JULIA K

Butik Julias vita drömmar – del 2

Hej på er!

HÄR kan ni ta del av Butik Julias vita drömmar del 1. Min berättelse om mitt företag. Alla tankar och erfarenheter och åsikter är personliga. Vill någon delge sina egna tankar så gör gärna det, jag är ingen expert inom området alls utan berättar hur jag gått tillväga 🙂

Att starta upp en verksamhet
Efter att ha fattat mitt beslut om att starta upp ett företag så krävdes en hel del förberedelser och planering.
Mod och planering.
I efterhand kan jag konstatera att jag hade modet, men att själva planeringen kanske inte var den bästa. Jag är väldigt målmedveten, jag vet vad jag vill och på vilket sätt. Men att ge sig in i inredningsbranschen utan en gnutta erfarenhet är inte det enklaste. 
Modet och målmedvetenheten hjälpte mig på vägen, och det mesta går ju att lära sig under resans gång tänkte jag.
Nåväl, här följer en lista på några saker som ska göras:
*Affärsplan som kan visas upp om man tar lån eller vill ansöka om bidrag. (Jag skrev aldrig någon affärsplan utan hade konceptet klart för mig i mitt huvud så att säga).
* Registrera företagsnamnet hos Bolagsverket (Här kan man stöta på problem, mitt företag heter J vita drömmar, det finns nämligen en inredninsgbutik i England som heter Julias och då fick jag tänka om)
*Ansök om F-skatt hos Skattemyndigheterna (Skattemyndigheterna är oftast väldigt förstående och hjälpsamma om man känner sig osäker på redovisning, skatt, moms osv)
*Bokföringen måste skötas, och för min egen del så tar jag hjälp av en duktig revisor.
Finansiering
Som ni kanske förstår så behövs det pengar för att starta upp en butik 🙂

Så vitt jag vet så finns det två olika alternativ. Antingen så lånar man pengar eller så har man egna pengar.
För ett lån behövs en affärsplan som man visar för banken. Att låna pengar kan vara riskabelt om man har en enskild firma. Där får man helt enkelt känna efter, vad har jag/vi råd att förlora om det inte går vägen?

Jag får ofta frågan hur mycket pengar som behövs. Jag har ingen aning faktiskt. Det är individuellt.
Jag hade möjligheten att använda sparpengar samt veta att jag inte behöver ha en inkomst den första tiden.

Jag har en lokal i vårt hem=ingen hyra
Jag tänkte ”smått” = inget banklån.
Hos arbetsförmedlingen kan man ansöka om ett ”starta eget bidrag”. Jag fick ingen hjälp då jag har en högskoleutbildning och anses kunna få arbete inom mitt yrke. Men det skadar ju inte att höra sig för.
Leverantörer
Jag tog kontakt med de leverantörer vars produkter jag ville ha i mitt sortiment. Ibland går det smidigt och ibland inte. Formex och olika inredninsgtidningar är toppen för inspiration.
Nätbutik
Det kan bli exakt hur dyrt som helst ( anlita någon som gör butiken, loggor, reklam osv) men det kan även bli billigt om man själv är beredd på att lägga ner tid och energi.
Googla runt för att finna företag som kan stå till ”hjälp” med en webbutik.
Jag använder mig av en ett färdigt koncept som man ändå har stor möjlighet att påverka själv innehålls och layoutmässigt. Perfekt för mig som inte är så bra på datorer.

Lön

Återigen så är detta individuellt. Jag kan inte svara på vilken summa som är rimligt att kunna ta ut. Varje familj eller person behöver ju också olika mycket för att klara sig eller känna att det känns ok. Det säg att det tar ungefär två år för ett företag att bli lönsamt och komma på fötter…så det bör man ha med i beräkningen.

Det allra jobbigaste
Det allra jobbigaste med mitt företag var själva uppstarten. Noell och Elle var hemma på heltid det första året och ja ni kan nog ana att så mycket dagtid inte fanns för företaget. Jag jobbade helt enkelt om nätterna. Det första halvåret snittade jag en ca 3 timmars sömn varje natt. Och med extremt morgonpigga barn så hann jag inte få sova mer än till 5 på morgonen. Och så samma visa, dag efter dag…
Jag överlevde för att jag tyckte att det var så otroligt roligt, och att jag visste att det är en tidsbegränsad period fram tills barnen skulle börja förskolan.
Idag är det allra jobbigaste tycker jag om jag eller barnen blir sjuka.
Försäkringsystemet är inte densamma för en företagare som för en anställd.
Den ekonomiska biten är också något som periodvis upptar mina tankar. Men där så har jag under resans gång lärt mig enormt mycket och lärt mig vikten av ordning, reda, disciplin, struktur och planering.
Att ensam bära ansvaret för företaget kan ibland kännas överväldigande. Ingen annan kan göra mitt jobb åt mig.

Det allra bästa
Det allra bästa med att driva en butik är att jag älskar mitt arbete 🙂 ! Jag driver företaget av hela mitt hjärta och känner en innerlig passion för inredning. Jag trivs så bra med att arbeta hemifrån och styra min egen tid.
Idag känner jag att den tid som finns varje dag, fördelas på ett alldeles alldeles perfekt sätt mellan arbete och familj. Tid finns för det som är allra viktigast för mig, nämligen min älskade familj. Tid finns även att förverkliga mina egna drömmar.
Jag tycker så mycket om min lilla gårdsbutik också, när den byggdes så kändes företaget komplett.
Jag kommer att kämpa hårt, för att få fortsätta med min butik så länge som intresse och möjlighet finns.
Mina kunder är fantastiska, jag får så många härliga mail och telefonsamtal. Jag blir rörd, stolt och innerligt glad!
Det var det jag ville dela med mig av, hoppas ni som undrat känner er nöjda 🙂 !
Jag vill även passa på att tipsa om min väninnas inlägg om företagande som ni kan läsa HÄR.
Jag kommer att sakna henne något ohyggligt som min kollega 🙁 !
Kram från Julia som har fått skrivkramp 😉 !
PS. Drömmar är till för att förverkligas om ni frågar mig 🙂 ! Och vill man så kan man! Snegla inte så mycket på hur andra gör, utan gör det på ditt eget sätt och gå dina egna vägar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
93kommentarer
 • Jag måste vittna om de goda gärningar Mrs Amanda Amanda Loan Firm.
  Jag trodde aldrig att jag kommer i hela mitt liv träffa någon som Mrs Amanda. Hon är en sällsynt pärla. Jag är Husnah och jag tar min tid ut att vittna om Mrs Amanda eftersom hon äntligen erbjöd mig vad ingen annan kunde.
  Jag och min man fick in en mycket stor skuld med gäldenärer och Banken och vi söker lån från olika långivare men alla kom till ingen nytta. stället de fick oss i mer skuld och slutade lämnar oss bröt tills jag kom i kontakt med Mrs Amanda, erbjöd hon mig ett lån men först var jag rädd att det kommer att sluta som andra lån företag jag har stött på, men hon var inte gillar dem. Nu har vi så småningom bosatte vår skuld och startat ett nytt företag med pengar kvar från lånet.
  Kontakta Mrs Amanda genom någon av följande e-post.
  [email protected], [email protected], [email protected] eller så kan du helt enkelt kontakta mig via min e-post för ytterligare direktiv [email protected]

  Ikmaluddin Husnah 2015-03-16 04:21:42 http://www.blogger.com/profile/13686129074102850529
  Svara
 • Ansöka om ett lån NU.
  Hej, Mitt namn är ILLUMINATI LÅN. Jag är en privat långivare som ger ut lån till privatpersoner och företag personer. Har du fått avslag av så många banker? Behöver du finansiering för att etablera din verksamhet, eller Behöver du akut finansiering för expansion av ditt företag? Eller behöver du ett personligt lån? Min lån varierar från personliga till företag lån. Min räntan är 3% och vår låneprocessen är mycket snabb också. Jag är mycket villig att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Om du är verkligen redo att bli löst dina ekonomiska problem, sök sedan längre och ansöka om ett lån idag. Om du är intresserad vänligen kontakta oss på denna e-postadress; [email protected]

  Berry Loanscompany 2015-03-11 01:17:14 http://www.blogger.com/profile/09905491905204154449
  Svara
 • Hej,

  Letar du efter ett företag lån, personliga lån, bostadslån, auto
  lån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, satsning
  kapitalet osv … Eller har du vägrade ett lån från en bank eller någon finansiell
  institution för en eller flera reasons.You är på rätt plats för
  dina lån lösningar! Jag är en privat långivare, jag ger ut lån till
  företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på
  3% .Interest. Kontakta oss via e-post: [email protected]

  LÅNE ANSÖKNINGSBLANKETT.

  Ditt för- och efternamn:
  adress:
  land:
  State:
  Lånebelopp:
  kön:
  Lån Varaktighet:
  Telefonnummer:
  Fax:
  Månatlig Inkomst:
  Specifikt datum du behöver lånet:

  OBS: Detta behövs innan vi kan gå vidare med
  transaktionen av lånet okej.

