JULIA K

När man har gjort stan!

IMG_1467

IMG_1434

IMG_1432

IMG_1453

IMG_1451-tile

 

 

Eller Grönan rättare sagt. Och är sådär rakt igenom trött och utmattad i kropp och själ. För det var så så sååå mycket folk precis överallt. Köerna ringlade sig redan innan vi kommit fram. Bilköerna alltså. Och därefter var det ett enda stort köande inne på Grönan i alla fall på det stora området.

Själv trivdes jag allra bäst på lugna nästintill folktomma Hasselbacken där vi åt vår lunch då kön in till Gröna Lund var helt galen den också. Men under lunchen ( jag åt en vansinnigt god parmesan och blomkålssoppa ) lättade det och vi kom i alla fall in. Vilken miss alltså. Vi tänkte tisdag och vardag för många. Lika med lugn dag men ack så fel vi kunde ha.

Nåväl. Karuseller åkta, chokladhjul snurrade och vinster vunna. Ni ser? Och anar lyckan? Vilka turisar de där två är alltså. Älskade!

Hoppas ni haft en härlig tisdag. Vardag eller ej!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men vilken otur att där var så mycket folk, det var fler som tänkte som ni.
  Förresten har inte gratulerat dig ännu till den växande magen. Stort grattis till er alla så underbart. Håller tummarna att allt kommer att gå bra för dig. Har ju följt dig så länge nu, 10 år tror jag nog vi är uppe i.
  Kram Bodil från andra sidan plurret ❤️

  Bodil 2016-08-16 23:48:05
  Svara
 • Men oj, vi som ska dit imorgon..gaahh.. hoppas det är lite lugnare.. Ni ser ut att ha haft en fin dag iaf!:)

  Villa Grön 2016-08-16 22:14:41 http://www.villagron.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!