JULIA K

Det ultimata mysiga babytillbehöret!

( Innehållet i blogginlägget innehåller en adlink )

IMG_4439

Tänk att jag snart ska få ha en liten pyjamasbebis härhemma. Som liksom styr hela ens tillvaro och som ger perspektiv. På livets viktigheter. Och man känner sig lyckligast och rikast i hela hela världen.

Och hur älskad ska inte lillasyster bli? Vi är ju redan förälskade och längtar. Alla fem.

Mjuk söt PJ och små bra att ha trasor ( små mjuka trasor är nog det som jag allra mest haft användning för den där första tiden när mjölk och kräk är heeeelt utom kontroll ) har jag köpt på HM. 

IMG_4434

 

Såklart en hel del planering innan Baby J föds. Både i tankarna och här på bloggis. Jag har skrivit en liten lista som ni ska få se en annan dag med vad som behövs. Och vad jag vill ha.

Det här är en sådan sak som jag inte ens visste att jag behövde förräns jag såg den. En mys/sovpöl!

HÄR kan ni se hur den ser ut, storlek och egenskaper.

Alltså har ni sett? Känns ju som det ultimata mysiga babytillbehöret som man ju nästan själv kan få plats i? Bara man kryper ihop en smula. Om inte annat så tror jag att barnen kommer att tycka att den är mysig att vara i tillsammans med lillasyster. Och ett tvättbart överdrag i linnetyg. I hur många fina nyanser som helst. Blir alldeles till mig. Struntar nog i babygym och kör myspöl med leksaker i istället. Och den lär ju fungera i flera år tänker jag. Att ha som plats för läsning i Belles och lillasysters rum som de ska få dela, framför tv:n och så…

 

IMG_4443

Vilken färg tycker ni är finast?

 

Jag velar lite mellan Dusty Rose och Light Grey. Den kommer ju vara mest i vardagsrummet gissar jag så Light Grey kanske passar allra bäst året om?

Håll tummen för en natt med sömn för oss. Belle är verkligen hängig lillhjärtat alltså. Febrig och ynklig.

Sköt om er så ses vi snart igen!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej!
  Till mina tre barn har jag haft en myspöl i form an en hundbädd? och den används fortfarande. Yngsta är tre år och oftast har vi den just framför vår tv.
  Tack för en trevlig blogg!
  Kram Åsa

  Åsa 2016-10-24 18:53:09
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh men dåså, verkar ju vara ultimata tillbehöret. Har aldrig sett liknande innan faktiskt. KRAM och tack!

   juliak 2016-10-24 20:01:55
   Svara
 • Fick hem den du länkat till häromdagen och blev jättebesviken, min bebis på fem månader som är ganska liten till växten fick precis plats i den! Såg en såå fin bild hos en annan bloggare som länkade till ellos som hon har samarbete med men de va myspölen hon hade som är mycket större och mycket dyrare visade det sig, Ellos har inte ens den! Bara så att du inte eller nån annan som läser gör samma miss! kram

  Malin- mamma till tre 2016-10-24 18:23:07
  Svara
  • Svar på Malin- mamma till tres kommentar.

   Men åh! Jag vet att den finns i två storlekar och jag trodde att detta var den stora? Den lilla är mer som ett babynest för den där allra första tiden om man är orolig för att råka skada bebis på natten om man nu samsover. Tack för infon! Det är den stora som är aktuell för oss 🙂 Kram! Julia

   juliak 2016-10-24 20:04:05
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Detta måste ju ändå vara den stora myspölens mått? Mått: 600 x 800 x 160 cm Eller är jag helt vimsig nu?

    juliak 2016-10-24 20:06:22
    Svara
    • Svar på juliaks kommentar.

     Tror nog det ska vara i mm annars är det en väldigt stor myspöl 6x8x1,6meter ?

     Elin 2016-10-25 07:34:41
     Svara
    • Svar på juliaks kommentar.

     Och ja sovpölen fick åka tillbaka illa kvickt! Såg ju också framför mig hur alla tre grabbarna skulle mysa i den tillsammans!

     Malin- mamma till tre 2016-10-24 21:29:37
     Svara
    • Svar på juliaks kommentar.

     Åh nej snarare Ellos som är vimsiga! ? 600×800 cm har de skrivit. Kollade hos jollyroom o kom då fram till att den Ellos har är sovpölen som är 60×80 cm. Sedan finns även en myspöl i två storlekar omkrets 100 o 120 cm, kostade 2199:- o 2599:- tror jag. Ganska stor prisskillnad! ??

     Malin- mamma till tre 2016-10-24 21:27:50
     Svara
     • Svar på Malin- mamma till tres kommentar.

      Ahaaaa fattar. Tänkte att nu tänker jag helt helt fel. Konstigt att de inte har alla varianterna men man kan nog kolla med NG baby som var snälla och skickade mig prover på färgerna utan problem!

      juliak 2016-10-25 08:18:39
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!