Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Gravid vecka 20

IMG_2356

IMG_2359

IMG_2307

IMG_2314

Hej vecka 20!

Men först ett stort stort innerligt tack för världens snällaste hälsningar och att ni tittade på lilla filmen. Wow. Supermånga visningar bara sådär, över natten. Tack!

Men kan ni förstå? Vecka t j u g o och halva graviditeten ungefär har passerat!?

Fortfarande är läget oförskämt fint och härligt. Hade en mindre härlig dag i lördags med jättemycket ont i magen och liksom ljumskarna. Aldrig haft så jag vet inte riktigt vad det kan vara men det gick över efter en mycket lugn och stillsam lördag. Söndagen var så mycket bättre. Kanske överansträngning?

 

Jag har en så himla mysig vecka att se fram emot. Minus tandis på fredag FY så jag ogillar tandläkarbesök men nu bara måste jag då jag har en grej som strular ( en tråd baktill efter tiden med tandställning ).

Veckan ska fyllas med jobb. Just nu får jag in många höstnyheter och så ska jag försöka få färdigt alla ordrar också. Jag har ett projekt som jag påbörjar på allvar denna veckan och ni ska få ta del av den alldeles snart, i alla fall före månadsskiftet om allt går vägen.

Och så fyller jag år. Äääälskar det. Just min födelsedag blir kanske inte den allra mest festliga på grund av vardagsonsdag men i helgen då ska det firas minsann.

Och så det allra mest spännande och härliga. Ultraljudet. Jag känner mig förväntansfull och nu börjar jag släppa loss de där oroliga tankarna också som jag hållit på allra längst in inuti mig själv.  Jag vet. Man ska inte oroa sig i onödan men jag är så. Och så får det vara. Det ena utesluter inte det andra i min värld. Jag kan njuta OCH tillåta mig själv att känna oro.

Så hej vecka 20 och en himla spännande och härlig sådan.

 

Nu börjar det bli lite knepigare att använda min vanliga garderob även om jag fortfarande gärna gör det.Återkommer med ett separat inlägg om just gravidgarderoben. Ska bara komplettera min egen senså.

 

Ja just. Vagnen är beställd! Fick feeling i lördags morse när jag vaknade tiiiidigt och hade soffmys alldeles själv några timmar innan övriga familjen vaknade till liv. Leveransen verkar gå snabbt och den ska anlända imorgon redan tydligen. Visar den sen såklart. Det blev ett säkert kort.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Så fin du är Julia! Och grattis till vecka 20 =) Så spännande med ultraljud. Jag är precis likadan som du, oroar mig ofta för allt och ingenting. Och jag förstår din oro till fullo. Såklart vill man ju att allt ska se bra ut. Och DEN känslan när man får se det tickande lilla hjärtat. Tänker ni ta reda på könet? Jag kunde förresten använda mina Molly jeans heeeeela min senaste graviditet (en gummisnodd på slutet bara) men dom är så otroligt elastiska och sköööööna. Jag upplever dom svarta som mjukare än dom jeansfärgade *tips*
  Och stort gilla på din lilla film. Du har så mysig röst och verkar vara en sådant fin person. Och superkul att du kan visa oss mer det blir lite mer verkligt.

  Kramkram

  Linda 2016-09-12 20:02:31
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Taaack snälla du så glad jag blir 🙂

   Ja vi ska absolut se efter om det går.

   Men åh kunde du? Jag kan ha de än men vi får väl se känns lite som att de spänner åt nu.

   kramar

   Julia

   juliak 2016-09-13 08:17:29
   Svara
 • Det är extra kul att följa dig nu när du är gravid och jag också! Ska bli så spännande att se vad du har beställt för vagn. Detta är mitt första barn och vet inte riktigt vad man ska tänka på när man köper vagn. Har du tips och råd får du gärna skriva det också:)

  Emma 2016-09-12 19:22:18
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Stort grattis till dig! Det är ju något alldeles speciellt med första graviditeten. Jag lovar att alldeles snart visa och skriva om vagnen jag beställt. Har lite tankar kring det 🙂 Kramar J

   juliak 2016-09-12 22:01:26
   Svara
 • Ååååååh men sååååå trevligt med film! Så roligt att se dig live! Du är förtjusande i både rörlig bild och i text:)
  Hoppas du ska få en riktigt fin vecka. Kram Anna

  Anna 2016-09-12 18:24:47
  Svara
 • Hihi…så hysteriskt roligt att den vita katten gräver en grop och uträttar behoven under filmen ?
  Jättekul med film!!! Fortsätt med det!
  Kramiz

  cecilia 2016-09-12 13:20:33
  Svara
 • Mys, mys, mys och ha världens finaste vecka vacker-du!

  KRAM!

  Emmeli 2016-09-12 10:44:19 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Söting där <3
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-09-12 08:58:30 http://www.ekenasliv.se
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand