JULIA K

Ny film ute!

IMG_2451

 

Heeeeeej!

Kikar in innan jag somnar…är sååå tröttis. Tror badhus x 2 tog musten ur mig haha så nu ser jag fram emot en badhusfri vardagsmåndag. Ni som känner mig vet vilka problem jag har med badhus *rys*. Men jag måste säga att det får vara så värt det för barnens skull. Belle alltså. Måste ta med kameran nästa gång och föreviga lyckan på bild.

Hoppas ni haft en härlig helg sötisar!

 

Jag och Noell har knåpat ihop en film nummer 2. Och ja vi är fortfarande i ” vi lär oss” stadiet. Minst sagt. Men jag har gett mig den på att behärska det här med film. Om än på en vääääldigt basic nivå såklart.

Vill ni se den?

Klicka då in på Youtube och min kanal som ni hittar HÄR. För att hålla sig uppdaterad så kan man prenumerera på mina inlägg/filmer. Fiffigt fiffigt!

Nej nuuu natti. Sov gott!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Julia.
  Supermysig video.
  Vore kul att se mer rundvandringar i huset och trädgården. Kanske lite prat och svar på frågor som du får på bloggen.
  Stor kram från Hanna

  Hanna 2016-09-21 06:16:48
  Svara
 • Glömde fråga var du har köpt den söta blusen du har på dig? Är den ny eller gammal?

  Linda 2016-09-19 12:11:26
  Svara
 • Himla kul med film, så levande! Jag har önskemål om en rundvandring i ert hus. Nyfiken på planlösningar etc.
  Ha en härlig måndag ??
  KRAM

  Linn Starbrant 2016-09-19 11:09:33
  Svara
 • Åååååååh små kycklingar så otroligt sött!! Vi har också funderingar på att skaffa höns, verkar så mysigt. Så roligt med ännu en video. Jag har en önskan om att få se lite glimtar från din butik. Jag hade hoppats på att kunna besöka dig i somras men tyvärr blev det inte av. Bor så långt ifrån dig. Och så lite mer hus!! =)

  Ha en fin dag Julia!

  Kram

  Linda 2016-09-19 09:20:25
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Det ska jag fixa vilken bra idé! Just nu är där lute kaos med nya varoro som ska packas upp men det kanske kvittar…

   Tycker absolut att ni ska skaffa er höns. Behändiga enkla djur och bästa bonusen, ägg! Kram J

   juliak 2016-09-19 09:45:12
   Svara
 • Ni är så duktiga! Är så kul att få ”se” dig lite oftare <3

  Oddsends.se 2016-09-18 22:28:42 http://www.oddsends.homespo.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!