JULIA K

Vid min arbetsplats och vardagschock!

IMG_1833

IMG_1840

IMG_1837

IMG_1844

IMG_1838

IMG_1839

 

Hej sötisar!

 

Vardagen slog ner som en bomb idag! Bokstavligen. Skolstart och allt vad det innebär i form av lappar, möten, övernattningar, kalas, scheman och annat som ska skrivas upp ( tack tack tack för den ultimata familjekalendern från Granit som alltid hänger i vår farstu med plats till var och en i familjen, utan den vore jag ingenting typ ).

Det är två mycket intensiva veckor vi har framför oss nu. Men visst brukar man komma in i vardagsruljansen ganska så snabbt ändå? Hade verkligen förträngt hur mycket det blir i samband med skolstart

 

Det är bara min känsliga själ som måste hänga med så att säga och då är ordning det allra viktigaste för mig. Och mina joggturer. Då fungerar jag optimalt och kan hantera en intensiv vardag så mycket bättre.

Rosenknopp har varit hemma en extradag idag då hon ju varit krasslig men imorgon hälsar vi på på föris som en liten förberedelse efter det låååånga sommarlovet och sedan är tanken två dagar där innan helgen tar vid.

 

Nästa vecka ser jag så så mycket fram emot att få sätta mig vid min lilla arbetsplats och ta mig  alla mina jobbprojekt. Längtar!

Men innan dess. En himla massa vardagsruljans blandat med roligheter som Formex och Pompdeluxtillställning.

 

Ta hand om er!

 

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Julia. Pennorna är ju underfara …var kommer dom ifrån?
  Kram Liselott

  Liselott 2016-09-13 11:33:43 http://Systervit.blogspot.se
  Svara
 • Hej Julia!
  Har fyndat ett likadant slagbord som du visar på bilden, men mörkgrönt. Inte riktigt den färgen jag önskar och jag har nu börjat luta av det. Ditt bord är så fantastiskt fint! Såg det ut så när du köpte det eller hur har det behandlats för att få det underbara grå avskavda utseendet?

  Tacksam om du orkar svara. 🙂

  Tack för en toppenblogg och grattis till lilla fyran!

  Sofie 2016-08-25 06:02:04
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Åh vet du dessvärre så är den köpt precis sådär.

   Men gå till en färgbutik och känns dig fram. Finns många härliga gråblåa nyanser. Just mitt bord verkar ha målats med kalkfärg faktiskt…

   Kram J

   juliak 2016-08-25 07:20:55
   Svara
 • Jag kan knappt hålla mig, den där blommiga kalendern.. Vad går den på? Omkring 470 kronor va? Den är ju så snygg!

  Sofias Lantliv 2016-08-24 09:24:58 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Alltså jag kan knappt hålla mig.. Den där blommiga kalender ligger runt 470 kr någonting va? Så fin ju!

  Sofias Lantliv 2016-08-23 21:40:53 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Jag veeeet, och då har vi ”bara” ett barn;-) Inte som i bara utan i jämförelse med andra som har två, tre och snart fyra 🙂
  Men rätt vad det är är rutinerna på plats igen. Dessutom är vår tjeja stor nu… började femman igår.
  Fattar liksom inte hur det går till när åren bara swischar förbi…
  å joggingturerna ja… som en lisa för själen, kan bara hålla med.
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-08-23 21:32:24 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Fast alla har ju sitt och de är svårt att jämföra 🙂 Noell började också femman herreguuuuuuud när hann han bli SÅ gammal?!

   Kraaamis

   J

   juliak 2016-08-24 12:03:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!