JULIA K

Lördagsloppislycka och ett stort TACK !

IMG_3062-tile

( Bilder från butiken, www.juliakhouri.se )

Hej finaste!

Jag är så så så glad. TACK!

Tack för all pepp och alla lyckönskningar. Ni gör mig lycklig!

 

Till veckan som kommer ska jag lite på nytt lära mig att hantera de ordrar som trillat in och allt omkring. Jag har ju erfarenhet men nu jobbar jag i ett nytt system och jag måste lära mig den. Ska bli så roligt! Silkespappret ligger och väntar!

Men först helg. Och idag har det varit simning för stora barnen och ett spontant loppisbesök med riktig loppislycka. Ni ska få se. Ska bara bära in fyndet och så ska den få sig en omgång med trasa och såpa. Senså.

Jag ska också ta tag i lite kökspiff som jag gått och funderat på ett tag. En ny lampa är uppsatt idag och så ska jag införskaffa ett par hyllor imorgon. Köket behöver städas och rensas sådär grundligt. Det får bli ett projekt att ta tag i framöver.

 

Hoppas ni har en riktigt härlig helg.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, Julia!
  Nyss klickades de fina dessertskedarna hem till mig!
  Här har jag ju handlat tidigare nån gång… Nu kör vi igen!
  Såå roligt med din webbutik!
  … Och din blogg, som jag läser varje dag!
  Kram!
  Lena i Blekinge

  {"author":"Lena ohlsson" 2016-10-16 10:38:12 http://lenatradgard.blogspot.se
  Svara
 • Alltså tänk mitt kök då ? Det har inte storstädats sen innan ert renoverades ????

  Jessica 2016-10-15 22:49:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!