JULIA K

Gårdagens location

 

 

IMG_2769

IMG_2774

IMG_2773

IMG_2763

IMG_2762

IMG_2758

IMG_2754

 

Det finns ett hus här. Som jag brukar få låna ibland. Allra mest är jag där och antingen lämnar av barnen för en stunds lek/sagoläsning/fika eller så stannar jag själv en stund och pratar om stort som smått. För det kan man där. Där gör det ingenting om tårarna svämmar över. Man möts av tröst och livserfarenhet.

Ett hus där tiden stått still. Där takfärgen flagnar mer och mer för varje år som går. Där mössen dansar på vinden och det alltid finns t i d .

Varje höst tänker jag att det här var kanske den sista sommaren…för oss att få vara med. Med vår sommargranne i det där fantastiska huset där tiden stått still.

Jag tänker också vad som ska hända med huset? Ska det läggas in laminatgolv? Ska de blåblommiga tapetbårderna rivas ner? Hur ska trädgården få vara sådär magisk om någon som inte har en susning hur man skapar en magisk trädgård sätter sina händer ( spadar ) i den?

Nåväl. Jag njuter av den tiden vi haft och har framför oss. Och att få tassa runt där i huset. Med knarrande golv och de där mössen som dansar på vinden. Är lycka.

Gårdagens location alltså. Ett hus som jag ibland får låna och som passar perfekt för mitt lilla hemliga projekt som ni ska få ta del av nästa vecka. Känns pirrigt men samtidigt väldigt, ja det är ju såhär det ska vara just nu känsla.

 

Sköt om er och fin torsdag!

Jag ska ut på en jogg nu. Sedan torsdagsstädningen och ett intensivt jobbmaraton innan barnen hämtas hem.

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så fint!! Ska grannen sälja? Eller vill hon hyra ut? Vi med tre barn ? är på jakt efter ett sommartorp med gammal charm men har inte hittat något än och kan även tänka oss att hyra.

  Låter jättespännande med dina nya projekt! ?

  Kram (mamman som stalkade dig på Junibacken i somras ?)

  Jessica E 2016-09-23 21:57:05
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Det hade ju varit drömmen om ni var våra sommargrannar. Vi har ett vackert hus ( liknar vårat ) tvärsöver åkern också som stått tomt i 12 år. Så ledsamt. Men dessvärre tillhör huset ( och sommargrannens hus ) Nynäshamns gods och de hyr endast ut och säljer ingenting. Men kanske värt att kolla upp. Vi skulle bli lyckliga av lite sommargäster där tvärsöver åkern.

   Kramar

   Julia

   juliak 2016-09-24 07:20:20
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Åh tack för tips! Vi står just nu i kö hos olika gods för att just hyra sommarhus men än har det inte dykt upp något som passar. Kollar Statens fastighetsverk som också hyr ut.
    Ska kolla upp!

    Kram

    Jessica E 2016-09-24 11:31:51
    Svara
 • Glömde ju att säga…vilken underbar charm i huset. Jag har oxå några stråhattar hängande i hallen sådär plus mitt gamla tennisrack som är typ 35 år.
  Kram Liselott

  Liselott 2016-09-22 09:11:23 http://Systervit.blogspot.se
  Svara
 • Alltså va spännande.
  Kram Liselott

  Liselott 2016-09-22 08:59:35 http://Systervit.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!