JULIA K

Mina höstlöften…

IMG_2120-tile

Hej fina och välkommen älskade favvismånad nummer ett, september!

 

Pjuh så tröttis jag är nu såhär på kvällen. Jag har susat runt mest hela dagen och fått riktigt mycket gjort. Så härligt. Och imorgon är Belle hemma då föris är stängt. Finns knappt något mysigare än lediga fredagar på tumis med Belle. Vi har planerat in pannkakslunch och så ska vi skära äppelskivor som ska torkas. Perfekt sätt att ta tillvara på äpplen tycker jag som inte är sådär överförtjust i bakverk med äpplen.

Ingenting är så mycket nystart som höst för mig. Det nya året har inte alls samma känsla tycker jag. Mörkret och kylan gör bara att jag mest vill mysa på fram till vårens ankomst. Och är det så att man står inför livsförändringar så tror jag att antingen hösten eller våren är den allra bästa årstiden att ge sig på dessa…

Nåväl. Jag har knåpat ihop en liten lista med mina höstlöften. Listor älskas och löften likaså. Så himla mysigt! En del bryts andra hålls. Livet är ju lite så.

IMG_2136

ba08615a559ebad7b00a15a5a7d022c5_980x0_c_85_ns_v4-tile

 

 

Läsa mina sommarlovsböcker ( svårhållet löfte när de inte ens blev lästa i somras men ambitionen finns ). Det blir när jag tänker efter bättre att satsa på kvällsläsning med barnen. Allt har sin tid var det ja!

 

Göra fotoalbum.

 

Äta mer vegetariskt och målet är att ha tre helt vegetariska dagar per vecka. Minst. Hej bönor och linser!

 

Dricka te ur min stoooora mysiga tekopp som jag köpte i födelsedagspresent till mig själv i förskott.

 

Baka ofta och fylla frysen med kardemumma och kanelbullar. Och småkakor.

 

Gå på SPA regelbundet. Om jag inte kommer iväg så ska jag i alla fall unna mig lite härlig hemmaspatid någon helgkväll precis varje vecka.

 

Måla ( tavlor ).

 

Mysa runt i stora sköna tunna skjortor och mjuka sockor.

 

Plocka svamp och göra små skogsutflykter.

 

Jogga tills jag inte orkar mer och byta ut mot sköna promenader.

 

Använda upp all hudvård ( krämer, schampon, ansiktsmasker osv ) innan jag köper nytt.

 

Ta ett kliv framåt med bloggen och utveckla hemsidan till något mer än vad den är idag.

 

Gå på bio ofta.

 

 

Har ni avgett några höstlöften?

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Julia!
  Tack för en fin blogg och instagram! Jag har följt dig ganska länge nu. Du är en inspirationskälla, både när det gäller stil men också när det kommer till det vardagliga tänket. Livet är upp och ner och det är så härligt att du bjuder på ”alla” delar. Åker vi uppåt i landet i framtiden så kommer jag och besöker dig och din butik. Många kramar Malin

  Malin Järviken 2016-09-18 22:37:35
  Svara
 • Vilken härlig lista! Blev inspirerad och måste skriva en själv! 🙂

  Annelie 2016-09-06 21:08:22
  Svara
 • Hejsan och hälsningar från Finland!

  Jag älskar att läsa din jättemysiga blogg- tittar in varje dag, faktiskt! Va kul att du skriver så ofta!

  Höstlöftena du skrev påminner om mina; älskar att läsa men mina 4 barn tar upp så mycket tid +jobbet med, så det blir för lite läst. Många bra böcker väntar i hyllan. Nu i höst ska det bli av!

  Linser och bönor älskar jag och använder så mycket som möjligt. Maken är tyvärr en köttälskare, så bara grönsaker är sällan på menyn här, suck. Är själv lite av en hälsofreak (fast choklad är min last, det medger jag!).

  Tusen tack för din mysiga, pysiga blogg som du gläder dina läsare med och en fortsatt skön höst! Jag älskar också hösten, sitter här i skrivande stund med levande ljus och min vackra tekopp med rosor och gläder mig åt höstens färgprakt, som så smått börjar visa sig.

  Ha det bra!
  Hälsningar Annika

  ANNIKA 2016-09-01 22:27:35
  Svara
  • Svar på ANNIKAs kommentar.

   Så himla fin hälsning tack! Åh förstår, jag tycker också om kött men ÄLSLAR grönsaker och baljväxter. Kram och sköt om dig! Julia

   juliak 2016-09-02 07:29:25
   Svara
 • Lacka naglarna ofta.

  Gå långa skogspromenader med hunden och mannen.

  Plugga ordentligt i veckorna och hålla helgerna lediga.

  Spåna vidare på de tankar som börjat gro på ett eget företag.

  Starta en blogg och fotografera mycket.

  Dricka massvis med te och gott kaffe.

  Njuta av de små stunderna i vardagen lite mer.

  Gå på loppis ofta.

  Ta båten över havet för en weekend i Stockholm med mannen.

  Beställa mig ett par nya, vrålsnygga läsglasögon.

  Bada mycket bastu.

  Baka eget bröd.

  … Ja, i princip kan listan göras huur lång som helst och jag har förmodligen aldrig varit så här pepp på höst förut 🙂 Är så redo för en ny årstid med allt vad det innebär känner jag.

  Sofia Eleonora 2016-09-01 21:31:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!