JULIA K

Julen är invigd!

( Inlägget innehåller reklam för min egen nätbutik. )

 

IMG_5111-tile

IMG_5131

IMG_5180-tile

IMG_5135

 

Och så var julen invigd i min lilla nätbutik!

Jag är ju som ni redan vet inte så vansinnigt mycket för julpynt. Eller jo. Men det är ändå mer hela känslan av jul som är själva grejen.

Lingonkransarna, den där loppisskålen med röda vinteräpplen, dofterna, alla levande ljus, grankvistarna på farstutrappan, paketpysslet, vackra band och papper…

Så lite lagom med jul med har trillat in i butiken och hela julsortimentet kan ni spana in HÄR. Ja just. Bland nyheterna finns en hel del nytt också.

Den där bedårande adventssnöflingan på trappen som man kan ha en lampa i är jag bra sugen på att hänga upp redan nu. Kan man det tro?

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Oj, jag skrev ett långt inlägg om Belle men det kom visst inte med? 😉

  Jenny 2016-11-09 14:34:15
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jo! Har inte hunnit gå igenom alla ännu. Blir sådär gråtig när jag läser de så ett litet gäng varje dag annars går jag under typ. KRAM och tack för att du tar dig tiden. Betyder massor för mig!

   juliak 2016-11-09 16:28:39
   Svara
 • Åh

  Jenny 2016-11-09 13:24:54
  Svara
 • Men kära nån vilken vacker snöflinga ❄️
  Så fint du skrev om lilla Belle häromdagen, jag bölade som en galning (nyförlöst med hormoner och känslor överallt ?) och kände sån värme! Med dig som mamma och stöd kommer hon att klara sig hur bra som helst i världen ?
  Heja dig & heja Belle! Ni är så inspirerande båda två!
  Stor kram / Caroline

  Caroline 2016-11-09 13:17:47
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Men åh inte meningen att utlösa hejdlöst med tårar men jag vet ju precis känslan. Oh så känslig man är som nyförlöst. Det släpper liksom aldrig helt taget om en känner jag utan känsligheten sitter kvar när man blivit mamma.

   MEN så mysigt med en liten, njut massor!

   Kram Julia

   juliak 2016-11-09 13:21:58
   Svara
 • Åh, jag har precis läst ditt senaste inlägg om Belle. Du skriver så fint och det berör verkligen! Tårarna är nära. Du verkar vara en helt fantastisk person och mamma! Jag tror att ni kommer kunna prata om det här massor längre fram och hon kommer veta att ni alltid finns där, men jag förstår din oro… Jag är själv mamma till två som är i Noell och Elles ålder och mitt hjärta värker av allt hat det kan finnas i världen, men också massa kärlek. Hoppas hoppas att lilla Belle får snälla människor runt omkring henne som pushar henne att vara och se ut precis som hon är!
  Jag är frisör och när jag var lärling som 19åring klippte jag en kille som hade fläckvis skallighet under 1 års tid, sedan bytte jag kommun. Det är 11 år sedan men än idag tänker jag på honom. Han ville bara gå till mig, jag förstod, var snäll, pushade honom att inte gömma sig med mössor mm Med gråten i halsen klippte jag det lilla hår han hade. Han var tonåring då och hade det tufft, men växte sig otrolig stark. Det är lätt att säga att det bara är hår. Du har så rätt i det du säger, man ska aldrig jämföra sorger. Man har alltid rätt till sina känslor.
  Håller mina timmar för Belle, tur att hon har dig som mamma! Jag tycker att hon ser ut som en prinsessa 🙂

  Jenny 2016-11-09 11:54:49
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Tack snälla för din hälsning som betyder mycket för mig! Jag tänker ändå någonstans att allt det goda vinner och om man helt ärligt tänker genom det hela så är ju faktiskt majoriteten av de människor som finns i ens omgivning rakt igenom snälla och fina.

   Åh jag förstår verkligen din gamla kund. Vilken tur att han hade just dig som frisör! Och att du stärkte honom på det viset. Att faktiskt inte gömma sig!

   Stor kram och hoppas du får en mysig helg!

   Julia

   juliak 2016-11-10 18:32:11
   Svara
 • Häng upp den direkt! Superfin ,passar hela vintern .☺

  {"author":"Jessica" 2016-11-08 22:27:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!