JULIA K

Tredje adventspysslet!

 

IMG_6568

IMG_6565

IMG_6562

 

 

Lite adventspyssel idag innan vi beger oss till simhallen och hejar på Noell och Elle som deltar i Luciatävlingar under dagen. Ska bli så himla spännande att se!

 

Barnen fick idag en gemensam adventspresent. Glittrig, guldig stor ask fylld med pyssel och tomteskum. Det har pysslats hela förmiddagen. Kort, smällkarameller och små julgrupper.

Gissa Belles lilla arragemang? Här ser vi att det är överflöd som gäller. Hon är något besviken över bristen på glitter så jag ska försöka få tag i glitterspray så att hon känner sig riktigt nöjd.

Absolut finaste små julgrupperna jag någonsin sett! Och ett himla bra tips till er som har pysselsugna barn.

Behövs inte så mycket mer än en liten skål, hyacint, mossa och något pynt. Alla tre tyckte att det var jättemysigt att få göra sin egen lilla juldekoration som de får ställa i sina rum.

 

Ha nu en fin adventssöndag!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag tycker så himla mycket om din webshop men det är alltid slut! Nu senast när jag skulle beställa en vit VW så var den slut! Synd tycker jag?

  Annamalin 2016-12-21 21:21:41
  Svara
 • Hej Julia
  Saknar inlägg från dig, jag hoppas att allt är bra och att du bara tagit en välbehövlig paus och att du får en fin jul med familjen.

  God jul!

  Lina Cox 2016-12-19 16:56:33
  Svara
 • Saknar dig❣️ Hoppas allt är bra?
  Kramar

  Charlottr 2016-12-19 13:33:50
  Svara
 • Å, de där små flugsvamparna alltså – de är verkligen barndomsjular för mig. Min mamma hade dem alltid i adventsljusstaken i mossan.

  Emma, Frilansliv 2016-12-16 11:59:07 http://www.frilansliv.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!