JULIA K

Hej från köket!

IMG_2674

IMG_2665

IMG_2671

IMG_2666

Är det gravidhormoner eller bara alldeles vanligt höstpiffsug som greppat tag i mig?

Så sugen på nya hyllor till köket. Och en vägglampa. Och nymålade golv. Och en nyrustad hall. Och ett färdigt badrum. Och, och och…..

Listan är oändlig! Men det är halva nöjet allra minst. Att drömma och planera. Eller hur?

Tills dess. Njuter jag av ett av sommarens ljuvliga loppisfynd. Himla kär i det tjusiga gamla fatet på fot. Och så älskar jag det lilla avlastningsbordet som C snickrade till mig i julas.

Inget hem utan härliga vintageprylar om ni frågar mig.

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så vackert fat!! Är det ett fynd från Binge?

  Jessica E 2016-10-13 08:18:58
  Svara
 • Hej Julia! Så fint du har det, kommer en liten fyra här med i februari? men jag börjar bli sugen på att piffa jul? Hur funkar det med era vita målade golv med barn? Hur länge håller det sig snyggt? Är så trött på mina ek golv?

  Linnea 2016-10-11 13:33:55
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Åh stort grattis! Förstår precis. Julsuget börjar infinna sig här också. Funkar fint tycker jag men de beror lite på hur petig man är. Just nu behöver våra golv sig en ommålning men det håller sig fräscht i några år allra minst. Ljusgrått är lite mer tacksamt och himla fint också tycker jag.

   Kram J

   juliak 2016-10-11 13:39:51
   Svara
 • Hi hi, jag är väääldigt ogravid, men känner samma sak :))
  Kraaam Anna

  Ekenäsliv 2016-10-11 12:47:15 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!