  Hälsningar
  Herr Berry

  Berry Loanscompany 2015-03-11 01:14:32 http://www.blogger.com/profile/09905491905204154449
  Svara
 • Hallå
  Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på ett billigast ränta på 3%. Inte att kontakta oss idag via: [email protected] med lånebeloppet behövs som vår lägsta låneerbjudande är 1,000.00 till något val av lånebeloppet. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få ett lån från oss …
  Tack
  Herr Elias Roland

  Anonymous 2015-03-10 05:37:55
  Svara
 • Hallå

  Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på ett billigast ränta på 3%. Inte att kontakta oss idag via: [email protected] med lånebeloppet behövs som vår lägsta låneerbjudande är 1,000.00 till något val av lånebeloppet. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få ett lån från oss …

  Tack

  Herr Elias Roland

  Anonymous 2015-03-10 05:15:52
  Svara
 • Hallå

  Behöver du ett lån, har du fått avslag av banker som gör dig så frustrerad och vet inte vad jag ska göra? oroa dig inte mer, har Trefaldighets Loan Firm kommit för att hjälpa vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och bolag under en klart och begripligt sätt och condition.if intresserad och vill lösa ditt problem kontakta oss idag via e-post ( [email protected]) och vara ekonomiskt utrustade och stabilt för livets utmaningar i morgon.

  DIN INFORMATION:

  Ditt namnger ………………………….
  Ert land …………………………
  Din adress ………………………..
  Din yrke ……………………..
  Din civilstånd ………………….
  Aktuell status på arbetsplatsen ………..
  Telefonnummer …………………………
  Månadsinkomst ……………………….
  Lån Term ………………………….
  Lånebelopp ………………………….
  Faxnummer …………………………..
  Anhöriga ………………………….
  Sikta på detta lån …………………….
  Hur hörde du talas om oss? …………….

  [email protected]

  Holy Trinity 2015-03-07 02:38:41 http://www.blogger.com/profile/10119081142696696348
  Svara
 • Du måste vara försiktig när du ansöker om ett lån på bloggar dessa dagar, jag ville aldrig att dela min erfarenhet, men Gud kommer aldrig nöjd med mig om jag låter andra oskyldiga människor hamnar i vad jag gick igenom här på internet när jag letade efter ett lån, jag försökte betala av mina skulder, sedan sökte jag ett lån, men det omvända var fallet, jag blev mer skuldsatta sedan började det. Min skuld på 130 miljoner ökning till 213 miljoner kronor, insamlade falska långivare 83 miljoner från mig utan ett enda lån, de vägrade att återbetala tillbaka min redan betalats i pengar. Tack Gud för Mrs Margaret, beviljade hon mig lån på 220 miljoner, nu mina skulder är borta, och jag betalar tillbaka min månatliga avbetalningen, vilket är fjärdedel av min lön 3,700 miljoner. Jag uppmanar er att prenumerera på hennes tjänster. [email protected]. Du kan också skriva till mig på min personliga adress: [email protected]. Alla de bästa

  Svara
 • Vi är en organisation som inrättats för att hjälpa människor i nöd
  assistans, såsom finansiellt stöd. Så, om du går igenom den finansiella
  problem om du har en ekonomisk oreda och du behöver medel till
  att starta eget företag, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala
  räkningar, starta en trevlig företag, eller om du tycker det är svårt
  få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e – post
  [email protected]
   ”Så, låt inte detta tillfälle passera dig av,
  Du uppmanas att fylla i och returnera i detaljerna nedan ..

  Ditt namn: ______________________
  Din Adress: ____________________
  Ditt land: ____________________
  Din uppgift: __________________
  Mängden låne behövs: ______________
  Lånets löptid: ____________________
  Månatlig Inkomst: __________________
  Mobilnummer: ________________
  Visste du ansöka om ett lån innan: ________________
  Om du har lämnat in ett tidigare lån, där du behandlas ärligt? …

  Agera snabbt och få ut av finansiell stress, mess, och utmaningar
  kontakta RebeccaWilliamsLoanFirm idag via e – post:
  [email protected]

  rebecca williams 2015-03-05 22:39:59 http://www.blogger.com/profile/14152973773021431693
  Svara
 • Hej härliga människor,

  Jag är Mrs Silvia lopez am på väg att dela en berättelse om hur jag var hjälp med ett lån av Mr Legi Antonio, han visade mig och min familj så mycket kärlek, när jag trodde att det inte fanns något hopp han kom och göra min familj känner levande igen genom att leda oss lån med låg ränta på 3% Jag trodde aldrig att det fortfarande äkta lån långivare i nätet men till min förvåning fick jag mina lån utan att slösa mycket tid så om du ute efter ett lån av något belopp jag skulle vilja att ni maila VIA ([email protected]) jag önskar er all framgång

  Hälsningar
  Mrs Silvia lopez

  Katrina show 2015-03-01 22:37:26 http://www.blogger.com/profile/09462626462110775221
  Svara
 • Letar du efter ett lån ?? Behöver du ett lån för något ändamål? Oavsett dina problem, relaterade till lån kan vara, här kommer din hjälp som vi erbjuder billiga lån för alla. Vi är certifierade pålitliga kredit långivare som erbjuder lån till privatpersoner och företag som behöver lån. Vi ger ut lån till mycket låg och prisvärd ränta på 2%, kontakta oss idag och få en billig Email: [email protected]

  Svara
 • Hej alla jag kom hit för att vittna storheten och de goda gärningar Stella Rene Jag är här för att berätta för alla på forumet att detta företag är verklig eftersom jag bara inkasserades mina lån i dag utan någon stress efter att jag har blivit lurade av olika falska långivare och idag var jag framgångsrik eftersom verkligen jag har hittat mina lån i dag och jag vill informera någon som är i alla finansiella problem att det bara lån företaget du ska lita på och vem e-post och informationen nedan, e-post ([email protected]) och Facebook nedan ([email protected]) så få i samband med detta detaljer i dag och nästan redo att detta lån är% 100 säker eftersom detta företag är verklig och hon är betrodd och testas för i dag har jag insett att det finns fortfarande en legit företag du kan fortfarande lita på med Stella Rene Loan Firm idag.

  Daniel.I. kowsjwskiCza

  Daniel.I. kowsjwskiCza 2015-02-26 15:41:10 https://www.blogger.com/
  Svara
 • Hej alla,

  Jag är en privat långivare, jag erbjuda lån till 3% detta är ett legitimt företag med heder och skillnad är vi redo att hjälpa dig i alla finansiella problem som du är vi erbjuder alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: [email protected]

  Också ge följa uppgifter så att vi kan gå vidare med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som krävs:
  Varaktighet:
  land:
  Syfte med lån:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:

  Kontakta oss med ovanstående uppgifter om vår e-post: [email protected]

  Hälsningar till er alla.

  Wagner Clerk 2015-02-21 07:05:30 http://www.blogger.com/profile/01084471179616836240
  Svara
 • Vi är en organisation som inrättats för att hjälpa människor i nöd
  assistans, zoals ekonomiskt stöd. Så, om du går igenom den finansiella
  problem om du har en ekonomisk oreda och du behöver medel till
  att starta eget företag, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala
  räkningar, starta en trevlig företag, eller om du tycker det är svårt
  Skaffa kapitallån från lokala banker, kontakta oss idag via e – post
  [email protected]
   ”Så, låt inte detta tillfälle passera dig av,
  Du uppmanas att fylla i och returnera i detaljerna nedan ..

  Ditt namn: ______________________
  Din Adress: ____________________
  Ditt land: ____________________
  Din Uppgift: __________________
  Mängden låne behövs: ______________
  Lånets löptid: ____________________
  Månatlig Inkomst: __________________
  Mobilnummer: ________________
  Visste du ansöka om ett lån innan: ________________
  Om du har lämnat in ett tidigare lån, där du behandlas ärligt? …

  Agera snabbt och få ut av finansiell stress, mess, och utmaningar
  kontakta Rebecca Williams Loan Firm dag via e – post:
  [email protected]

  rebecca williams 2015-02-19 22:10:46 http://www.blogger.com/profile/14152973773021431693
  Svara
 • Behöver du en legit lån, kontakta oss via e-post: ([email protected]) Vi erbjuder dessa typer av lån och många fler:

  * Personliga lån (lån utan säkerhet)
  * Business lån (lån utan säkerhet)
  * Konsoliderings lån
  * Kombinationen av kredit
  * Renovering

  Så, är du fylla och tillbaka lånet ansökningsblankett enligt nedan och ange det belopp du behöver som lånet:

  LÅNE ANSÖKAN:

  Efternamn:
  Namn:
  Kön:
  Civilstånd:
  adress:
  Stad / Postnummer:
  land:
  Födelsedatum:
  Belopp som krävs:
  Varaktighet Lån:
  Månadsinkomst /:
  Yrke:
  Syftet med lånet:
  Telefon:

  Få tillbaka till mig om du är intresserad.

