JULIA K

Gravid vecka 23

IMG_3964

IMG_3954-tile

IMG_3952

IMG_3977

IMG_3978-tile

IMG_3679

IMG_3960

Hej fredag och hej vecka 23 !

En liten graviduppdatering kommer här.

Och underklädestips.

Hittade den fina amnings bh:n på Lindex häromveckan och den är S Å skön. Köptes även i svart med naturfärgad botten. Var tvungen att uppdatera alla överdelar till större och då kan man lika gärna köra på amningsbehåar direkt tänkte jag. Och trosorna. Älskar älskar! Höga trosor är typ det skönaste som finns? Gravid som ogravid haha. Jag vet inte om alla är eniga om att det är det snyggaste direkt men jag tycker faktiskt att det Ä R det. Dessa hittade jag inne på HM och det är alltså mamatrosor. Kan varmt rekommendera er andra som är gravida.

 

Allmänt

Lite låg och trött känsla utan att det är något särskilt. Tror att det kan vara järnbrist så idag har jag införskaffat mig lite tillskott. Hoppas det gör susen snabbt!

Beställde även ett par klänningar och strumpisar. Tror det piggar upp tillvaron en smula för just nu har jag fastnat i heeeeeeeemska leggings och tishaträsket. Fy ska verkligen skärpa till mig med kläderna. Vill känna mig fiffig som vanligt eller åtminstone lite mer vanligt klädd än just nu. Å andra sidan är det sååå skönt med mjuka kläder som töjer sig åt alla håll och kanter.

Träning och vikt

Har inte alls vägt mig men fått till två löppass och några promenader. Funderar lite på om jag ska byta ut det tredje passet mot en promenad…Det känns ok att springa fortfarande men inte all som vanligt. En dag i taget!

 

Boa

Känner att städbehovet växer sig allt större för var dag som går. Tvätten tvättas nästintill maniskt och jag vill inte ha en halv strumpa i tvättkorgen haha…

Lägger mycket tid och tankar på praktiska lösningar här hemma. Vi är ju aningens trångbodda nämligen. Men det blir bra. Älskar ju vårt lilla hus och läget som är alldeles perfekt för oss. På landet men supernära till allt och vi är inne i stan på 25 minuter.

 

Magen och kroppen

En del sammandragningar ( som jag haft länge nu ) men inget som varken gör ont eller oroar. Hade så med alla tre barnen. Mjölken är här! Haha hjälp alltså det känns så hmm både märkligt, härligt och bra. Jag känner liksom mer och mer att min kropp inte är min längre. Ja alltså det är ju inga mängder såklart utan lite råmjölk som kan läcka vilket är helt normalt vid den här tiden i en graviditet.

 

Krämpor

Inga krämpor hurraaaa! Förutom den där lite låga och trötta känslan jag har. Som ska bort snarast! Tänker att en helg gör susen också föurom järntillskott. Jag behöver få hitta på något mysigt med barnen. Och ta hand om mig lite extra med ansiktsmask, kroppspeeling och härliga krämer.

 

Vad ska ni hitta på till helgen? Älskar att få höra era planer.

Vi har inte riktigt bestämt ännu men Noell och Elle har simning imorgon och därefter alldeles  oplanerat. Jag är sugen på att kratta löv, äta gott och gå på bio. Vi får väl se…

Njuta av den allra sista ( ? ) trädgårdsbuketten, eld i öppna spisen, raggsockor och soffhäng är i alla fall definitivt inplanerat för mig.

 

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Så fin du är, Julia! Tänk ert 4 :e barn, helt fantastiskt! Jag tror bestämt det blir en pojke!
  Här i USA är det lång helg, Columbus Day Weekend. Så vi har ledigt på måndag och ingen skola.
  Här i dalen vi bor är det så mycket som pågår, Octoberfest, Ther Heritage Festival, ITVf festival, Craft Fair och mer. Här är underbart vackert just nu med lövens färgändringar och folk kommer hit för att beskåda the foliage. Leaf peepers!
  Så idag ska vi till the Craft Fair på Mount Snow, igår var jag med några vänninor på teater som var helt fantastisk. Vädret är underbart här. I kväll blir det kanske att gå på konsert! Så mycket att välja på!
  Ha en underbar söndag,
  KRAM Bodil

  Bodil 2016-10-09 15:13:42
  Svara
  • Svar på Bodils kommentar.

