

  { My lovely Days } 2012-02-22 09:38:36 http://www.blogger.com/profile/01877618951859786889
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!