JULIA K

Dagens gos och dagens jag!

IMG_1792

IMG_1801

IMG_1805

IMG_1789

IMG_1791-tile

Heeeej!

 

Alltså. Jag vet inte riktigt vad eller hur detta hände men jag har blivit en riktigt kattmamsi (crazy catladygränsen går väl ändå vid fyra stycken hehe ? ).

Från noll katter och noll intresse för husdjur till tre stycken. Majjis känner ni ju redan. Så låt mig få presentera Majas ena dotter. Gullan! Hur söt? Alldeles grå. Till och med de små morrhåren är alldeles gråa. Och Gullan och hennes syster Maj gräddnos stannar hos oss.

Jag är ju superallergisk så händerna måste tvättas noga efter gos men eftersom de bor ute så går det strålande hela det här kattmamma projektet. Och faktiskt. Att barnen får chansen att uppleva det här. Underbart på alla vis!

 

Hoppas ni haft en underbar lördag sötisar! Jag har jobbat en sväng och nu väntar största lördagsmyset. Mjuk soffa, duntäcke om benen och en massa godis.

puss

Julia

Ps, Skjortan som jag har på mig är min allra allra bästa. Just nu bor jag i den bokstavligen. Och jag köpte faktiskt en till men en storlek större för växande mage. Alldeles tunn, mjuk, smalrandig i ljusblått och vitt i en perfekt lite lös modell.  Finns just nu på Gina Tricot och ni hittar den HÄR. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så bedårande! Jag känner verkligen igen mig i din beskrivning av noll kattintresse (till och med lite rädd…) till värsta kattmamman ? Vi skaffade en hankatt för två år sen eftersom vi ville ha ett husdjur och hund kändes för mycket. Hela familjen avgudar denne lille kisse! Och det är ju verkligen en ynnest för barnen att få ett djur att älska och sköta om.
  Vad fin din blogg är! Har följt dig av och till i tio år typ ? Du inspirerar mig fortfarande massor!
  Kram och trevlig helg!
  Anna

  Anna F 2016-08-26 19:59:33
  Svara
 • Fina bilder & trevlig läsning 🙂
  Tänkte fråga hur det funkar om ni inte har katterna inomhus?
  Har de möjlighet att gå in någonstans och hur går det vintertid?
  Hålls de hos er på gården fast de inte får komma in i huset och är tama och så?
  Och hur gör ni med mat/vatten? Blev många frågor 🙂
  Är nämligen själv superallergisk, men barnen här skulle vilja ha katt.
  Men att ha dem inne i huset här är ingen möjlighet tyvärr.

  Mvh Josefin

  Josefin 2016-08-22 16:35:57
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Vi har försökt att få in Majjis ( mamman ) men hon vill helt enkelt inte. Ibland tassar hon in och meddelar att hon vill ha påfyllning med mat eller vatten men annars aldrig.

   De har mat och vatten i växthuset och så finns det ett till uthus som brukar stå på glänt att vistas i men just nu verkar kattungarna sova under ladan faktiskt.

   Vintern som var var ju ganska så kall stundtals men maja hade en korg med en pläd som ho låg i mycket ( i utomhusgrader ) och fick supertjock päls.

   Så på det här viset kan vi ha husdjur men som bor ute då och skonar min allergi!

   Kram J

   juliak 2016-08-22 16:52:37
   Svara
 • Jättegulliga katter 🙂 Hur är skjortan i storlek? Får ag fråga vad du har för storlek?
  /hälsningar Lena

  Lena 2016-08-21 16:42:27 http://Lenaslera.se
  Svara
 • Åh dem är ju för söta.

  Therese 2016-08-21 08:26:05
  Svara
 • Jättesöta katter, jag är en stor kattvän. Följer flera kattsidor varje dag, det är så många katter som far illa och är hemlösa. Hoppas att dina katter blir kastrerade och chippade så de slipper oönskade ungar och får chans att hitta hem. Menar bara väl eftersom jag vet att tusentals katter är hemlösa här i landet. Sen har massor av katter blivit plågade till döds över hela landet. Här i min lilla by är det ca: 11 katter borta och ingen har sett dem så vi undrar om det hänt dem något liknande också. Är själv kattägare så jag vet hur underbart det är med dem, har haft tre tidigare men nu har jag bara en kvar. Jag är en 70 årig pensionär som följer dig varje dag och gillar verkligen din blogg. Följer en till blogg och det är så kul för hon väntar sitt första barn i oktober, så jag ser mycket fram emot de nya barnen, dina barn är så fina och rara. Dina tips och bilder är så härliga och ditt hus med trädgård är helt i min smak. Lycka till med nya familjemedlemmen!

  Synnöve 2016-08-20 22:29:59
  Svara
  • Svar på Synnöves kommentar.

   Hej och tack för din gulliga hälsning!

   De tre kattungar som så småningom flyttar från vår gård hamnar i de bästa tänkbara hem och de två som tillsammans med sin mamma Maja bor kvar här har ett fint härligt kattliv så som alla katter borde få ha det om man frågar mig. Frihet, kärlek och omvårdnad.

   Kram och tack för lyckönskning!

   Julia

   juliak 2016-08-20 23:07:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!