  Hälsningar,
  Neruda Hillary.
  E-post: [email protected]

  Anonymous 2015-02-18 12:32:00
  Svara
 • Hej, behöver du ett lån för att betala av dina räkningar eller lösa någon form av finansiellt problem, vänligen kontakta mig nu via e-post: [email protected]
  Jag erbjuder alla typer av lån.
  tack

  Svara
 • Jag måste vittna om de goda gärningar Mrs Amanda Amanda Loan Firm.
  Jag trodde aldrig att jag kommer i hela mitt liv träffa någon som Mrs Amanda. Hon är en sällsynt pärla. Jag är Husnah och jag tar min tid ut att vittna om Mrs Amanda eftersom hon äntligen erbjöd mig vad ingen annan kunde.
  Jag och min man fick in en mycket stor skuld med gäldenärer och Banken och vi söker lån från olika långivare men alla kom till ingen nytta. stället de fick oss i mer skuld och slutade lämnar oss bröt tills jag kom i kontakt med Mrs Amanda, erbjöd hon mig ett lån men först var jag rädd att det kommer att sluta som andra lån företag jag har stött på, men hon var inte gillar dem. Nu har vi så småningom bosatte vår skuld och startat ett nytt företag med pengar kvar från lånet.
  Kontakta Mrs Amanda genom någon av följande e-post.
  [email protected], [email protected], [email protected] eller så kan du helt enkelt kontakta mig via min e-post för ytterligare direktiv [email protected]

  Ikmaluddin Husnah 2015-02-12 09:24:39 http://www.blogger.com/profile/13686129074102850529
  Svara
 • Hej Kära människor,

  Jag är Mary Smith, jag skriver detta brev eftersom är verkligen tacksam för vad mrs Clara Morgan gjorde för mig och min familj, när jag trodde att det inte fanns något hopp hon kom och göra min familj känner levande igen genom att leda oss lån med låg ränta på 3% jag trodde aldrig att det fortfarande äkta lån långivare i nätet men till min förvåning fick jag mina lån utan att slösa mycket tid så om du ute efter ett lån på valfritt belopp jag skulle vilja att ni maila VIA ([email protected]) jag önskar er all framgång

  Hälsningar
  Mary Smith

  Svara
 • Hallå

  Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt på ett billigast ränta på 3%. Inte att kontakta oss idag via: [email protected] med lånebeloppet behövs som vår lägsta låneerbjudande är 1,000.00 till något val av lånebeloppet. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få ett lån från oss …

  Lån Sökande Detaljer

  (1) fullständiga namn:
  (2) mängd som behövs som lån:
  (3) Lån varaktighet:
  (4) Telefonnummer:
  (5) Land:
  (6) Stat / provins:

  OBS: Alla svar ska skickas till: [email protected] för snabb bearbetning.
  Tack

  Herr Elijah Roland

  Anonymous 2015-02-07 05:33:37
  Svara
 • Behöver du ett brådskande lån eller finansiell tjänst? Kontakt [email protected] / [email protected]

  Mrs Alba Johnson 2015-02-06 21:38:47 http://www.blogger.com/profile/17900649736548273475
  Svara
 • Vi är en grupp av individer som ger allvarliga och snabba lån
  årstakt på 2% ränta enligt det belopp du
  vill * Finans
  * Fastigheter Lån * investeringslån * Auto Lån * Skuld
  Marginal Lån * Konsolidering * Topplån * Återköp av kredit
  * Personliga Lån *, kan du skicka in din begäran om ett lån till
  e-post: [email protected]

  Tack

  Judith Franklin 2015-02-04 20:52:34 http://www.blogger.com/profile/16950238621269057808
  Svara
 • Hej, jag är Mrs.sarah kennedy, ett privat lån långivare som ger liv tid tillfälle lån. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har förkastats av banker och andra finansiella institutioner? har du haft fall av bristerna i låneerbjudanden. vi säker är det bästa lättnad på för situationer som denna. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post [email protected] ditt välbefinnande är vår största oro

  tack
  sarah kennedy

  sarah kennedy 2015-02-03 23:03:36 http://www.blogger.com/profile/00853108118802516553
  Svara
 • Behöver du ett lån snarast lösa de finansiella behoven, eller om du behöver ett lån på € 3,000.00 att låna högst SEK 5,000,000.00, som är pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska, 100% garanterade lån (EUR. Pound och dollarn), den totala totala lån (2%), om du är intresserad, kontakta oss igen via [email protected]

  Den information som krävs är ..

  Fullständigt namn ………
  Land ……….
  Sex ……….
  Ålder ……….
  Startadress ……….
  Min telefon ……….
  Hemtelefon ……….
  Månadsinkomst ……….
  Lånebeloppet behövs ……….
  Varaktighet ……….

  E-post: [email protected]

  Vi ser fram emot ditt svar.
  Tack så mycket.

  KB LOANCOMPANYUSA

  lewis williams 2015-02-02 22:23:03 http://www.blogger.com/profile/02419905217119500230
  Svara
 • Välkommen till 24Hour Loan Tjänst

  Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång? Skyndsamt behöver pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller etablering av ett eget företag? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande lån företag. 24Hour Lån Service är ett av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal har möjlighet att behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över någon term 1-25 år och låna något belopp från £ 2,000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål.

  Typer av lån vi erbjuder är:

  personliga lån
  Kortfristiga lån
  Skuldkonsolidering lån
  Online lån
  snabba lån
  Lån Någon universal
  Kredit termer
  Dåliga krediter lån
  Billiga lån
  Negativa kreditlån
  bostadslån
  Bad kredit problem
  säkrade lån

  Med en låg ränta på 3% på alla delar av världen. Programmet är tillgängligt för sökande som är 18 år och äldre.

  För mer information, vänligen kontakta via e-post: [email protected]
  Hälsningar
  Larry Fox

  Anonymous 2015-01-30 01:13:25
  Svara
 • Am Mrs Jennifer, personliga lån långivare. Vi erbjuder lån till en ränta på 2% per år av euro 100,000,000,00. Vilket 500,000,000,00.in till den valuta du behöver ett lån i. Med en 100% projektfinansiering och utan säkerhet lån tillgängliga. Vi är garanterade att tillhandahålla finansiella tjänster till många av våra kunder runt om i världen. Med ett paket av lån, kan lånet bearbetas och medel överförs till låntagaren så snart som möjligt. Vi arbetar med krav tydliga och lätta att förstå och erbjuda ett lån till en av våra kunder som Applied, bolag, företag och alla typer av näringslivsorganisationer, privatpersoner och fastighetsinvesterare. kontakta oss på e-post till oss: [email protected] för mer information om hur du får ett lån du är ok.
  Mrs Jennifer

  Jennifer Dawson 2015-01-24 23:16:40 http://www.blogger.com/profile/14097070360552778116
  Svara
 • LOAN OFFER FOR ALL (APPLY NOW)

  Are you a businessman or woman? Are you in any financial stress? do you need Money to start your own business? Do you have a low income and find it hard to get loan from local banks and other financial institutions? The Answer is here, Christiana Anderson Loan Firm is the answer. We offer;

  a) personal loans, business expansion.
  b) Business Start-up and education.
  c) debt consolidation.
  d) Hard Money loans.

  However, our method offers the possibility to indicate the amount of loan needed and also the duration you can afford to complete the loan repayment with an interest rate of 2%. This gives you a real chance to raise money you need. Interested candidates should contact us via: [email protected]

  Information Needed include;

  1) name:
  2) Country:
  3) address:
  4) state:
  5) Languages spoken:
  6) Age:
  7) Marital status:
  8) Occupation:
  9) Phone number:
  10) currently located at the workplace:
  11) Monthly income:
  12) close relatives:
  13) amount of loan required:
  14) The term of the loan:
  15) Purpose of loan:

  NOTE:Application is for 18years and above

  christiana Anderson 2015-01-24 01:54:03 http://www.blogger.com/profile/02783525089215217051
  Svara
 • Hej, mitt namn är Mrs Camilla Barbro. Jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt. För några månader sedan ansträngda jag ekonomiskt, och i desperation, jag lurad av vissa långivare på nätet. Jag nästan förlorat hoppet tills en vän till mig hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mrs.Heather Whyte som lånar utan säkerhet lån uppgående till 30.000 Euro på mindre än 72 timmar utan tryck eller stress till en ränta på endast 2%. Jag blev mycket förvånad när jag kollade mitt bankkonto balans och fann att antalet jag appliceras skickas direkt till mitt lönekonto utan dröjsmål. Så jag lovade henne att jag skulle dela de goda nyheterna så att människor kan få lån enkelt utan stress. Så om du behöver någon form av lån, kontakta henne via e-post: [email protected].
  Du kan också kontakta mig på min e-post: [email protected]
  Nu är allt jag gör försöker möta lån betalningar som jag skickar direkt till deras konton.
  Min jul och nyår Celebra var underbart
  Alla de bästa.

