JULIA K

Inför skolstarten!

collage

hmprod-tile 1

hmprod-tile

Heeeej finisar!

Oj jag vet inte riktigt vad som hänt med mig men energin är det egentligen inget fel på. Inte heller brist på saker jag vill visa och berätta för er. Skulle kunna skriva fyra inlägg om dagen just nu känns det som.

Men jag får liksom inte riktigt till det ändå. Kanske är det det faktum att vardagen börjar närma sig för oss…

På tisdag närmare bestämt. Och till dess vill jag ha hunnit med på pricken allt på min lista. Och jag är på god väg. Förstå hur skönt att välkomna vardag med ett tiptop rensat och organiserat hem. Så att den där vardagen faktiskt flyter på.

Barnens garderober är rensade och inventerade inför hösten och vintern sånär som på vissa detaljer som vinterskor till exempel.

Jag har lyxat till livet genom att boka en storstädning av vårt hus om några dagar och då passar vi på att åka iväg och shoppa inför skolstarten.

Klickade hem lite till flickorna redan i förväg för det kan lätt bli aaaaningens rörigt att handla nya höstgarderober till 3 barn på en och samma gång…

Belle vill såklart ha samma lika som storasyster så så fick det bli. Två uppsättningar av det mesta. Basker, mjuka jeans och set med collegetröjor och byxor. Höstiga klänningar. Nu hoppas jag på snabb leverans men det brukar det vara. Allt beställde jag alltså HÄR, inne på HM.

Är ni vardags och höstpepp?

Jag är så att jag snart spricker faktiskt. Älskar hösten och vardagen så himla mycket. Och vill komma igång med allt jag ska ta mig för. Stora höstplaner minsann!

puss

Julia

Ps, Till min stora glädje så hittade jag en rabattkod ( 0338 )inne på HM som gav 10 % på hela köpet fram till 28 augusti. Tipselitips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har rensning av barnens garderober framför mig. Måste ta tag i det snart! Kan behövas mycket nytt, tycker allt har en tendens att bli för litet under sommaren. Min A skulle sätta på sig byxor förra veckan för första gången på hur länge som helst och i princip alla var för korta:) Fina tips från H&M, ska in och kolla där. Ha en fin kväll!

  Villa Grön 2016-08-18 20:18:22 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
  • Svar på Villa Gröns kommentar.

   Jaa men de växer ju så att de knakar under sommaren 😀 Ganska så stort projekt det där med garderobsrens men ack så skönt när det är färdigt!

   Kram J

   juliak 2016-08-19 09:16:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!