JULIA K

Jag har lyckats göra en film!

IMG_2252

Heeeeeej!

Iiiih så spännande det här är.

Ok. För det första. Var snälla med mig!? Men det är ni ju alltid mina finisar.

För det andra. Hjälp så svårt det är att skapa film. Överhuvudtaget. När man inte kan ett endaste dugg och när man inte har någon i sin närhet som kan. Men tack Google och tack för mitt eget tålamod. Fast vid ett par tillfällen ville jag hiva ut datorn genom fönstret och ut på åkern haha. OM ni visste exakt hur knepigt jag tycker att det är med teknik. Drar mig för allt sådant precis alltid men ändå så är det något härligt och lockande med allt nytt och jag vill hänga med i alla fall pyttelite. Även om jag ofta låter nya tekniksaker som tex mobiltelefoner ligga ett år eller så innan de invigs. Måste liksom mogna lite i tanken sådär ni vet…

Och för det tredje då. Herreguuuuuuuud så stolt jag är över mig själv som genomförde det här haha. Men jag ger aldrig upp. Hellre en video. Än ingen alls. Och med tiden så lär jag mig ju såklart mer. Hoppas jag. Noell är min egen lilla youtubeassistent. Som tjatat ett tag nu på mig om det här med att skaffa en egen kanal och sätta fart någon gång. Mycket mycket bra med en driven son som har lite mer koll och ligger på lite. Nu visade det sig att min kamera gillar att stänga av sig en sisådär exakt precis när jag kommit igång så det blev ingen direkt lång film. Jag ska klura lite på vad jag kan göra åt det…

Vill ni så får ni gärna önska och tycka till. Själv så har jag oändliga mängder inspiration i mig och jag ser så himla mycket fram emot att få dela med mig inte bara här utan nu också på youtube. Ingenting kan ersätta bloggen med dess bilder och texter men det här blir nog ett roligt komplement och ni kan få se mer på ett lite annat sätt.

Så nu ska ni få gå in och kika på min allra första lilla film. Och vill ni så kan ni prenumerera på min youtubekanal.

HÄR hittar ni mig på Youtube!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh, underbart!! Jag skulle vilja ha en drös av dina fina lerkrukor där i mysiga filmen!! 😉

  kram och fin måndag!

  Emmeli 2016-09-12 10:48:22 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
  • Svar på Emmelis kommentar.

   Hihi jaa det har blivit en drös här med åren. Men vanliga härliga terracottakrukor är nog ändå det jag gillar allra mest 😉 Kraaaam

   juliak 2016-09-12 11:11:52
   Svara
 • Superfin liten film och mysigt att se dig live, du verkar ju vara en sån helhärlig person! Å man ser ju på ett helt annat sett med video, vilket fint växthus. Ha en fin dag, Karin

  Karin 2016-09-12 07:15:48
  Svara
 • Så roligt att se filmer från ditt hem och ditt liv och på dig! Tycker du är så mysig när du pratar, har lyssnat på dig prata i pod, och det är jätte roligt att få se dig rörlig på film också ?? Tycker du gjort ett jätte fint jobb med första filmen,hejja hejja ❤️

  Hanna 2016-09-12 07:10:34 http://nouw.com/hannaleewahlberg
  Svara
 • Så fin video du gjort, mera sådant, det blir nog jättebra!♥ Kram

  Pamela Weissman 2016-09-12 05:54:01
  Svara
 • Men vad roligt! Bra jobbat!!

  Villa Grön 2016-09-11 23:24:20 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Åh, vilken fin film! Heja dig! Fler sådana. Så söta kattungar och jättefint växthus.

  Kajsa 2016-09-11 21:45:06
  Svara
 • Du är grym vännen! Ser så mycket fram emot fler filmer, det blir liksom lite närmre då, till dig. Puss

  Jessica 2016-09-11 21:09:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!