  Camilla Barbro 2015-01-23 18:23:17 http://www.blogger.com/profile/09572867192158600381
  Svara
 • God dag,
  Behöver ett lån payoff räkningar, köpa ett hus eller en bil, eller att möta behoven hos familjemedlemmar eller förbli ekonomiskt stark? Om detta är den aktuella situationen, sedan oroa dig inte mer, eftersom vi är ett privat lån företag som har som mål här är att hjälpa dem som är i ekonomiskt så att du kan komma tillbaka till oss via e-post som [email protected] och vi kommer gärna att hjälpa dig. Vi ser fram emot ett brådskande e-post från dig.

  Namn: David Peterson
  E-postadress: [email protected]

  jack jonesloancompany 2015-01-21 23:58:58 http://www.blogger.com/profile/00823534441913294971
  Svara
 • Letar du efter ett företag lån? personliga lån, hus lån, billån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc. .. Eller har du nekats ett lån från en bank eller ett finansinstitut för eventuella orsaker. Jag är en Harry Fragnad, en privat långivare, utlåning till företag och privatpersoner i en låg och prisvärd ränta på 2% ränta. om Intresserad? Kontakta oss idag på [email protected] och få ditt lån idag okej ..

  Harry Fragnad 2015-01-21 23:18:38 http://www.blogger.com/profile/15942329102182293000
  Svara
 • God dag alla på plats

  Jag är Else-Marie Sörensen en ensamstående mamma från Göteborg, Sverige, är jag här för att vittna om en Gud-sänt långivare som bara kom min väg för några dagar sedan, efter julhelgen och fest, jag var jag dör behov av ett lån att betala mina hyror och mina barn skolavgifter, och även, för att utöka min verksamhet, jag kontaktar flera privata långivare s från Sverige men fick aldrig mina lån, jag senare såg en annons på internet om en man som fick ett lån från fru Freddie Willard lån företag, så jag var road, beslutade jag att ge det ett försök och det fungerade, jag fick mina lån inom 2 dagar i mitt Swedbank konto, så jag är här för att informera alla i behov av lån för att kontakta henne på hennes e-post : [email protected]

  Du kommer att bli nästa att vittna, kontakta henne för en brådskande lån idag [email protected]

  Hon är en pålitlig och Gud-sänt långivare, vänligen du måste kontakta henne om du är i behov av någon form av lån på hennes e-postadress: [email protected]

  Jag önskar er lycka till
  Mycket tack och hälsningar
  Else-Marie Sörensen

  Anonymous 2015-01-20 11:44:22
  Svara
 • Välkommen till Jennifer Dawson Loan Firm företaget (personliga tjänster för alla dina finansiella behov) Vi är leverantörer av Liberal investmentbolag som erbjuder lån till mycket låg ränta på 2%, erbjuder vi anställda ett lån, skuldkonsolidering lån, riskkapital, Business lån, Kredit Utbildning Lån och Kredit av någon anledning och behöver akut! . högst 30 år. Har du någonsin fått avslag av din bank? Du har dålig kredit? Har du obetalda räkningar? Din skuld? Vad du behöver för att starta ditt företag? oroa dig inte mycket eftersom vi är här för att erbjuda lån till låg ränta. Varierar vår kredit på $ 5000 USD (fem tusen dollar dollar) $ 000,000.00 50. (Femtio miljoner). också ge euron och US-dollar USA, så kontakta oss idag via e-post, jenniferdawsonloanfirm @ gmail.com MRS Jennifer

  Jennifer Dawson 2015-01-18 18:56:25 http://www.blogger.com/profile/14097070360552778116
  Svara
 • God dag,
  Behöver du ett lån för att payoff dina räkningar, köpa ett hus eller en bil, för att betala dina bostadshyror eller förbli ekonomiskt stark? Om så är fallet så komma tillbaka till oss via e-post som [email protected] eftersom vi är en legit lån företag vars syfte är att hjälpa dem som behöver ekonomiskt. Så komma tillbaka till oss så att vi kan gå vidare.

  Namn: David Peterson
  E-postadress: [email protected]

  john wilson 2015-01-18 13:03:20 http://www.blogger.com/profile/02049771916574913385
  Svara
 • Behöver du ekonomiskt bistånd eller akut lån? och du har bli besviken av banker. Vi kan ge direkt stöd på upp till 5 miljoner dollar på ett bekvämt räntor För mer information och krav på ansökningsblanketten, Kontakta oss via e-post [email protected]
  Hälsningar.
  Moises Miguelro

  Bellair MİKRO FİNANS 2015-01-16 14:38:33 http://www.blogger.com/profile/14508822787439109528
  Svara
 • NYTT ÅR CREDIT ERBJUDANDE !!! NYTT ÅR CREDIT ERBJUDANDE !!!
  Funderar du på att få ekonomiskt bistånd, Är du i stort behov av ett lån snarast, Är du funderar på att starta eget företag, du är i skuld, är detta din chans att nå dina önskningar eftersom vi erbjuder personliga lån, lån företag, och företagslån, och alla typer av lån till en ränta på 2% .HURRAY !!! Det är nästan att få avsluta det här året och vi är i Chloe Lån Firm, vi garanterar alla våra värdefulla kunder att de kommer att få alla av respektive lån och in i ett nytt år med ett leende på läpparna.
  För mer information kontakta oss nu via e-post {} [email protected]

  Låntagar information:

  Fullständigt namn: _______________
  Land: __________________
  Kön: ______________________
  Ålder: ______________________
  Lånebelopp behövs: _______
  Lån Varaktighet: ____________
  Syftet med lånet: _____________
  Cell Telefonnummer: ________
  Talar du engelska? ________

  ChloeMorrisLoanFirm

  Chloe Morris 2015-01-12 16:19:59 http://www.blogger.com/profile/00098614056131310739
  Svara
 • Hej,
  Behöver du ett lån? Vill du bli ekonomiskt stabilt? Eller vill du utveckla din verksamhet? Vi erbjuder företagslån, billån, lån till företag och personliga lån till en ränta på 2%, ser ingen ytterligare SUN LÅNE OCH SKATT ÄR DÄR DU BEHÖVER VARA. Detta erbjudande är öppet för alla personer som kommer att åberopas för att betala tillbaka i tid vi använder detta medium för att informera er om att vi ger tillförlitlig stöd till mottagare i någon del av världen, och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  Shawn Antonio 2015-01-12 13:21:43 http://www.blogger.com/profile/00085369223381391882
  Svara
 • ZAP Finance är en oberoende lån långivare som är kompetenta, erfarna och certifierade proffs som fokuserar på din framgång. Vi åtar oss att erbjuda de bästa lösningarna inom området Låne tjänster för våra kunder. Vi ger Instant godkännande, inga säkerheter, Low rates tillhandahåller vi alla typer av lån till 2%. Vid intresse, Kontakta oss via e-post: [email protected]
  Hälsningar,
  Dr Ir. Iwan

  Zap Finance 2015-01-12 00:18:45 http://www.blogger.com/profile/12228120412474435490
  Svara
 • Hej alla, jag är fru Helen, en agent från Amanda Loan Firm.
  Vi ger ut lån till alla som är intresserade av att få ett lån i jul.
  Behöver du ett lån för att starta upp ett företag eller stödja ditt företag, eller om du behöver ett lån för att köpa ett hus eller bil någon någon jordegendom, vill du betala din skuld av något slag och mängd, vi på Amanda Loan Firm är din sista lösning.
  Vårt erbjudande är bara 2% ränta och högst 20 år varaktighet.
  Skriv till oss idag och ansöka om ditt obegränsade lån.
  [email protected] eller [email protected] eller [email protected] eller [email protected]

  Amanda Richardson Loan Firm 2015-01-11 11:19:24 http://www.blogger.com/profile/02830832708371977080
  Svara
 • NYTT ÅR LÅN! NYTT ÅR LÅN !! NYTT ÅR LÅN !!!
    Hej, Lånesökande välkomnar vi dig till en privat Legitima Loan Company som är böjd på att frigöra rikedom och utrota stress och fattigdom.
  Finansiering Property kan ofta vara en riktig utmaning – tidskrävande, frustrerande, dyrt – utan tillgång till de rätta kontakterna och kompetens att tillämpa rätt inställning. Här är de goda nyheterna vi erbjuder alla typer s lån på något sätt du önskar det. I allt vi gör, vi tillämpar ”K.I.S.S.” formel – eftersom vi tror på ”Hålla det suveränt enkelt”. Vår verksamhet är helt enkelt hjälpa Property Developers, Property Investors, aktiebolag och lokala företag få den finansiering de behöver, snabbt, effektivt, om de allra bästa villkor och räntor 1,5%. Från över hela marknaden, oavsett om det är brittiska DEVELOPMENT FINANCE – övergångsfinansiering – KOMMERSIELLA Fastighetsinteckningar – köp låta PORTFOLIO LÅN, etc. Vi kommer att erbjuda de rätta finansieringsarrangemangen så att våra kunder att växa och blomstra genom att uppnå ett eller flera av de tre affärs fundamenta:
  Kontakta oss idag via E-post {} [email protected] eller [email protected].

