JULIA K

Påfyllt!

(Inlägget innehåller en länk till min egen nätbutik )

IMG_5111

IMG_5135

IMG_5153

Hurraaaa!

 

Lagret för vissa julprodukter ekade ju tomt igår i lilla nätbutiken men jag har lyckats få fatt i en hel del igen så nu går det fint att beställa till exempel dessa tre pärlor som sålt slut trots att jag verkligen tyckte mig ta i när jag la min order.

Den där girlangen skulle jag gladeligen hängt längs en kakelugn men någon sådan har vi inte. För någon har tydligen på 70- talet roat sig med att ta bort de som fanns i vårt hus. Borde fasen vara straffbart tycker ni inte?

Lånade grannens fina spis istället.

Hursom. Nu finns girlanger, stjärnor och snöflingor att beställa HÄR för den som blir sugen. Själv hänger jag upp ett par girlanger i kökstaket till jul. Känns som en fin tradition.

Nu är jullängtet nästan orimligt stort!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Julia! Håller helt med dig om kakelugnarna, hur kunde man ta bort något så fint?! Helt galet! Det går ju att få tag på gamla begagnade kakelugnar, men det är kanske väldigt dyrt. Väntar med spänning på min leverans från dig! Men känn absolut ingen stress med packningen nu, lova det??Kram

  Lisa 2016-11-11 19:27:59
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Lovar det 🙂 Omtänksam du är, tack.

   Nej helt obegripligt. Ja det är suuperdyrt men en dag kanske vi kan återställa lite av känslan hur det varit här en gång i tiden…

   Kram!

   juliak 2016-11-11 19:59:45
   Svara
 • Hej!
  Undrar om du fyller på med de fina lamporna i emalj framöver också? Hälsningar Lisa

  Lisa 2016-11-11 18:30:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!