JULIA K

Dagens frisörbesök!

IMG_1873_2

 

Tack sötisar för att ni tyckte till! Jag är inte helt överens med mig själv än gällande kläder så det blir ett spontanbeslut imorgon bitti.

Det som däremot är färdigt är mitt hår. Sååååå skönt! Nyklippt och så fick jag bort det fruktansvärda gul/orangeaktiga som kommit under sommaren. Mitt hår blev ju om ni minns ett totalt kaos i våras. Därefter räddades det så gott som det nu gick och den här gången känner jag mig så nöjd som jag bara kan. Vissa hårtestar kan man fortfarande ana lite rödaktigt i men då får man kolla riktigt noga. Mår lite illa nästan när jag tänker på hur det blev då…Men ni var ju världens gulligaste och kom med både avfärgnings och bättre frisörtips.

Ofixat på bilden och lite vågigt efter att håret såklart direkt hamnade i en tofs men ja ni ser ju färgen. Något askig och själva utväxten har jag inte gjort något åt alls för jag gillar faktiskt min egna hårfärg har jag kommit fram till.

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Fiiint! Gudars vad fin du var i lördags. Om det är magen eller vad, strålar gör du i alla fall 🙂

    Hannah 2016-08-29 14:53:18
    Svara
  • Var du gravid när du färgade håret? Hormoner vid graviditet kan göra åt håret goes bananas. Mitt blir typ gult när det brukar bli vitt vid slinging under graviditet…

    cecilia 2016-08-26 12:12:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!