  Svara
 • VÄLKOMMEN TILL VASCO EKONOMI. Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket minst årliga räntor som låg som 3%, vi är legitima långivare godkänd av federala finansministeriet.
  Behöver du en snabb och prisvärd lån, så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  Kontakta oss via e-post: [email protected]

  Vasco Financials 2014-12-23 23:56:10 http://www.blogger.com/profile/09151939528003897232
  Svara
 • VÄLKOMMEN TILL VASCO EKONOMI. Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket minst årliga räntor som låg som 3%, vi är legitima långivare godkänd av federala finansministeriet.
  Behöver du en snabb och prisvärd lån, så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  Kontakta oss via e-post: [email protected]

  Vasco Financials 2014-12-23 23:55:42 http://www.blogger.com/profile/09151939528003897232
  Svara
 • Behöver du ett personligt lån från en tillförlitlig lån företag, Instant Godkännande, inga säkerheter, Low rates, sedan Hasan lån företag är rätt ställe, vi erbjuder alla typer av lån till 2%. Om du är intresserad kan du kontakta oss via email på: [email protected]
  hälsningar,
  Mr Hasan M

  Hasan Malek 2014-12-17 05:16:24 http://www.blogger.com/profile/18374486773618793597
  Svara
 • Jag är Rasheeda Muhammad från Sweden, och jag vill använda detta tillfälle att för-varna alla här för att se upp för alla lån långivare som poserar att vara äkta. De är alla bedrägerier och falska och deras avsikt är att slita dig av dina surt förvärvade pengar. Jag har fallit offer för dessa lån företag men ingen kunde ge mig lånet jag söker tills jag kom över Mrs Amanda Amanda Loan Firm. Hon erbjöd mig ett lån till ett överkomligt ränta på 2% med bara några formaliteter och krav.
  Efter träffade jag företagets villkor, min lånebeloppet på $ 100,000 godkänt och till min stora förvåning var det över till mitt bankkonto på mindre än 24 timmar.
  Du kan kontakta Mrs Amanda genom hennes e [email protected] eller [email protected] och du kan även kontakta mig på min e [email protected]
  Jag bara vittna om Mrs Amanda god vilja och den hjälp hon gjort för mig och min familj och jag vill också att du ska vara en mottagare av hennes lån erbjudande. Tack

  Rasheeda Muhammad 2014-12-09 12:04:12 http://www.blogger.com/profile/02242757452645152684
  Svara
 • LÅNESÖKANDE
    Hej, Lånesökande välkomnar vi dig till ett privat lån företag som är böjd på att frigöra rikedom och ta bort stress och fattigdom.
  Finansiering Property kan ofta vara en riktig utmaning – tidskrävande, frustrerande, dyrt – utan tillgång till de rätta kontakterna och kompetens att tillämpa rätt inställning. Här är de goda nyheterna vi erbjuder alla typer s lån på något sätt du önskar det. I allt vi gör, vi tillämpar ”K.I.S.S.” formel – eftersom vi tror på ”Hålla det suveränt enkelt”. Vår verksamhet är helt enkelt hjälpa Property Developers, Property Investors, aktiebolag och lokala företag få den finansiering de behöver, snabbt, effektivt, om de allra bästa villkor och räntor 2%. Från över hela marknaden, oavsett om det är brittiska DEVELOPMENT FINANCE – övergångsfinansiering – KOMMERSIELLA Fastighetsinteckningar – köp låta PORTFOLIO LÅN, etc. Vi kommer att erbjuda de rätta finansieringsarrangemangen så att våra kunder att växa och blomstra genom att uppnå ett eller flera av de tre affärs fundamenta:
  Kontakta oss idag via vår e-post {} [email protected] eller [email protected].

  Svara
 • Lån erbjudande på 3% ränta, gäller nu om intresse finns. Kontakta oss idag på [email protected] eller [email protected].

  Fred Peterson 2014-12-08 06:26:42 http://www.blogger.com/profile/04967115581024080340
  Svara
 • Var försiktig här. Ingen kan hjälpa dig här eller ens föreslå hur du är fri att få ekonomiskt bistånd. Varje svar från långivaren kredit på din fråga, du måste ignorera, eftersom de är bedrägeri bedrägliga riktig … … Jag var ett offer jag slet tusentals dollar … väl tacka Gud för Christian bror som hänvisade mig till en utlåning organisation som bildats av några av Moder Clara, [email protected].
  De gör mitt liv värt och ge den mening. När syster gav mig enbart för För ytterligare kontakt, kontaktade jag honom. De godkände ett lån på $ 75,000.00 USD och inom 48 timmar efter mötet enbart för ytterligare att motverka kraven, lån jag deponeras på mitt bankkonto utan säkerhet. Skulle jag ångrar totala liv, eftersom det vid denna tidpunkt var jag precis skild far till mitt barn, och min son (Ridwan) står inför liv och död situationer. Tveka inte att kontakta via e-post: [email protected]. För ytterligare frågor. kontakta mig via: [email protected]

  Yunita Nurudeen 2014-12-07 23:53:47 http://www.blogger.com/profile/17723715570556867782
  Svara
 • Hallå
  Jag är Victoria Sanchez av victoria sanchez lån företag, vi är ett registrerat företag, låna ut pengar till människor som behöver akut finansiellt stöd, och de som har nekats kredit från bankerna på grund av låga kredit värderingar, företagslån, lån utbildning, billån , lån hem, låneföretag och mer, eller om du vill betala en skuld eller kostnad, eller om du tidigare har lurad av falska pengar långivare? Grattis du är nu på rätt plats, företaget victoria sanchez tillförlitlig lån, vilket ger lån med mycket låg ränta på 2%, kommer vi att få ett slut på alla problem. Vi använder detta medium för att informera er om att vi ger konfidentiell hjälp och skulle vara villiga att erbjuda lån. Så kontakta oss idag via e-post på: [email protected].
  massor av kärlek
  Mrs Victoria Sanchez…

  Victoria Sanchez 2014-12-04 10:20:46 http://www.blogger.com/profile/00722123456412583512
  Svara
 • Uppmärksamhet !!!
  Jag är Mr Rashide Abdulahi ett privat lån långivare vi gett för närvarande ut alla typer av lån på en mycket låg prisvärd låneräntan på 3% mellan perioden 1 år till 30 år, för att ansöka om akut lån nu vänligen kontakta oss via företagets e-post : [email protected] och du får ett brådskande svarar från vårt företag kundvård service med våra företags lånevillkor, kontakta oss nu för din brådskande lån via e-post: [email protected]

  Rashide abdulahi 2014-12-04 04:42:29 http://www.blogger.com/profile/10878511988286243446
  Svara
 • Jag måste vittna om de goda gärningar Mrs Amanda Amanda Loan Firm.
  Jag trodde aldrig att jag kommer i hela mitt liv träffa någon som Mrs Amanda. Hon är en sällsynt pärla. Jag är Husnah och jag tar min tid ut att vittna om Mrs Amanda eftersom hon äntligen erbjöd mig vad ingen annan kunde.
  Jag och min man fick in en mycket stor skuld med gäldenärer och Banken och vi söker lån från olika långivare men alla kom till ingen nytta. stället de fick oss i mer skuld och slutade lämnar oss bröt tills jag kom i kontakt med Mrs Amanda, erbjöd hon mig ett lån men först var jag rädd att det kommer att sluta som andra lån företag jag har stött på, men hon var inte gillar dem. Nu har vi så småningom bosatte vår skuld och startat ett nytt företag med pengar kvar från lånet.
  Kontakta Mrs Amanda genom någon av följande e-post.
  [email protected], [email protected], [email protected] eller så kan du helt enkelt kontakta mig via min e-post för ytterligare direktiv [email protected]

  Ikmaluddin Husnah 2014-12-03 06:25:59 http://www.blogger.com/profile/13686129074102850529
  Svara
 • God dag alla på plats

  Jag är Mr Patrik Mattsson en affärsman som bor i Norrtälje, jag är här för att vittna om hur jag fick ett lån från Gud sände företaget, är jag var i behov av ett lån för utbyggnad av min verksamhet och för julen, ett lån som värt upp till 800,000SEK, jag vände ned av flera banker, tills jag kom i kontakt med denna långivare som hjälpte mig med lånet inom 3 dagar och här är jag nöjd med min familj, jag kommer att ha den bästa julen någonsin, mitt företag är på gång bra och smidigt, allt tack vare denna Gud sände kvinnan, fru Freddie Willard lån företag, så om du är intresserad av att få någon form av lån, är hon en ansvarig och pålitlig långivare, vänligen alla aktar henne nu på sin e-post: [email protected]

  Du kommer att bli nästa att vittna på denna webbplats, är Hennes e-post: [email protected]

