JULIA K

Bebisens vagn och nu är namnet bestämt!

Först och främst. Tack för all pepp, värme och hurra rop! Känner mig faktiskt tagen. Har tjatat om det så många gånger förr men jag uppskattar er var och en så oerhört mycket. Så mycket värme och det faktum att så många av er tar sig tiden att läsa och ibland lämna en hälsning. Det är betydelsefullt minst sagt.

Och tack för alla namntips. Så himla fint att ni engagerade er. Många fina förslag. Men det verkar som att mitt namn. Det där namnet som jag bestämde redan i försomras är godkänt. Hurraaaa! Jag känner verkligen i hela hjärtat att det är precis vårt lilla hjärta ska få heta. Det får förbli en hemlis ett tag till…

Men liten kan nu kalla för baby J.

Vill ni se baby J:s vagn? Som just nu är Belles vagn. Jag behöver nämligen en vagn till henne ett par dagar i veckan för att få vardagen att gå ihop med alla aktiviteter och så. Dessutom så tänker jag att jag inte blir så begränsad om hon är hemma och är lite krasslig. Då kan hon vila i vagnen och jag får min motion ändå. Våra barn har aldrig varit några vagnbarn på det viset och jag har aldrig behövt ha brådis så de har fått tulta runt. Men nu känns det här som en bra lösning för att göra livet så bra som möjligt för samtliga i familjen. Så därför blev det ett ganska så tidigt vagninköp till bebis.

Ett riktigt säkert kort. I snygghet siså. Då föredrar jag den HÄR vagnen alla gånger om vi snackar snyggvagn. Så tjusig! Men har man en gång kört en UJ så vet man vad man får. En alldeles fantastiskt smidig och lätthanterlig vagn som tål ett liv på landet alla gånger. Nu joggar jag ju också regelbundet och vill gärna fortsätta med det när bebisen är lite större så då blir den här vagnen alldeles perfekt för oss.

Ja just. Liten baby J ska såklart få ligga i en babykorg/del till vagnen men den ligger kvar i sin förpackning tills det är dags.

Skötväskan är en vanlig väska från Svenskt Tenn som hängt med i ett gäng år nu. Himla bra och rymmer mängder.

 

IMG_2892

IMG_2888

IMG_2890

IMG_2896

IMG_2897

 

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • …jag gissar på en liten Jamie. Som våra vänner hade som enda namnförslag, de visste inte könet på bebisen. Ett så fint namn!

  Malin 2016-09-30 20:25:31
  Svara
 • Bebis J blir ju ingen Kjell då, haha! Men en liten Jill kanske? Eller Janelle? Jag tycker alltid det är lika spännande med namnvalet! Alla våra barn har också haft sina namn klara redan i magen.

  Maria 2016-09-29 07:37:56
  Svara
 • Jag tror på Jon eller Joline som bebisnamn❤️
  Tror ni får en pojke?. Ett av Mona barn heter Joel.
  Så fin vagn!
  Kram Ullis, som älskar din blogg

  Ullis 2016-09-28 14:45:40
  Svara
 • Snygg vagn! Gissar på Joel / Joelle jag 🙂 Grattis till kommande nätisen! kram!

  Hem och Lycka 2016-09-28 12:26:24 http://www.nouw.com/hemochlycka
  Svara
 • Jätte fin & urbra vagn! Namn på J…..kanske en Jonna…..?….Kram ?

  Anna 2016-09-28 11:23:20
  Svara
 • Hej!
  Läser både din blogg och följer på Instagram men aldrig kommenterat tidigare. Är beräknad exakt en vecka innan dig 🙂 Men med första barnet!
  Så kul att följa din graviditet och inspireras av dina inköp. Vi har inte bestämt vagn än men kikar runt lite, bor på landet och behöver en som funkar på grus/skogsvägar.
  Kram Sara

  Sara 2016-09-28 10:58:37
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh så härligt, stort grattis till dig!

   Kan verkligen rek. denna vagnen om man bor på landet. Har rullat den både som singel och dubbelvagn i många år. Smidig på alla sätt.

   Kram!

   Julia

   juliak 2016-09-28 12:16:58
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Tack snällla!
    En fundering kring vagnen bara, upplever du det som ett problem att man inte kan ha sittdelen bakåtvänd? I början när de kanske inte är så stora tänker jag..
    Kram!

    Sara 2016-09-29 14:58:58
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

     Alltså svaret är nog ja om jag bodde inne i stan eller hängde mycket på platser där det är väldigt mycket intryck. Och att jag måste använda vagnen som transportmedel från plats till plats. Då skulle jag vilja ha barnet riktat mot mig själv dels för att minska lite på intrycken och kunna kommunicera med barnet. Men nu är vagnen mer för att kanske ta en tur samtidigt som bebisen sover eller för att få lite frisk luft tillsammans med hela familjen här ute på landet och då är den perfekt. Då är de positiva egenskaperna med vagnen fler då det enda minuset är just framåtvänd sittdel. Kram! Julia

     juliak 2016-09-29 16:24:26
     Svara
 • Gissar på att bebis J blir bebis Joy?Om man nu får gissa?

  Marlene 2016-09-28 09:35:08
  Svara
 • Hej Julia!
  Vet du vad den fina väskan från svensk tenn kostar? Kram

  Sara 2016-09-28 09:19:22
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh det minns jag inte längre, det var så länge sedan men kolla hemsidan! Där bär den ju finnas. Kram kram Julia

   juliak 2016-09-28 12:17:54
   Svara
 • Precis så, har man en gång kärt UJ så vet man! 😉 bästa vagnen!

  Maria 2016-09-28 09:16:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!