JULIA K

Velar hit och dit!

IMG_3281

IMG_3275-tile

IMG_3272

 

Typiskt. Åkte iväg för att handla lite grönt till lilla gårdsbutiken men hittade ingenting som kändes helt hundra. Hur det nu kan vara möjligt i Årsta trädgårdshall där typ alla stans blomsteraffärer köper in sitt sortiment. Jag har börjat vela. Om allt från vad vi ska äta till större beslut. Måste lägga av med den ovanan BUMS för jag är verkligen ingen velpotta. Livet skulle liksom inte funka om jag var så jämt. Snabba beslut och en mycket bestämt magkänsla är mer jag.

Nåväl. Det blev några gröna pumpor ( hur tänkte jag då?!! ) och hallonrosa hortensior. Ser ni så maffiga! Kommer att finnas till försäljning under helgen. Och så fastnade jag vid bebiskläderna inne på Lindex istället för underkläderna som ju var planen då jag behöver nya bh:s. Jaja. Härliga blommor och sockersöta kläder till baby J blev inhandlat före dagens lunch med en väninna. Faktiskt en hel hög med små sockersöta små små bebiskläder. Hur ska man kunna låta bli liksom ? Och så hittade jag det jag egentligen skulle ha, lite nya underkläder. Faktiskt rätt snygga. Visar en annan dag.

Nu ska jag hämta hem älsklingar. Det blåser verkligen höst ute idag.

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilka vackra blommor och söta kläder. Om jag skulle gissa på namn så tror jag det blir en Joelle.

  Trevlig helg!

  Emma B 2016-09-30 17:11:20
  Svara
 • Hej finaste lilla Julia. Längesedan jag kommenterade, men läser dig varje dag. Underbartt skriver du. Fick jag välja. ? Snyggvagnen helt klart. Dom sitter så konstigt i Sitt delen på dom vagnarna du valt. Tycker jag. Kraaam Inger

  inger 2016-09-30 10:47:03
  Svara
  • Svar på ingers kommentar.

   Tack snälla Inger! Men snyggvagnen funkar sådär för mig ute på landet. Gillar svängbart hjul och en vagn jag kan motionera med 🙂 Och jag kan lova att den är skön att sitta i också 😉 Kram kram! Julia

   juliak 2016-09-30 12:03:12
   Svara
 • Hej, din blogg är så himla trevlig. Har läst sedan några år nu (följer nog bara din?). Många fina shoppingtips till både mor och barn! Jag undrar om du tips på var man köper fina kläder till större pojkar, typ 9 år? Kläder som inte bara är svart, spindlar och revor överallt…

  anna 2016-09-29 17:12:37
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Tack snälla du!

   Vi brukar handla Noells kläder på HM mestadels ( finns en hel del snyggt ) och Pompdelux som har väldigt mycket fint både med och utan tryck ( fast oftast himla fina tryck ).

   Kram Julia

   Ps, förstår precis vad du menar med revor, spindlar osv *rys*

   juliak 2016-09-29 17:27:11
   Svara
 • Åh, blir det kanske en liten Juni eller Juno som jag tänkte tipsa om häromdagen 🙂

  Maria 2016-09-29 14:53:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!