  Kontakta henne och tacka mig senare

  många tack
  Herr Patrik Mattsson

  Anonymous 2014-12-02 15:59:19
  Svara
 • Vi är kristna organisationen bildades för att hjälpa människor i behov av hjälp,
  såsom finansiella help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller
  du är i alla finansiella röran, och du behöver pengar för att starta ett eget företag,
  eller om du behöver lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en trevlig företag,
  eller om du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via
  e-postadress: [email protected]
  Så låt inte dessa tillfälle passera dig av.
  Vänligen dessa är för allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  ANSÖKNINGSBLANKETT
  Namn: ———————–
  Adress: ——————–
  Land: ——————–
  Yrke: —————–
  Lånebelopp: —————-
  Syfte med lån: ————
  Lån Varaktighet: ————–
  Månatlig Inkomst: ————-
  Telefonnummer :: ————–
  VARAKTIGHET: ——————-

  Vänligen komma tillbaka till oss via vår e-post
  E-post: [email protected]
  TACK

  Anonymous 2014-12-01 07:57:44
  Svara
 • Hej, jag är herr Jude Shanko ett privat lån långivare som ger liv tid tillfälle lån. Behöver du en brådskande lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra din verksamhet? har du fått avslag av banker och andra finansiella organ? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till privatpersoner och företag i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2% .Jag vill använda detta medium för att informera er alla om att vi gör tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  Låntagarens INFORMATION

  1) Fullständigt namn: ………
  2) Land: ……………
  3) Adress: ……………
  4) staten: …………………
  5) Kön: ………………………
  6) Civilstånd: …………
  7) Yrke: ………………
  8) Telefonnummer: ………………
  9) För närvarande ställning i stället för arbete: …………
  10) Månadsinkomst: …………………
  11) Lånebelopp behövs: ………
  12) Lån Varaktighet: ……………………
  13) Syftet med Lån: ………………
  14) Religion: …………………………………
  15) Har du ansökt innan ……………
  16) E-postadress:

  Kontakta e-post: [email protected]

  Herr Jude Shanko

  Mr jude Shanko 2014-11-30 02:59:13 http://www.blogger.com/profile/07825152654635122034
  Svara
 • Hej,
  Behöver du en brådskande lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra din verksamhet?
  har du fått avslag av
  banker och andra finansiella organ?
  Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning?
  sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till individer
  i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar
  att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  Anonymous 2014-11-25 21:14:25
  Svara
 • Hej,
  Behöver du en brådskande lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra din verksamhet?
  har du fått avslag av
  banker och andra finansiella organ?
  Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning?
  sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till individer
  i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar
  att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  Anonymous 2014-11-25 21:14:23
  Svara
 • Du behöver ekonomiskt stöd eller brådskande lån? Vi erbjuder lån till låg ränta på 3%. För mer information och krav i ansökan, kontakta oss via e-post [email protected]
  Hälsningar.
  Jerome louis

  Kathleen Alfa 2014-11-23 05:50:59 http://www.blogger.com/profile/12458536570878486546
  Svara
 • Hallå
  Jag är Victoria Sanchez av victoria sanchez lån företag, vi är ett registrerat företag, låna ut pengar till människor som behöver akut finansiellt stöd, och de som har nekats kredit från bankerna på grund av låg kredit värderingar, företagslån, utbildning lån, billån , bostadslån, lån företag och mer, eller om du vill betala en skuld eller avgift, eller om du har blivit lurad tidigare av falska pengar långivare? Grattis du är nu på rätt plats, företaget victoria sanchez pålitlig lån, som ger lån med mycket låg ränta på 2%, har vi kommit för att avsluta alla problem. Vi använder detta medium för att informera er om att vi tillhandahåller konfidentiell hjälp och skulle vara villiga att erbjuda lån. Så kontakta oss idag via e-post: [email protected] eller [email protected]
  mycket kärlek
  Mrs Victoria Sanchez

  Victoria Sanchez 2014-11-19 05:59:42 http://www.blogger.com/profile/00722123456412583512
  Svara
 • Dear Sir / Madam,

  Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket minimal årlig Räntor så låg som 3% inom 1 år till 50 år återbetalning varaktighet period till någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5000 till något belopp som du väljer. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet.

  Intresserade personer bör kontakta mig via e-post

  Långivarens namn: Elijah Roland
  Långivarens Email: [email protected]

  Hälsningar

  Herr Elias Roland

  Anonymous 2014-11-17 05:48:03
  Svara
 • Hej,

  Behöver du ett lån? Vi erbjuder lån till låg ränta på 2% för alla individer, företag lån, hypotekslån, konsumentkrediter och lån företag, kontakta oss nu med dina uppgifter nedan om du är intresserad ..

  * Personliga lån (Secure och utan säkerhet)
  * Business lån (Secure och utan säkerhet)
  * Kombination Loan
  * Konsolidering Lån och många fler:

  Om du är intresserad att komma tillbaka till oss med mottagandet av detta e-postmeddelande för att låta affären gå vidare, kan vi nås via e-post: [email protected]

  Bäst Regard,
  Mr Alex Moore
  [email protected]

  campbell joe 2014-11-16 01:44:00 http://www.blogger.com/profile/02782564030762716687
  Svara
 • Behöver du ett lån? Vi erbjuder personliga lån företag lån, företag lån, bilar lån, hus lån, och vi erbjuder alla typer av lån, och detta företag erbjuder lån på en mycket låg skattesats 2% procent så om du är intresserad av det lån som vi vill att du ska komma tillbaka till det via e-post: [email protected]

  Jonna Finance 2014-11-11 04:58:36 http://www.blogger.com/profile/14937799898399317297
  Svara
 • Hej älskade människor,

  Jag är VD för Clara Morgan Loan Company och vi är formade för att låna ut lån till endast de som är i behov av lån för att fira sin X-mas på ett bättre sätt som aldrig förr och även till dem som är i behov av ekonomiskt stöd , så om du är ute i behov av en X-mas lån eller lån för att klara upp dina skulder eller räkningar, då kan du kontakta oss på vår e-post på VIA ([email protected]) för mer information om den här lånefonder transaktion

  Hälsningar
  Mrs Clara Morgan

  Actell John 2014-11-04 08:20:28 http://www.blogger.com/profile/14781068357500065949
  Svara
 • Hej älskade människor,

  Jag är VD för Clara Morgan Loan Company och vi är formade för att låna ut lån till endast de som är i behov av lån för att fira sin X-mas på ett bättre sätt som aldrig förr och även till dem som är i behov av ekonomiskt stöd , så om du är ute i behov av en X-mas lån eller lån för att klara upp dina skulder eller räkningar, då kan du kontakta oss på vår e-post på VIA ([email protected]) för mer information om den här lånefonder transaktion

  Hälsningar
  Mrs Clara Morgan

  Actell John 2014-11-04 08:20:18 http://www.blogger.com/profile/14781068357500065949
  Svara
 • BRA DAG,

  Vi är för närvarande utbetalning av lån till företag och privatpersoner, som är i behov av finansiering, och vårt lån system kvalificerar var och en, oberoende av deras kredit poster, och som ett faktum, ditt lån ansökan kommer att granskasmed yttersta vikt. Kontakta oss för en och utan säkerhet lån erbjuda på 2% ränta för alla enskilda eller juridiska personer med eller utan säkerhet, och
  oavsett din kreditvärdighet.

  Våra serviceerbjudanden;
  Lån från? 2.500 USD till? 5,000,000 USD
  Ersättning av 3 månader till 20 år
  CCJ, förfallna skulder, negativ kreditinformation alla accepteras
  Låga räntor från 2% APR
  Omedelbar beslut; maila oss [[email protected]] eller [[email protected]] ..

  Marc Fabian 2014-10-11 13:06:08 http://www.blogger.com/profile/15513885679859445693
  Svara
 • Hej var och en

  Jag är Sir.Jose Rodriquez Sanchez generaldirektör hypoteksbanken Investment Plc en registrerad och certifierad lån långivare, jag ger ut lån till 3% ränta till dem som behöver lån, Vi ger ut både personliga lån och Business lån, vi ger ut personliga lån i intervallet $ 5,000.00 till $ 100,000.00 medan Business lån ges ut från intervallet $ 100,000.00 till $ 100,000,000.00. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: [email protected]

  Svara
 • Paul William Loan House
  Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket låga årliga räntor så låga som 2% på ett år till 50 års löptid som helst i världen. Vi erbjuder lån från $ 5000 till 100 miljoner USD.

  Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Du förlorar sova på natten orolig hur man får legitim lån långivare? Du biter på naglarna som snabbt? istället detta slå dig, kontakta Paul William Lån House (Lån Services) i dagsläget till specialister som hjälper stoppa dåliga lån kredit historia hitta en lösning som seger är vårt uppdrag.

  De som vill fylla låneansökan formuläret nedan:
  Lån Ansökningsblankett
  låneansökningar
  Ditt fullständiga namn *
  Din e-post *
  Telefonen *
  Din adress *
  Din stad *
  Stat / provins *
  Land *
  Fax *
  Födelsedatum *
  Har du ett konto? *
  Har du ansökt innan? *
  Lånebeloppet krävs *
  Term Loan *
  Syftet med lånet *
  Skicka en skannad kopia av ditt pass: *

  Borgenär: Paul William.
  Långivare Email: [email protected]

  Med vänliga hälsningar,
  Paul William.

