JULIA K

Gårdsbutiken öppen till jul!

aac61f48e6649b72f0ca3e8162d7b01f_980x0_c_85_ns_v4

Tittar in lite snabbt innan jag tar tag i dagen för att ge er öppettiderna i gårdsbutiken till jul.

Jag håller öppet andra, och tredje adventshelgen ( på lördagarna ). I växthuset kommer allt säsongsrelaterat att finnas och i själva butiken finner man i vanlig ordning kuddar, plädar, ljusslingor, leksaker, korgar, fluffiga handdukar och allt man kan tänkas önska.

Klicka vidare till hemsidan HÄR för adress och mer exakta detaljer.

Vi ses lite senare!

Kram Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Julia. Jag vill bara skriva att du är en sån inspiration för mig. Jag är ung mamma till en dotter på 1,5, och du som mamma, fru och kvinna är en så fin förebild. Du verkar besitta en trygghet och ett lugn som många jäktade småbarnsföräldrar saknar, något jag också hoppas få efter lite mer erfarenhet som mamma. Att du prioriterar barnen och familjen högt är beundransvärt och verkligen inte självklart i dagens samhälle, men något jag tror att dina barn verkligen kommer se tillbaka på och uppskatta när de blir äldre. Tycker även du verkar så modig och med skinn på näsan, testa nya karriärval och sedan våga ångra dig och lyssna på din magkänsla istället. Det är fint. Vill bara säga tack för att du delar med dig! Kram

  Lotta 2016-11-22 12:55:54
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Du har gjort min dag! Så himla fint skrivet av dig. Tack. Och tack för att du tog dig tiden. KRAM och sköt om dig!

   juliak 2016-11-22 16:33:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!