JULIA K

Käraste tomten…

(Inlägget innehåller adlinks och reklam för min nätbutik)

Jag önskar mig:

 

Julefrid och sådana härliga sköna lediga slappa lagom sömniga jullovsdagar med de jag älskar allra mest. Gröna marmeladkulor ( den som inte älskar gröna marmeladkulor är bara så himla konstig haha ). Fazers julchoklad. Kålrotslåda. Att alla jag håller av ska få vara friska.

 

Sedan så önskar jag mig också lite annat.

collage 2

collage 1

76521391502_m-tile

1. En ljuvlig liten blommig pappask med noveller som hittas HÄR. Jag kanske inte hinner läsa. Men de är ju så fina…

2. Parfymen Blanche från Byredo som hittas på NK ( jag följer gärna med och köper den om du vill ha sällskap ).

3. Ljusrosa tossor till baby J. I cashmere såklart från Soft Goat som finns HÄR. Det går bra med annat sött till henne också för just nu är jag mer intresserad av babytillbehör än något annat.

4. Nagellack från Essie som hittas HÄR. Men det går jättebra med prick allt som kommer från Estelle & Thild eller Paulas Choice också. Eller varför inte en ansiktsbehandling på Havsbadet?

5. Mycket fokus på mys såhär i bebistider men tossor kan man liksom aldrig ha för många av. Dessa lyxiga från Soft Goat som finns HÄR skulle jag gärna tassa runt i på jullovet.

6. Underkläder. Alltså det är kanske ytterst tveksamt om jag kan bära just de HÄR små drömmiga spetsunderkläderna men ja…lite nytt under vore härligt. Även om de blir i lite större stycken utan spets.

 

7. Sa jag mys? Jag tror att det är ett av mina mest använda ord. Men mys är liksom den optimala livskryddan. Så dessa myyyyysiga hoodies skulle jag också så gärna mysa runt i både nu innan och sedan efter lilla Baby J:s ankomst. Samma sak gäller här. Jag följer gärna med och införskaffar de så kan man ju kanske passa på att slinka in i lite andra butiker samtidigt och insupa den härliga julstämningen på stan. Tröjorna kommer från Gina Tricot och finns HÄR i ett gäng olika färger.

Och så höll jag på att glömma. Den sista saken.

Vi spelar mycket sällskapsspel om helgerna. Allra mest Monopol.

Vi har den där klassiska varianten med trähus ni vet? Himla gulligt och ja klassiskt. Men den HÄR eller den HÄR från Åhlens verkar ju hur festliga som helst ju. Så någon av dessa köper jag nog till mig själv och hela familjen i julklapp.

Nu vill jag veta. Vad önskar du dig i julklapp?

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så fina og dejlige saker du ønsker dig Julia? jeg ønsker mig ferieoplevelser med familien – og mysiga pläder ?

  Pia 2016-11-30 20:05:56
  Svara
 • Så så värd allt det o lite till ✨???

  Jessica 2016-11-30 15:21:06
  Svara
 • Jag tror man måste ha finskt påbrå för att gilla marmeladkulor… 😀 😀 Jag tillhör de konstiga 😀

  Jessica E 2016-11-30 15:08:03
  Svara
 • TID. Ett stort paket med tid.
  För mig själv och för mina nära.
  Och att alla får bli friska…
  Tack. Det önskar jag mig.
  Kram <3

  Ekenäsliv 2016-11-30 13:43:09 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Du! Bra önskan. Lägger till lite mer tid på min önskelista. Kanske faktiskt lite mer tid för bara mig själv.

   KRAM

   juliak 2016-11-30 14:18:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!