JULIA K

Formexrapporten!

IMG_1904-tile

Det allra mest perfekta julpyntet om ni frågar mig! Snäll tillverkning och i härlig hantverksanda som är sååå fint till jul. 

IMG_1902

Alltså. Dessa kakburkar! 

IMG_1909-tile

Terese och maffiga montern hos Himla. Min bästa leverantör genom åren. 

IMG_1913

Ingen kan textil och färg som Himla.

IMG_1914

Underbara Rifle. Och jag uppskattar så enormt mycket närman får en personlig varm och helig relation med agenturer eller leverantörer. Maria på Palerbo är så härlig!

IMG_1920-tile

Nyhet hos Rifle är tyger på metervara och kuddar. Jag har sett ut ett par olika kuddar som ska beställas in.

IMG_1921-tile

Tiopoängslunchen och en ny leverantör av böcker.

IMG_1926-tile

Hos House doctor hittade vi massor av snygga skrivbordstillbehör. För sådana saker måste måste vara snygga. Nästan sådär snygga så att man inte vill använda de ni vet…?

Och där ser ni en av kuddarna som jag blev förälskad i.

IMG_1935

Klassiska noveller i snyggt format…

IMG_1932

…i snygga förpackningar för de som hinner läsa. Annars perfa present eller snygg detalj hemma.

IMG_1930

Nya prints från Lisa på ingång!

IMG_1929

Och så träffade vi en så rysligt trevlig leverantör från Finland som pratade på gullig muminsvenska och berättade om produktionen och lite tankar kring varumärket. Känns bra och viktigt med dessa små leverantörer för man kommer nära hela ledet av produktionen på ett annat sätt än med de större oftast. Den blåa pläden i mjuk ull med tofsen är ju hur fin som helst! 

Bild 1

 

Hej sötisar!

Men hjälp alltså. Formex! Jag har hittat ett gäng lampor att köpa in till min butik ( jaaa det är svårt att tro då ni som jag också bergis har ursvårt att hitta snygga lampor men det är alldeles sant ), ätit en såndär ” det var det godaste jag ätit på länge” lunch i form av bakad torsk som var dränkt i skirat eller var det brynt smör med rotsaker, riven pepparrot, pocherat ägg och räkor till. Och fått vara med min Terese som jag träffar så oerhört sällan men som jag har i princip daglig kontakt med. En människa som har ett stort varmt hjärta, skinn på näsan, humor och så tycker vi om exakt samma saker. Hur bra är inte det? Särskilt när man planerar inköp till sin butik.

 

Lite bilder från gårdagen. Böcker, kuddar, pennor, snyggsudd, prints och mängder av annat kommer att komma till butiken. Ser ni pappersstjärnan och girlangerna? Jag är käääär. Och de ska hänga i vårt kök till jul. Stjärnan i fönstret och girlanderna i taket på julaftonsmorgon…mysigt!

Jag ska försöka landa lite och ta in alla intryck. Därefter knåpar jag ihop höstens beställningar. Det blir en rysligt snygg höst i min butik kan jag lova. Med mängder av lampor.

 

Idag har jag haft Pompdeluxtillställning och tagit en lördagsjogg. Nu är jag sååå redo för soffan och godisskålen.

Sköt om er!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tala om att du har öga för fina saker. Verkligen! Vilka godbitar du visar. You know your thing så att säga 😀 <3

  Hannah 2016-08-29 14:51:18
  Svara
 • Vad vacker girlangen och stjärnan är! Varifrån kommer dom? Kram Martina

  Martina 2016-08-29 09:24:00
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   isst var de ljuvliga! Återkommer så snart jag bara kan och berättar lite mer om var man kan köpa de. Kram J

   juliak 2016-08-29 09:29:13
   Svara
 • Blir alltid så avis på alla som får gå och titta på allt fint men kan tänka mig att det kan bli lite väl många intryck också! ☺️ Alltså, Rifle Rifle Rifle… Snyggt!!! Kram!

  Sofias Lantliv 2016-08-28 16:32:22 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias Lantlivs kommentar.

   Det ÄR mycket att ta in men sååå underbart och det roligaste är när man går ihop med ngn som älskar inredning lika mycket som en själv. Stor njutning! Ja Rifle alltså. Sedan kan jag bli än mer kär i Rifle bara av tanken på att det är en oerhört begåvad kvinna som målat alla mönster och bilder. Sååå grymt!

   Kram J

   juliak 2016-08-28 16:47:24
   Svara
 • Vilka fina saker du hittade! Kakburkarna tyckte jag också om och Lisas originalmålningar, ja tack!:)

  Villa Grön 2016-08-28 11:03:12 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Vilka fantastiska bilder & din beskrivande skrift till…känns nästan som om jag också var där? Jo lampor yeees, jag söker lampa till våra sängbord, hängande fr snedtak eller låg höjd! Inte lätt att hitta! Tror du att någon av de lampor du beställt skulle passa oss? Kramelikram

  Marita Eghult 2016-08-28 08:18:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!