JULIA K

Inspiration till jul!

( Inlägget innehåller länk till min egen butik )

IMG_5324-tile

IMG_5105-tile

d6e0444a083b5de8409792948cc6b5ce-tile

IMG_2565-tile

IMG_3110-tile

Gråaste dagen på året?

Här tror jag minsann att det måste ha varit denna dagen för det kändes knappt som att det blev dag alls.

Å andra sidan har jag hängt i lilla gårdsbutiken dagen lång och packat paket.

Egentligen hade jag en deal med mig själv att packa en dag i veckan endast men jag inser att såhär veckorna före advent så måste jag ju få iväg alla ordrar snarast möjligt och då hinner jag omöjligen packa allt på en och samma dag en gång i veckan. Superhärligt och jag är så glad för alla ordrar som trillat in. Såklart.

Och eftersom det aldrig blev ljust idag så får ni lite juliga ljusa inspirationsbilder som jag tagit till butiken istället. Butiken hittar ni HÄR om ni vill kika runt lite mer.

Alltså känner ni julpirret? Jag blir alldeles till mig av tanken på vilken mysig tid vi har framför oss. Vi har bestämt att till helgen pyntar vi loss med ljusen åtminstone. Lite ljus i all mörker gör nog vardagen lite härligare tänker jag.

 

Sköt om er!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefin webbutik (& blogg)! Vart hittar jag omslagspappret? Det rutiga och det med stjärnor.

  Sofia 2016-11-16 06:24:15
  Svara
 • Hei,
  I senat you e-mail with my order from your butik. Could you answer me?
  Love your products:)
  All the best
  Anna

  Anna Hartnett 2016-11-15 20:38:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!