JULIA K

Världens lyckligaste!

Vet ni? Världens lyckligaste är jag.

Tack för alla kära hälsningar.

 

Allt börjar sjunka in nu…Vi ska få en liten bebis! Det är ju alldeles alldeles underbart vilken lycka. Jag har ju såklart förstått det innan men ja. Det blir så oerhört på riktigt nu.

Ultraljudet gick så fint och jag måste säga att personalen på Södertälje sjukhus verkligen är varma och fina på alla sätt och vis.

Jag och Carlos passade på att äta både frukost och lunch innan på tumis och ta en liten runda på stan. In på Hamngatans HM där jag hittade en skjorta och blus till mig själv. Och därefter NK och avslutningsvis Mulberry där jag blev sådär löjligt bortskämd. Mullis har för övrigt bytt lokaler och flyttat nästan tvärsöver gatan till större lokal.

Stämningen var något trött och fokuserad på det allvarsamma som komma skulle. Vilken enorm skillnad på ultraljud nummer ett med barn nummer ett till denna fjärde gång. Åren, erfarenheten och livet har verkligen satt spår och ödmjukheten finns i precis varje millimeter av mig inifrån och ut. Inga självklarheter finns.

Men som sagt var. Liten mår bra och nästa gång vi ses, blir förhoppningsvis efter förlossningen.

Nu tänker jag gå loss med små yttepyttesöta små kläder, se efter vad vi har kvar i klädväg, packa upp vagnen och kolla av så att den är ok och så ska jag presentera mitt namnförslag för övriga familjen. Känns en smula nervöst faktiskt. Jag har inte haft namnet med mig alls genom åren utan kom i somras fram till att så ska ju såklart vår lilla bebis heta. Hoppas det känns lika solklart för övriga familjemedlemmar hehe…

Har i alla fall fått godkänt av två bästisar så det känns som att saken redan är bestämd?

Ha nu den bästa fredagen! Jag ska ta och plocka in en ny bukett med blommor och snart hämta hem älsklingar.

 

IMG_2459

Nya skjortan som jag hittade på HM igår.  ( Hittas HÄR ) Skir, pudrig och alldeles ljuvlig. Hade varit så snygg till jeans men ärligt talat. Mjuka leggings är sååå vardagsskönt just nu tycker jag. Får funka.

IMG_2457-tile

Hudfärgat eller pudrigt till ljusa blusar är absolut snyggast tycker jag.

HÄR finns en liknande som jag har.

IMG_2452

IMG_2453

Ljuvliga lilla älskling. Oändligt älskad redan.

IMG_2458

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • åh, rysning. Så glad för er skull <3

  Emmeli 2016-09-18 09:29:59 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Stort grattis till fjärde lilla <3
  Hittar inte blusen mer än i svart och blommig på länken. Den var jättefin verkligen i puder färg.
  Ha en fin helg

  Maria 2016-09-17 16:32:58
  Svara
 • Grattis till ett lyckat ultraljud! Det lilla/lille miraklet. Kanske Adelle!? Spännande-jag är jättenyfiken! Önskar er en fin helg!
  Marléne Bagleborn

  Marléne Bagleborn 2016-09-16 21:08:25 http://www.nouw.com/bagleborn
  Svara
 • Så skönt att allt såg bra ut på ultraljudet. Spännande! Är så nyfiken på namnet, antar att det rimmar väl med övriga tre.
  Kram

  Anna 2016-09-16 18:51:47
  Svara
 • Stort Grattis till bebisen!
  Härligt att få känna sådan lycka!
  Södertälje sjukhus är verkligen toppen!
  Så nöjd med den mysiga personalen där!
  Har du född dina tidigare bra där?

  Frida - Vita Villan 2016-09-16 18:39:55 http://fridsingen.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Frida - Vita Villans kommentar.

   Tusen tack 🙂

   Ja alla tre och jag är mer än nöjd. Kunde inte ha haft det bättre faktiskt. Nu åkte jag visserligen hem efter de obligatoriska sex timmarna men ja jag är väldans nöjd.

   Kram!

   juliak 2016-09-16 19:35:17
   Svara
 • Noelle, Belle, Elle och Pelle. ?

  Saga 2016-09-16 18:06:15
  Svara
 • Åh gullebebisen! Så mysigt!
  Kram kram

  Pernilla m 2016-09-16 17:25:08
  Svara
 • Å namnet kommer bli perfekt! Så himla fint! Skulle kännas konstigt med något annat nu faktiskt.

  Finaste fredagskramen till dig och familjen! Hälsa! <3

  Oddsends.se 2016-09-16 15:21:39 http://www.oddsends.se
  Svara
 • Underbar dag och vilken lycka med en fjärde liten pärla till familjen ?
  Såå fin blus, måste spanas in snarast! Och sååå nyfiken i en strut på vad du kan tänkas fått i present från bästa bästa butiken ???
  Kram Åsa i Jönnet

  Åsa 2016-09-16 14:57:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!