   Men wow så mycket det händer hos er! Här är ooooerhört stillsamt 😀 men å andra sidan har vi sthlm med extra allt i närheten om vi vill.

   Men i alla fall, låter himla mysigt.

   Stor kram!

   Julia

   juliak 2016-10-09 20:01:43
   Svara
 • Roligt att följa din graviditet! Du är jättefin! Superfin bh, den måste jag spana in. Jag ska pallra mig iväg på personalfest nu trots att jag är gravid i v38 och egentligen supertrött. Men känner som du, måste göra nåt uppiggande! Plus att det kan dröja innan jag kan gå på något socialt event igen 🙂 trevlig helg! Kram

  Camilla 2016-10-08 17:10:08
  Svara
 • Mmm… så fina bilder på er! Och svartvitt som är så vackert. Hoppas att ni får en skön helg!! Ljuvlig bukett 🙂 Tänk att trädgården fortfarande ger blomsterliv… Vecka 23, magiskt, liten blir större. Du kommer att vara världens finaste mamma till fyra❤️️

  Nu blev jag sugen på en fotoutflykt, ta med varm choklad till en vacker plats med många höstlöv. Men får bli grävprojekt i trädgården & turer till tippen med sten och jord… Härligt ta tag i de där husprojekten som skjutits upp, och redan nu njuta av målet! Först, lördagsfrukost, viktigaste tiden på helgen för mig. Kramar??✨

  Emma Olausson 2016-10-08 09:23:37
  Svara
 • Så fin du är. <3 Och det låter som supermysiga helgplaner! Här ska vi ha dop för lilla Juni. Så mysigt med allt pyssel här innan och nu ser jag fram emot morgondagen med lite pirr i magen.

  KRAM och fin helg! <3

  Emmeli 2016-10-07 23:45:41 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Åh vad mysigt och trosorna ser jättesköna ut ?!!

  Här blir det förhoppningsvis en liten promenad längs med vattnet alt ute på Ulriksdal. Kanske en tur på Södermalm. På söndag blir det som vanligt dans för mina tjejer och en tur till IKEA för att handla lite saker till sonens förskola (föräldrakooperativ) ?

  Jessica E 2016-10-07 21:27:24
  Svara
 • I vårt lilla hus skall det hända mycket i helgen. Vi har tagit bort garderober och startat en renovering som skall resultera i en barnkammare till minstingen och ett mindre rum till mittemellan. Blir mindre än vad hon är van vid men lättare att möblera utan alla fula och hemska garderober. Idag kom ett ljuvligt gammalt klädskåp hem istället och en gammal byrå, ett riktigt fynd. På sikt behöver vi också mer yta men det lägger vi på framtiden då vi lyfter taket tänkte vi för tonåringar behöver lite mer privatliv än rum precis vid hall och kök och man vill ju att de skall känna sig välkomna och allra helst inte gå utanför dörren alls och då är yta bra inbillar jag mig! ? har ni möjlighet att bygga ut ovanpå er ”nya” utbyggnad? Så ja, i helgen skall fönster in, taket målas och vi skall bli med hönor, som vår lilla har längtat. Fullt upp men riktigt väl inverterad tid och målbilden är att i december månad baka och mysa runt i vårt lilla hus med nytt rum och pynta och njuta av att alla har varsitt krypin och att de kan dra sig undan på juldagen och pyssla med sina nya saker ifred om de så önskar. Önskar dig en härlig helg med mycket vila. Generöst att du delar med dig av din graviditet och dina tankar. Personligt och modigt. Kram/ Jessika

  Jessika 2016-10-07 21:25:29
  Svara
 • Fina fina du. För oss väntar besök av ett gång skåningar, höstmarknad på Dalarö och mysiga mustiga middagar.

  Therese 2016-10-07 19:29:34
  Svara
 • Ikväll blir det svenska kräftor och mys med familjen. Är lite orörlig efter en fotoperation men ska försöka hitta på lite kul. Det är konstslinga här i kring och tänkte titta på lite utställningar ich aktiviteter. Och så lite trädgårdsfix (men jag får peka och mannen jobba 😉 men skörda mitt land på sista grönsakerna kan jag nog … Och sen lite soffläge med fot i högläge. Ungefär så. Ha en fin helg!

  Lena 2016-10-07 19:05:02 http://Lenaslera.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!