Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Höspiffplanering och lägenhetsköp!

IMG_2049

 

Heeeeej!

 

Och hello fredag med fredagsfeeling om än en lite tröttis sådan. Veckan har gått i ett och jag har fått det jag ville gjort. Skön känsla inför helgen.

Inget höstpiff ännu direkt men det ska jag ta tag i alldeles snart. Jag vill fylla vardagsrummet med mysiga varma filtar och sammetskuddar. Kanske någon fin ny växt och kruka. Är inte direkt sugen på något murrigt alls men mörkblått och grönt jaaaa så fint! Ska susa in på Tennet nästa vecka och spana krukor.

Idag har jag lunchdejtat älskling och varit med när svärmor gjort ett av livets allra största köp. Hon ska flytta närmre oss. Så nära barnen. Sina barnbarn. Att det nästan känns overkligt att de snart ska få ha sin farmor alldeles i närheten. Så himla fint.

Lägenheten är verkligen alldeles perfekt för henne. En lagom stor trea med ett perfekt läge i Nynäshamn och med havet runt knuten och liten havsglimt från balkong och köksfönster. Är så himla glad för hennes skull. Och barnens.

Jag och Carlos har haft barnvakt en endaste gång sedan Belle föddes för över fyra år sedan ( det är HELT sant,  jag vet man kan knappt tro det men så är det ). Så kanske vi kan komma iväg på tumis ibland. Blir helt pirrig av bara tanken! Nu klarar vi oss såklart utan hjälp och avlastning men jag tror ändå att livet blir lite härligare när man hjälps åt inte sant?

 

Så en himla spännande och bra fredag. Nu fredagsmiddagsfixet!

Sköt om er och njut fredagen!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så härligt för er och för farmor att komma närmare varandra. Vi har mormor nära oss och fastän flickorna är 15 och 18 så kilar de över till henne titt som tätt. Så tacksam över att ha henne när❤ Vi hade också sällan barnvakt när flickorna var småa och förra sommaren var det första gången som jag och min man var på en tumisrresa? har älskat att resa tillsammans hela familjen. Fast tumistid med sin man det är guld värt de också? kram

  Helena 2016-09-10 11:56:32
  Svara
 • Åh så härligt! Själv försöker jag få min mormor att flytta närmre oss så jag får ta hand om henne lite. Efter allt hon gjort för mig när jag var liten.
  Har även tänkt på det några ggr att du inte verkar träffa din egen mamma så mycket. Inget du skriver om iaf. Skulle vara spännande att höra om din egen familj/släkt! Har du syskon? Mvh Sofie

  Sofie 2016-09-09 20:29:38
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hoppas mormor vill flytta närmre snart 🙂

   Våra familjeförhållanden är ingenting som jag just nu vill skriva närmre om men jag har två halvbröder ( från två olika sidor ) som jag inte har någon kontakt med.Ibland blir inte livet riktigt som önskat men jag är hur glad som helst att farmor till barnen väljer att flytta så nära oss och min egen lilla ( snart ) stora familj är mitt allt. Kram Julia

   juliak 2016-09-10 06:13:47
   Svara
 • Det måste kännas skönt, även med tanke på kommande förlossning! Har du dina föräldrar och era syskon långt borta? Byta barnvaktstjänt med vänner?

  Annica 2016-09-09 20:26:04
  Svara
  • Svar på Annicas kommentar.

   Jaa! Vi har goda vänner här i närheten som får rycka in under förlossningen 🙂

   Både och, lite utspritt i landet och utomlands.

   juliak 2016-09-10 06:08:14
   Svara
 • Det är absolut härligt att ha barnvakt nära! Dels praktiskt, när det kör ihop sig och för att göra mysiga saker. Men som du säger så får man ju oftast ihop det ändå, på något sätt så jag vill nog påstå att det bästa med att ha någon nära är att barnen får en bra relation med fler vuxna, det är värdefullt!

  Marie Å 2016-09-09 18:54:23
  Svara
  • Svar på Marie Ås kommentar.

   Enig med dig. Är evigt tacksam för vår fantastiska sommargranne som barnen kilar över till ibland. Där skapas minnen för livet. Och där finns tiden på ett helt annat sätt för var och en när de vill. Så himla mysigt!

   juliak 2016-09-09 19:37:00
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand