JULIA K

Gravid vecka 31

 

(Inlägget innehåller adlinks)

IMG_6116

 

Dags för en liten graviduppdatering.

 

Nu är vi inne på den tredje och sista delen av graviditeten. Hur snabbt har det inte gått egentligen?

Vi har alltså gått in i vecka 31 och några dagar nu. Jag och baby J.

På mig idag när jag och Elle med kompis skulle iväg på biomys/julklappsshopping till Sickla hade jag en mycket bekväm tisha ( vanlig ) från HM och mjuk pennkjol ( som var något mer klädsam med en 20 veckors mage men jaja det får duga, är nämligen så oerhört osugen på gravidkläder ) från Gina Tricot som man hittar HÄR. Jag har använt den jättemycket under hela graviditeten och har den även i den HÄR färgen.

Allmänt

Lite upp och ner. Varannan dag ungefär. Med sömn och dagsform. Så himla mycket hormoner i denna kroppen just nu alltså…pjuh. Och vissa nätter har jag svårt att fånga tillräckligt med sömn. Tankar, mycket livlig bebis och stor mage ställer till det lite.

Tur att jag har världens snällaste man haha! När de kommer till det där med hormoner… Nu är den där rosenskimrande perioden bakom mig och det är mer av nedräkning, väntan och längtan just nu.

Samtidigt som känslan av att jag måste fånga känslan av att vara gravid prick varje dag för det är nog den allra sist gången. Och jag vet att jag sagt det förr men det kan inte sägas nog många gånger. Jag känner mig oändligt tacksam att få vara med om det här en fjärde gång.

IMG_6167

 

Träning

Äh. Tar nog bort den här kategorin vid nästa update. Har fått till någon jogg men det blir nog inget mer nu känns det som. Satsar på ett par promenader i veckan men ambitionen är att få till fler så fort jag får lite mer tid över. Just nu har decemberbestyren tagit över livet.

IMG_6164

 

Boa

Åh nu ska jag börja beta av listan lite mer seriöst. Lilla Baby J:s inköpslista. Vill ni se den så kan jag skriva ner den här? Och så ska jag göra i ordning hennes och Belles rum under veckan. Ska bli så himla mysigt att få göra i ordning en babyvrå.

Jag har också kommit på världens roligaste lilla byggprojekt till vardagsrummet som får bli ett jullovsprojekt. Planerar även en s t o o o o r rensning av varje vrå i hela huset innan förlossningen.

 

Magen, kroppen krämpor.

Magen har vuxit såååå mycket. Känslan är stor. Men samtidigt känner jag mig inte direkt begränsad av den. Vågen visar fortfarande på 68 kg, det vill säga plus 11 kg. Jag känner att kroppen förbereder sig för förlossning. Sammandragningar och ilningar i underlivet men så hade jag med Belle också. Ont men det är kroppen som gör sig redo. Hejja kroppen så fantastisk den är!

Mitt luktsinne är mindre fantastiskt. Jag har ett oerhört skarpt luktsinne i normaltillstånd. Och nu. Alltså det börjar bli olidligt. Jag står inte uuuuuut med otäcka lukter alltså. Så himla ofräscht när människor inte sköter sin hygien. Tur att jag slipper vara ute bland människor så mycket hehe…Och snart får jag känna den allra bästa doften som finns i hela hela världen. Bebis!

Cravings

Samma lika fortfarande. Julmat är typ det alla bästa som finns. Så sjukt pepp på julborden vi ska på. Är himla sugen på mannagrynsgröt. Tänk med stor smörklick och socker…mmmm. Måste köpa gryn imorgon!

 

IMG_6096

Vi ses snart igen!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag smäller av. Av både bilder och ord. Du är såå vacker.
  Ta hand om dig och ha en mysig tisdag!
  Kram Emmeli

  Emmeli 2016-12-06 10:21:41 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Det är så kul att följa din blogg och på instagram och speciellt när man känner igen sig så väl i graviditeten. (väntar mitt första barn.) Gillar att du är så ärlig och att livet inte alltid är en dans på rosor. Tack för bra läsning! Ha en underbar dag. <3

  Jannie 2016-12-06 10:11:49
  Svara
 • Så otroligt vacker❤️
  Om jag kunde få någon garanti att vara lika vackert gravid och att ALLT skulle gå bra och vara finnemang, så skulle jag iaf fundera på ett tredje ☺️??
  P&k

  Pernilla m 2016-12-05 19:14:37
  Svara
 • Fin du är!
  Jag är i vecka 38 nu. Kan ju liksom komma när som.. mitt första barn, ska bli spännande och mysigt. Men är så rädd för å föda.. gått till auora och pratat men inget hjälper.. Försöker tänka på er kvinnor som har fött flera gånger. Då borde det väl inte vara sååå ”farligt”, tänker jag ibland.

  Angelica 2016-12-05 17:31:10
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Tack! Åh jag förstår dig verkligen. Och man vet ju inte ett dugg hur det blir. Det jag försöker tänka på är att kroppen i regel kan det här med att föda. Om det är en normal förlossning så är det allra bästa att dels lyssna på barnmorskan som lotsar dig. Och din egen kropp! Din kropp är så grym! Och man får bara ”hänga” med så att säga. Önskar dig all all lycka till i hela världen. Hoppas du får en riktigt bra förlossning. KRAM

   juliak 2016-12-05 19:55:22
   Svara
 • Du ser helt fantastisk ut! ☺Gravidmagar är magi! Ja, mys runt hemma & julstöka nu, du hinner ta många & långa promenader med baby J sen!?Kram

  Lisa 2016-12-05 10:34:38
  Svara
 • Fina fina J&J! Alltså jag är i realiteten inte ett dugg avis, eftersom jag knappt mästrar med de tre jag har. MEN när jag ser dig med magen blir jag heeeelt längtig o allt annat som inte är ord på riktigt. Puss

  Jessica 2016-12-04 19:40:42
  Svara
 • Då vi är i precis samma vecka vill jag gärna se din inköpslista. Dock vet vi inte kön men vill gärna ha inspiration ändå ❤️

  Rebecka 2016-12-04 19:31:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!