JULIA K

Belles små koppar!

IMG_4144

IMG_4141

Heeeej!

Det blir nog inte ljust idag alls. Det småduggar och himlen är nästan novembergrå. Ganska mysigt ändå.

Jag har varit på MVC idag för första gången sedan inskrivningen i vecka 10 och allt var precis som det ska vara. Och det härligaste. Min barnmorska Ann har jag ju haft genom alla graviditeterna! Hon är en alldeles perfekt sådan. Så glad att hon finns där även den här gången.

 

Måste visa Belles små loppiskoppar. Mina barn har ju fått hänga med på otaliga loppisturer genom åren och mitt allra bästa gå på loppis med barntips är att förse dem med lite egna pengar. Finns liksom knappt någon leksaksbutik som kan mäta sig med de skatter som kan fyndas på en loppis. Så det brukar fyndas små broscher, julgranshängen, knappar och annat.

I lördags så fick Belle dessa små koppar i porslin. Och de ska hon minsann dricka choklad ur är det bestämt. Till helgen.

Så bra tycker jag! Att kunna köpa tjusiga koppar, fat och glas till barnen för någon tia. Och kunna duka fint till både stora och små för vem vill inte kunna skålklirra lite med glasen på en fredagskväll och känna att det är uppdukat precis lika vackert till alla?

 

Nu ska jag se till att nya lilla nätbutikens allra första ordrar blir packade. Silkespappret ska prassla och sidenband knytas till rosetter.

Sköt om er!

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilka söta små koppar. Förstår att Bells tänker dricka choklad ur de ❤ Vi gjorde precis samma med våra flickor när de var småa och alla koppar de lekte med i lekstugan var små riktiga kaffekoppar. Många finns kvar ännu idag och står nu på en hylla i lekstugan som blivit en mormorsstuga med övernattning möjligheter. Låter roligt att packa paket. Lycka till❤❤

    Helena 2016-10-19 20:04:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!