  Emily Smith 2014-09-03 20:51:56 http://www.blogger.com/profile/17523325942876083865
  Svara
 • Hej alla på denna webbplats,

  Jag är här för att vittna om min Gud sände lån långivare som gjorde mig en glad och framgångsrik kvinna, jag var i behov av ett lån på 4 miljoner kronor till av ett hus och starta ett eget företag, blev jag lurad flera gånger tills jag kom över en Gud sände kvinna som visade mig rätt långivare och jag fick mitt lån överförs till mitt Swedbank-konto inom 3 timmar.

  Lämna resten av ditt liv i komfort, kontakta henne i dag och vara glad och du kommer också att vittna.

  Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå detta GUD sände långivare via ([email protected])

  Vänligen kontakta Mrs Freddie Willard på hennes e-post [email protected]

  Stort tack och önskemål
  Kerste Rosengren

  Svara
 • Hälsningar till dig,

  Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem att kunder som har finansiella behov. Frågan om krediter och säkerheter är något som kunderna är alltid orolig när de söker ett lån från en legitim långivare. Men
  PATO SMITH lånefinansiering. har gjort denna skillnad i utlåning industrin.
  PATO SMITH lånefinansiering .. har ackrediterats av långivaren s råd att ge ut lån till lokala och internationella kunder på 3% ränta. Vi har fått förmånen att möta dina finansiella behov. Frågan om kredit bör inte hindra dig från att få det lån som du behöver.

  Våra tjänster omfattar följande: –

  * Investerare Lån
  * Skuldkonsolidering
  * Topplån
  * Business lån
  * Personliga lån
  * Internationella lån

  Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm gå i uppfyllelse.
  PATO SMITH lånefinansiering. säger JA när dina bankerna säga nej. Slutligen finansierar vi småskaliga lån fast, mellanhänder, småskaliga finansiella institutioner för att vi har obegränsad kapital. För ytterligare detaljer att gå upphandla ett lån från: Vänligen anmäl ditt deltagande direkt på detta mail: [email protected].

  Vänliga hälsningar,
  MD PATO SMITH.

  mich willians 2014-08-12 08:12:46 http://www.blogger.com/profile/01390647225016839309
  Svara
 • Behöver du ett lån??
  Har du letat efter var du kan få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? Om så är fallet sedan komma tillbaka till oss via e-post nu som [email protected] om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  Namn: David Peterson
  E-postadress: [email protected]

  john wilson 2014-06-18 09:52:41 http://www.blogger.com/profile/02049771916574913385
  Svara
 • Hej

  Vi är ett privat finansiell konsult lån långivare och finansiella mäklare. Behöver du en ekonomiskt stöd? Behöver du ett lån för företag och personliga behov? Är du en legitima internet business älskare, enskilda eller en investerare? här är en möjlighet för dig att få ett lån från Marlin krediter Group Plc, e-post: [email protected]. Vi gör en mängd olika lån till en mängd olika kunder för många olika ändamål som köper bilar och köpa nya möbler, dröm yrken, eller akademisk strävan, konstruktion och nya hus och kontorsbyggnader. Alla dessa på en mycket låg ränta på 3%. Marlin krediter Group Plc är pålitlig, effektiv och mest underbara av allt är det fungerar som ett humanitärt bistånd Worldwide.

  Ansök nu för alla typer av lån och få pengar omgående!

  * Avtalade lån belopp mellan 3.000 och 15,000,000.00 valuta: Dollar US state, Euro och brittiska pund (GBP).
  * Räntan @ 3% APR (räntan)
  * Minst 1 år – max längd 20 år
  * Välj mellan månatliga och årliga återbetalningsplan.
  * Regler och villkor för flexibiliteten som lån.

  Varför inte kontakta oss nu på Marlin krediter Group Plc, e-post: [email protected] så att vi kan hjälpa dig att lösa ut din ångest. Mer information om våra

  annons vänligen kontakt oss med den nedan i detalj.

  VD: Kelvin Roland
  E-post: [email protected]
  Hemsida: www.Marlincredits.webs.com

  Marlin Credits 2014-06-08 00:10:50 http://www.blogger.com/profile/04910322562000336790
  Svara
 • Kära Sir/Fru,
  Innan några andra ord i första hand är du välkommen att Raymond Hills Finance Company
  Behöver du ekonomiskt stöd? Behöver du ett lån för att expandera ditt företag? Behöver du ett lån för att starta ett storskaligt företag? Behöver du ett lån som kan förändra ditt liv och din nuvarande ekonomiska status? Behöver du en brådskande eller nödlån för att ställa saker och ting på rätt plats? Då är du i rätt hem för alla dina kvalitets lån utformade för att passa dina behov. En världsklass lån företaget åtagit sig att bara lån. Vi ger ut företag starta och affärsexpansions lån till potentiella affärs Män och kvinnor på ett lågt och överkomligt ränta på 3% och en långsiktig återbetalning löptid som du väljer. Intresserade sökande är skyldiga att tillhandahålla den information nedan och kontakta oss via
  e-post: [email protected]
  webbplats: http://www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhillsfinance

  Raymond Hills 2014-04-12 06:07:00 http://www.blogger.com/profile/14440894387471717927
  Svara
 • Kära Sir/Fru,
  Innan några andra ord i första hand är du välkommen att Raymond Hills Finance Company
  Behöver du ekonomiskt stöd? Behöver du ett lån för att expandera ditt företag? Behöver du ett lån för att starta ett storskaligt företag? Behöver du ett lån som kan förändra ditt liv och din nuvarande ekonomiska status? Behöver du en brådskande eller nödlån för att ställa saker och ting på rätt plats? Då är du i rätt hem för alla dina kvalitets lån utformade för att passa dina behov. En världsklass lån företaget åtagit sig att bara lån. Vi ger ut företag starta och affärsexpansions lån till potentiella affärs Män och kvinnor på ett lågt och överkomligt ränta på 3% och en långsiktig återbetalning löptid som du väljer. Intresserade sökande är skyldiga att tillhandahålla den information nedan och kontakta oss via
  e-post: [email protected]
  webbplats: http://www.raymondhillsfinance.wix.com/raymondhillsfinance

  Raymond Hills 2014-04-12 06:05:26 http://www.blogger.com/profile/14440894387471717927
  Svara
 • Hej

  Ansøg om en hurtig og bekvem lån til at betale regninger og for at starte en ny finansieringsplan dine projekter på en billigste rente på 3%. Må kontakt os i dag via: [email protected] med lånebeløbet behov som vores mindste lånetilbud er 1.000,00 for ethvert valg af lån amount.I er certificeret, registreret og legit lender.You kan kontakte mig i dag, hvis du er interesseret i at få denne lån, så kontakt mig for mere information om lånet proces, proces ligesom lånebetingelserne og hvordan lånet vil blive overført til dig. Jeg har brug for din hurtigt svar, hvis du er interesseret.

  Lån ansøgningsskema

  (1) Fuld Navne:
  (2) Beløb Needed som Lån:
  (3) Telefonnummer:
  (4) Varighed:
  (5) Land:
  (6) Land / område:
  (7) Månedlig Indkomst:
  (8) Civilstand:
  (9) Alder / Køn:
  (10) Lån Formål:

  BEMÆRK: Alle Responses skal fremsendes til: [email protected] til hurtig behandling.
  Tak,

  Chris Huston
  C.E.O / eagleloanCompany.

  Anonymous 2013-12-05 03:17:56
  Svara
 • Välkommen till PAYLESS LÅN FIRM – en unik lån hitta tjänsten för alla!

  Vill du ha ekonomiska problem eller om du vill uppfylla den drömmen till dig med pengar? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar, starta eller utöka din verksamhet?

  Vill du ha svårigheter att få ett lån från hårda långivare eller banker på grund av deras höga lånekostnader / krav? Behöver du ett lån för någon legitim anledning?

  Då oroa dig inte mer eftersom ”PAYLESS LÅN FIRM” har kommit att erbjuda lån till intresserade sökande både lokalt och utomlands oavsett kön eller plats, men ålder måste vara minst 18 år och uppåt. Att komma tillbaka till oss för en förhandling på det belopp du behöver skulle vara klokt beslut.

