JULIA K

Födelsedagsväska, loppislampa, solstrålar och fredagens!

IMG_4608

IMG_4614

IMG_4676-tile

IMG_4708

 

Och så kom solen. Så efterlängtad.

Och hela arbetsrummet badade i strålarna. Där ser ni ett av senaste loppisfynden som jag lovat att visa. En bedårande golvlampa. Allt var i tiptopskick till och med skärmen. Fyndade gjorde jag såklart hos Bästa Binge.

Och fredag. Även den efterlängtad. Och inte vilken fredag som helst. Höstlovsfredag! Ska bli så skönt att ta dagen som den kommer nästa vecka och hitta på lite mys tillsammans. Och så har jag och baby J gått in i vecka 26.

Nog för att veckan varit mysig på sitt sätt. Jag har ju fått spendera den med krasslig Belle.

Men man blir liksom sådär orimligt trött av att vara inne och hemma precis hela tiden nästan. Och halvdana nätter på det.

Så imorgon måååååste jag få lufta mig lite mer.

Idag blev det en liten tur till Apotek och Maxi. Och ja nu har jag gett upp det där med att anstränga mig så värst med kläder. I alla fall trötta dagar som denna. Mjuka sköna leggings (HM) och en oversized stickad tröja (HM) med sneakers (Adidas) är vad jag bor i för det mesta.

Det piffiga fick bli min födelsedagsväska. Har nog inte visat den för er?

En oxblodsfärgad Lily i crocoprint. Älskar. Älskar färgen. Älskar väskan. Älskar Carlos haha!

Hur ser helgen ut för er? Något mysigt inplanerat?

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar Du väskan mer en Carlos?:)) Du behöver inte svara:(( låt mig få tro:))

  Carlos 2016-10-28 21:30:16
  Svara
 • Åh men åhhhh vilken underbart fin väska du fick i present!!! Misstänkte faktiskt en Lily när du skrev att du fått något som var oxfärgat ?? Ljuvlig!!
  Helgen kommer spenderas med nära och kära och mycket mys efter en galen vecka med massa inskolningar på jobbet ? Så nu sitter jag här med ett glas mumsigt rödvin och största godisskålarna ever ??
  Kram Åsa i Jönköping ?

  Åsa 2016-10-28 20:26:45
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Taaack Åsa. En riktigt pärla är det!
   Åh jag förstår, hoppas du hinner vila lite och samla energi. Godiset är i skålen och snaaart är barnen i säng. KRAM

   juliak 2016-10-28 20:52:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!