JULIA K

Uppdatering badrumsbygge…

IMG_4595

IMG_4597

IMG_4596

 

Alltså vårt blivande badrum. Vilken sorglig syn. Det enda härliga finns i mina tankar och det är ju såklart piffet. Å andra sidan har vi inte bestämt grunden ens så det är kanske där vi måste börja. Det enda jag vet är att jag vill ha en himla massa lyxig marmor nästan precis överallt.

Carlos nämnde något om kommodinköp men det är jag helt osugen på. Och så är jag osugen på att tassa upp om nätterna till vårt badrum som ligger på övervåningen längst bort. Varje natt. Däremot så kom han på den alldeles underbara idén med ett stoooort platsbyggt skåp att förvara precis allt i. Ni vet handdukar, toapapper, lotions och så. Det blir stort som i högt och relativt brett i alla fall.

Badkaret som vi fyndade kommer vi att skippa i förmån för en tvättmaskin…suck.

Hurraaa peppen är total som ni hör haha. Men jag längtar SÅ efter att vi ska slippa trängas och dela på ett litet badrum som vi gör just nu.

Så nu hoppas jag på lite resultat här inne. Men det har varit en  p ä r s  då allt varit totalt kaos i rör, stammar och så. Stackars C har fått fundera på hur allt ska göras i månader men nu börjar allt tråkjobb snart vara färdigt.

Målet är fortfarande ett härligt lyxigt och färdigt badrum före Baby J:s födelse. Håll en tumme.

 

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vi bodde på 48 kvadrat med torrtoa tills 3:E barnet kom. — Så jag kan förstå känslan ??
  Ser framemot att se hur det blir hos er! Alltid fint och smakfullt! Tack för trevliga inlägg o trevlig helg! /Hanna

  Hanna 2016-10-28 19:05:55
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men åh bra jobbat 😀 Vi har ju faktiskt ett badrum så det går ingen nöd så. Lyxiga problem…

   KRAM

   juliak 2016-10-28 20:22:33
   Svara
 • Åh, vet du vad?! När vi renoverade vårt lilla badrum i stan (4kvm) så fick vi plats med både badkar och tvättmaskin när jag hittade ett runt minibadkar (1meter i diameter) på Nacka byggnadsvård… värt att kolla upp. Kramis

  Hannasänglar 2016-10-28 17:36:24 http://hannasanglar.se
  Svara
 • Det där kommer blí snyggt!

  rostfritt stål kökskran 2016-10-28 11:38:46 http://www.nivito.se/
  Svara
 • Vi renoverade vårt badrum hösten 2014 och blev ”klara” till jul. Större renoveringar är ju en ”liten” påfrestning…. men känslan när allt är klart och nytt är ju fantastisk. Vi valde handfat från duravit som står på en ställning och en väggfäst blandare från tapwell, lättstädat och bra. Lycka till med badrum och graviditeten!!

  Linda 2016-10-28 07:18:24
  Svara
 • Åh, vi är också mitt uppe i badrumsrenovering. Det är blandade känslor även här fast att man vet att det blir bra i slutändan. Gärna lite tankar om kakel och klinkers när ni kommit så långt.. Själv känner jag mig mest vilsen. Härligt att ni ska få ett nytt mysigt tillskott i familjen! Stort grattis!

  Kram Malin

  Malin Järviken 2016-10-27 21:13:58
  Svara
  • Svar på Malin Järvikens kommentar.

   Jag känner mig också lite vilsen. Eller kanske lite off liksom. Trots att jag kanske egentligen borde kolla runt efter inspiration men jag orkar inte sortera alla intryck just nu.

   Men jag tänker marmor. Carreramarmor på golv och kanske ngt vitt klassiskt på väggarna. Jag lovar att uppdatera när vi kommit lite längre. KRAM

   juliak 2016-10-27 21:35:58
   Svara
 • Ja det kommer bli som en dröm det där rummet (oxå) ?

  Jessica 2016-10-27 21:01:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!