JULIA K

Gravid vecka 25

IMG_4295

IMG_4416

IMG_4350

IMG_4412

IMG_4418

En liten graviduppdatering idag! Jag byter ju vecka på fredagar och har idag sagt hej vecka 25.

Allmänt

Pigg med mängder av energi! Jag tror att järntabletterna kickat igång faktiskt. Trots att jag tydligen har lite för låga värden fortfarande men känslan är bra i alla fall. Känner mig precis som vanligt men med mer intensiva känslor så att säga. Jag fullkomligen älskar att vara gravid!

Lyssnar på gravidpoddisar och gråter när ingen ser eller hör. Det blir liksom fööör mycket. Så himla fint och känslorna svämmar över. Totalt. Måste nog kolla in youtube i helgen också. Måste ju finnas en miljard förlossningar att se på…? Och gråta till haha.

 

Träning och vikt

Jag har genomfört två löppass i veckan sedan sista uppdateringen och promenerat ett par dagar utöver det. Inga problem alls mer än att löpningen är mycket låååångsam jogg just nu.

Fick ställa mig på vågen hos barnmorskan i onsdags och vågen visade 65 kg så total viktuppgång so far 8 kilo. Det känns som att de har lagt sig över hela kroppen.

 

Boa

Fortsatt städbehov och just nu är det köket som får sig en rejäl omgång av både höstpiff, städning och rens.

Vi har nog också landat i den slutliga definitiva lösningen på hur vi ska sova. Det får helt enkelt bli så att vi baxar in den största sängen vi kan få plats med i vår lilla sovalkov.

Magen och kroppen

En del sammandragningar fortfarande men inte varje dag. Nu kan man både se och känna utifrån när liten hickar och buffar runt. Spännande, härligt och lite overkligt nästan…

Om kvällarna är hon som mest aktiv och de brukar nog vara så. När mamman vilar sig så vaknar bebisen.

Krämpor

Inga krämpor! Pyttelite stel i svanken om jag suttit en stund och på morgonen. Men med lite rörelse och värme så är allt tiptop igen. En känsla av att behöva få lite extra vila och det är precis vad jag tänker göra i helgen. Hej soffan! Blandat med lite av det där köksfixet förstås.

Nu fredagsmyset. Hoppas ni får en riktigt härlig fredagskväll!

Ses imorgon raringar!

J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vi två har samma ålder du och jag – du har snart 4 barn och jag inga barn . Min sambo och jag har försökt i 7 år, men inget händer (fått massor med hjälp)
  Det gör mig så glad att läsa hur tacksam du er- for ett barn er verkligen et mirakel, man inte må ta för givet <3

  Kat 2016-10-21 22:10:33
  Svara
  • Svar på Kats kommentar.

   Jag blir SÅ ledsen för din skull. Jag tänker dagligen på hur lyckligt lottade vi är som har fått barn ( eftersom vi velat det ). Och tänker ofta på hur oändligt tungt det måste vara när de inte blir som man tänkt sig eller önskar. Önskar dig all all lycka i världen!

   Kramar

   Julia

   juliak 2016-10-22 08:50:40
   Svara
 • Gud det är ju så underbart! Brukar du lyssna på Fredagspodden? Tips iaf. Amanda gravid nu med. Och hon tar upp det där med ”vikthetsen” under graviditet som många kan uppleva. Och som vi kan ”hetsa” varandra till… ingen kritik nu, men en liten tanke bara.. Kram på dig du kloka männska, varför inte bara låta Rubriken Träning och Vikt bara vara Träning? Kroppen har du ju under egen rubrik ändå? ?????

  Karolina M 2016-10-21 20:49:57
  Svara
  • Svar på Karolina Ms kommentar.

   Lyssnade. Och grät 😀

   Mm du har en poäng. Det ska jag ändra på till nästa gång! Det här är ju mina siffror och jag vill inte på något vis påverka i negativ riktning för någon. Men mina tre tidigare graviditeter var riktigt tunga på slutet på grund av en stor stor viktuppgång och jag är så glad att det inte verkar bli likadant den här gången. Men ja, du har absolut en poäng och jag är SÅ leds på vikt ( utseende ) hetsen gravid eller ej.

   KRAM

   J

   juliak 2016-10-22 08:43:25
   Svara
 • Så härligt att du mår bra! Jag är inne i gravidvecka 23 nu med tredje barnet och känner av mycket ”krämpor” men självklart även glädjen över det lilla livet som växer i magen.
  Jättefina bilder på sig och magen ?

  Johanna 2016-10-21 20:33:11 http://www.nouw.com/husetpålandet
  Svara
 • Så fin du är! Åh, blir ju såååå sugen på en 3:a. Jag älskar ju också att vara gravid, men tyvärr inte den första tiden då mina bebisar har haft så mkt magont… När den perioden är över är det ju dock underbart med både bebisar och barn…

  Daniela 2016-10-21 20:20:40
  Svara
 • Fin du är!
  Det är verkligen fantastisk att vara gravid!

  Kram Anna

  Anna 2016-10-21 19:34:46
  Svara
 • Hej
  Vad vacker Du är. Det strålar om dig
  Önskar Er en fin helg
  ?

  Jennue 2016-10-21 19:04:21
  Svara
 • Alltså du har gjort mig toksugen på bebis du ? Tur jag åtgärdat dessa impulser för länge sedan. Eller ?? men som jag tänker njuta av baby J o alla andra bebisar jag har möjligheten att ha i min närhet, irl eller ej ☺️?

  Jessica 2016-10-21 18:39:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!