JULIA K

Vilket fynd!

IMG_2145

Hej hopp!

Med mina häromdagens loppisfynd ( med betoning på fynd, jag menar tolv stycken tallrikar med det vackraste mönstret man kan tänka sig i en oceangrön färg från Göteborgs porslinsfanbrik ) så önskar jag er en ljuvlig fredag!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har du tips på bra loppis i Stockholm med omnejd?

  Camilla 2016-09-02 19:30:50
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Jag går mest till Bingeting här i Nynäshamn faktiskt då det är nära och jag brukar fynda något nästan varje gång. Det är skralt med loppisar annars tycker jag just här i sthlms området. Dalarna och Norrland ska tydligen vara helt fantastiska när de kommer till att loppisfynda…

   Kram Julia

   juliak 2016-09-02 20:24:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!