JULIA K

Höstens snyggaste polotröja och klänning för gravid som ickegravid!

IMG_2523-tile

IMG_2525

 

Tycker ni om polosar? Vet att några kvävs av bara tanken hehe… Jag älskar! Så himla snyggt nu på hösten. En svart polo till en kjol med hög midja eller ett par blåa jeans. Oh la laa!

Jag har haft några polotröjor genom åren men aldrig investerat någon större slant ( de ser ut därefter också efter en tids användning ) så nu fick det bli en riktigt härlig svart tunn polotröja som får hänga med i många år framöver. En garderobsklassiker.

Min Polotröja hittade jag hos Ganni och den finns att köpa bland annat HÄR. Jag tog min vanliga storlek och den funkar fint trots bebismage då den är lite längre i modellen, mjuk och töjbar.

Blev himla glad också när jag såg den ursnygga stickade klänningen med polokrage hos Gina Tricot. Men nu ångrar jag kanske lite att jag inte valde den blåa istället. Himla velande det är på mig numera haha…

Hursom klänningen finns HÄR för den som blir sugen på en likadan. Finns någon bild på mig i klänningen från häromdagens på Instagram ( khouri.julia ) för den som vill se hur den ser ut på ( med en liten i magen ).

 

Julia

Ps, Ni är ju för himla bra. Har ju fått så många underbara namntips. Tack! Ingen har än så länge föreslagit ”mitt” namn så det är nog bra ovanligt tänker jag…eller inte så poppis kanske helt enkelt. Vi får väl se hur det blir…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Julia,
  Har följt dig ett ganska kort tag. Men fastnade direkt. Både för barnsnacket, kläderna, livet på landet OCH sist men inte minst inredningen. Jag skulle gärna se en film från insidan av huset. Det ser så ljuvligt ut. KRAM Sandra

  Sandra 2016-09-20 08:36:45
  Svara
 • Tack för nya tips! Köpte linneskjorta, fast i svart, som du tipsade om i somras och den är bara så snygg o prisvärd! Dina bilder är alltid så fina!

  Karin 2016-09-20 05:45:46 http://www.vackertnaturligt.se
  Svara
 • Angående namn som ska funka till övrig barn: Michelle kanske…kan ju både kille o tjej heta!

  Vet ni om det är en liten bror eller syster i magen?

  Anna 2016-09-19 21:52:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!