JULIA K

Liten lycka och jullängtan!

IMG_5105

IMG_5103

IMG_5100

 

Idag blev jag sådär löjligt glad. För något så alldeles lite.

Men jag har gått och drömt om och småletat efter det perfekta bandet. I sammet.  Gärna grönt. Men i en dämpad dov nyans. Att pyssla med till julen ni vet?

Hänga om en krans, runt servetterna, peppisar, om en enkvist som på bilden. Och så.

Och tydligen hade jag redan tänkt tanken i somras när jag la ordrar. För när jag packade upp en av veckans leveranser till butiken. Vad hittade jag allra längst ner i en av de stora stora kartongerna tro?

Jo ett gäng träspolar med sammetsband i den alldeles perfekta gröna nyansen. Lyckan är gjord! Och idag har jag fotat lite jul. Så till veckan invigs julkategorin och det ser jag sååå mycket fram emot. Julsuget är nämligen enormt just nu och att få pyssla jul stillar något fram tills det är dags på riktigt. Längtar tills jag kan visa er allt. Har fått in en alldeles enormt vacker stjärna att hänga i fönstret bland mycket annat.

 

Hoppas ni har en riktigt härlig lördag!

Vår är lugn precis som aaalla de senaste dagarna. Håller tummen hårt för en frisk vardagsvecka.

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!