  Warm Regards,
  James Edwards
  Svara på detta mail: [email protected]

  Anonymous 2013-10-03 09:21:32
  Svara
 • Giv akt,
  Ansök om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och för att starta en ny finansiering dina projekt på en billigast ränta på 3%. Gör kontakta oss idag via: [email protected] med lånebeloppet behövs som vårt minsta lån erbjudande är 1,000.00 för något val av lån amount.I am certifierad, registrerad och legit lender.You kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få detta lån, kontakta mig för mer information om lånet processen, processen ut lånet villkor och hur lånet kommer att överföras till dig. Jag behöver din brådskande svar om du är intresserad.
  först
  Information som behövs från dig:
  (1) Fullständigt namn:
  (2) Belopp som krävs som lån:
  (3) Telefonnummer:
  (4) Speltid:
  (5) Land:
  (6) Stat / Provins:
  (7) månadsinkomst:
  (8) Civilstånd:
  (9) Ålder / Kön:
  (10) Lån Syfte:

  OBS: Alla svar ska skickas till: [email protected] för snabb bearbetning.
  Tacka dig,

  Herr elijah
  C.E.O / elijahloanCompany.

  marcon harry 2013-08-04 07:57:45 http://www.blogger.com/profile/13989224076705213972
  Svara
 • Olá,

  Para me apresentar corretamente, eu sou o Sr. BRUSAVANTER credor privado i dar empréstimo a taxa de juros de 3%. Esta é uma oportunidade financeira à sua porta passo, aplicar hoje e ganhe o seu empréstimo rápido. Há muitos por lá à procura de oportunidade financeira ou de assistência em todo o lugares e ainda ainda são incapazes de obter um. Mas esta é uma oportunidade financeira à sua porta passo e, como tal, você não pode pagar perder esta oportunidade. Este serviço é tornar a ambos indivíduos, empresas, homens e mulheres de negócios. O montante do empréstimo faixas disponíveis a partir de qualquer quantidade de sua escolha Para mais informações entre em contato conosco através do email: [email protected]

  Primeira informação NECESSÁRIO

  Nome completo ………………………………

  Número de telefone pessoal ……………………….

  País …………………………………….

  Endereço ………………………………..

  Estado …………………………

  Idade ………………………………………

  Candidatou-se antes? …………………..

  Estado civil ……………………………

  Montante do empréstimo necessários como empréstimo ……………………………….

  Empréstimo Duração ……………………………

  Ocupação ………………………………

  Renda Mensal ………………………..

  De bom grado aguardam a sua resposta rápida,

  Atenciosamente, Mr BRUSAVANTER

  fubuch loan 2013-08-03 16:47:03 http://www.blogger.com/profile/09330665269299279896
  Svara
 • Hej,

  För att korrekt presentera mig, jag är herr shangoschullom.

  är en privat långivare jag ge ut lån med 3% ränta. Detta är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg, gäller idag och få din snabba lån. Det finns många där ute letar efter ekonomisk möjlighet eller hjälp över de platser och fortfarande men de är oförmögna att skaffa en. Men detta är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg och som sådan kan du inte råd att missa detta tillfälle. Denna tjänst är vedergälla både privatpersoner, företag, affärsmän och kvinnor. Lånebeloppet
  tillgängliga varierar från något belopp av ditt val för mer information
  kontakta oss via e-post: [email protected]

  FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständigt namn ………………………………

  Personligt telefonnummer ……………………….

  Land …………………………………….

  Adress ………………………………..

  State …………………………

  Ålder ………………………………………

  Har du ansökt innan? …………………..

  Civilstånd ……………………………

  Lån belopp som krävs som lån ……………………………….

  Lån Varaktighet ……………………………

  Yrke ………………………………

  Månadsinkomst ………………………..

  Jag väntar gärna ditt snabba svar,

  Warm Regards,
  Herr Shango

  Svara
 • Tack för att du delar med dig!

  Du fortsätter att inspirera mig och nu också min mamma!

  Kram

  Karin

  Karin 2011-03-11 14:42:37 http://[email protected]/
  Svara
 • Lykke til med butikk!
  Ps. Velkommen til blogg-lotteri hos oss!

  Møkster Bu 2011-03-11 13:49:08 http://www.blogger.com/profile/07208651737928685347
  Svara
 • Jätteintressant läsning!

  Anna, Prickar o Pelargon 2011-03-11 13:12:53 http://www.blogger.com/profile/14489392056256212767
  Svara
 • fantastiskt fint skrivet & du är en sann inspirationskälla! Du är ett ansikte för kvinnoföretagande, härligt! Jag kan inte mer än att hålla med dig, att vill man så kan man! vi ses därute!

  Kramar
  Tiina

  Husprojekt Drömhus 2011-03-11 11:06:34 http://www.blogger.com/profile/10072530981727425686
  Svara
 • Tack gulliga för alla fina och nyttiga tips.Kanske kan även detta bli en verklighet för mig en dag? Så länge drömmen finns, finns det hopp:-)

  Må gott och ha en supertrevlig helg!
  Kram
  Therese

  Therese 2011-03-11 10:40:23 http://2-barnsmamman.bloggplatsen.se/
  Svara
 • Tack för alla bra tips som du ger:) Din blogg och webbbutik är min absoluta favorit..Jag bara måste besöka din gårdsbutik någon gång:)
  Du verkar vara en sån fin människa, och har så fin familj och fint hem:) Kram på dig fina du:)

  Svara
 • Kul läsning!
  Å precis som du skriver är drömmar till för att förverkligas! =)
  Fortsätt kämpa!
  Kram/Mima

  Mamma Mima på Landet 2011-03-10 22:27:31 http://www.blogger.com/profile/01224421933187424554
  Svara
 • Tack för många bra tips! 🙂 Får se om jag vågar vara tuff och starta nått eget, åtminstone på sidan om till att börja med. 🙂

  ♥ Min lilla Stuga ♥ 2011-03-10 22:13:02 http://www.blogger.com/profile/01643794721412218308
  Svara
 • Jag känner igen mig i det du beskriver. Visst är det mycket jobb med att starta eget, men när man älskar det man gör är det så mycket lättare!
  Kram, Linda

  Svara
 • Tack för superbra tips och råd! Kram

  Svara
 • Tack för alla dina tips och idéer om ett mindre företag. Det finns flera som har gått i dina tankar, som drömmer om något eget, bl a jag 🙂
  Har stor erfarenhet av butiksarbete men inte den ekonomiska biten och att vara ledaren. Tack igen!

  Kram Ulrika

  Min lantliga dröm 2011-03-10 18:26:11 http://www.blogger.com/profile/15378922296722548166
  Svara
 • Julia, Du har en underbar personlighet! Massor av sunt förnuft, bra värderingar och en skopa helsikes bra SMAK!!:-)
  En riktigt bra förebild är vad Du är!

  Go girl!

  Kör på med butiken och din inspirerande blogg!

  Kom ihåg,we stand by You!!!

  and you had us at hello….:-)

  / mvh Lilla Julias mamma 🙂

  Anonymous 2011-03-10 18:19:45
  Svara
 • Hej Julia!
  Vad kul att läsa om dina erfarenheter och tankar om ditt företag! Du har så himla fina saker i butiken och så kul med en gårdsbutik, kanske blir en utflykt dit vår. 🙂

  Ellen 2011-03-10 17:21:34 http://vardagsglamour.nu/
  Svara
 • Tack snälla Julia för att du delar med dig! Jag känner att jag kommer ännu en bit på väg mot min dröm/mitt mål! En egen webbutik. Jag håller med de andra, din webbutik är så fin, du har ett jättebra sortiment. Jag följer din blogg!
  Kram Cecilia

  Svara
 • Åh vad kul att läsa om dina erfarenheter kring att starta eget. Man blir så sugen på att öppna en webbutik.

  Vill också passa på att berömma din rena och fina stil. Jag blir alltid lika inspirerad!

  Kram Sofie (en som dagligen följer din blogg)

  Anonymous 2011-03-10 15:33:52
  Svara
 • Men Julia vad gulligt av dig att dela med dig!
  Jag har länge velat starta en webbshop men har inte vetat varken hur eller om ekonomi finns.
  Hade en tanke att jag skulle öppna en parallellt med mitt ordinarie jobb. Har insett att det skulle kräva alltför mycket tid för en familj på 6 så jag funderar ett tag till 😉

  Du har i alla fall en av dom renaste, finaste webbshopp jag sett så stor kredit till dig!

  Tack igen för att du så frikostigt delar med dig!

  Kram Erika

  Det vita dårhuset 2011-03-10 15:07:29 http://www.blogger.com/profile/14505747472464266736
  Svara
 • Tusen tack för att du delar med dig!
  Kram Bodil

  Anonymous 2011-03-10 14:47:49
  Svara
 • Tack för intressant och inspirerande läsning!

  Vore roligt att se lite mera bilder från gårdsbutiken då jag själv inte har möjlighet att besöka den då jag inte bor i Sverige 🙂

  Anonymous 2011-03-10 14:18:04
  Svara
 • Tusind tack for inspirerande läsning Julia:-) Tyckte speciellt godt om den siste sätning i dit indläg, hi hi;-)

  Kram

  Svara
 • Tack, Julia för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vilket jobb du har gjort – och fortfarande gör!

  Vill även passa på att tacka dig för den fina service som du ger. Det var jag som sms;ade dig ang tallrikshyllan från Ib Larsen. Har fått min paketavi, men tyvärr inte kunnat hämta ut den ännu eftersom att barnen varit magsjuka här hemma.. ;(

  Men i eftermiddag kommer maken hem – och då ska jag hämta den! Lääängtar!

  Kramen från Jenny i Trönödal

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!