JULIA K

Bloggens framtid och kvällsplanerna!

IMG_4714

Heeeeeej!

 

Tittar in en supersnabbis för idag är jag inte på topp alls. Vet inte om det är graviditeten eller att jag håller på att bli rejält krasslig…

Men idag har jag i alla fall varit in på ett möte inne i stan gällande min bloggframtid och jag tror att det kan bli riktigt bra. För mig. Och er. Jag hoppas så. Lite mer jag så att säga. Eller rättare sagt helt och hållet jag. Och det är ju ändå den rätta vägen att vandra. Sin egen väg. Och att få vara sig själv. Tycker jag.

Annars så var dagens absoluta höjdpunkt Noells utevcklingssamtal. Alltså mer nöjd och stolt skulle man inte kunna vara. Fantastiskt!

Ikväll sätter jag mig med lite ordrar till butiken för nu har ni beställt slut på mängder av saker i nätbutiken ( hurraaa så glad jag blir! ) och det känns ju snopet att redan nu har slut på en del av julprodukterna. Hoppas bara att leverantörerna nu har på lager till mig.

Och som sällskap den där hinken. Med löjligt mycket godis i. Inte ett dugg helg idag men vissa dagar behövs en hink med godis från en älskad make. Som snart faktiskt lyckas pricka in i alla fall hälften rätt när det kommer till smågodis. Är ni också superpetiga med godis? Alltså balansen är liksom A och O. Balansen mellan sött, salt och surt. Och det måste finnas mycket lakrits, kola och choklad. Gula och orangea godisar går oftast helt bort.

 

Hoppas ni har det bra? Och att vintern inte ställt till det allt för mycket. Kaoset inne i stan var verkligen maxat igår men lite lugnare idag som tur var när jag var inne. Såg på nyheterna att en del stackare fick sova över i sina bilar…

 

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Men ååååhhhh så himla besviken jag är att jag inte hann beställa den vackra stjärnan FLAKE AFROART. Kommer den åter i lager så vill jag gärna ställa mig på kö för köp 😉

  Ulrika 2016-11-10 22:54:48
  Svara
 • Låter spännande med dina planer Julia 🙂
  Ja hu så petig jag är med godis… men jag är ganska enkel att pricka rätt på för jag gillar typ bra choklad 😉 Och skumtomtar 🙂
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-11-10 20:33:26 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Men lyllos dig då. Jag ääälskar godis. Min stora last i livet…önskar jag var typen som nöjer mig med en bit mörk choklad till kaffet. Men jag dricker ju inte ens kaffe 😀 Kram och detsamma! Julia

   juliak 2016-11-10 20:47:49
   Svara
 • Först den där rosa skummisen, en plopp o sen något salt ???? Du kommer glänsa! ???

  Jessica 2016-11-10 18:34:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!