JULIA K

Årets reakap och sovalkovglimtar!

IMG_1416-tile

IMG_1413-tile

IMG_1412-tile

IMG_1422

Heeej finisar!

Har ni njutit söndag?

 

Här blev det som jag berättade igår en dag på vift. Jag och Elle med bästis i Sickla. Lunch, frappé med väldans mycket grädde och caramelsås, shopping, bio och lite mer shopping. Himla bra shoppingsällskap faktiskt. Samma lika intresseområde nästintill hehe. Kläder, pyssel och smink.

 

Jag köpte egentligen mest mysiga mjuka hemmakläder att ha när hösten tar vid, te, hårvård och så sprang jag på en spetsdröm från Ida Sjöstedt nedsatt med 70 %. Alltså jaaaaaa! Älskar spets. Älskar klänningar. Och när en klänning som kostar ett par tusen sätts ner med 70% så har man gjort ett seriöst kap alltså ( visst älskling ? ).  Carlos är inte helt enig med mig om det här med reakap och intjänade pengar som jag kallar det hela haha.

 

Men jaja. Klänningen är som en dröm och kommer ju att passa hur bra som helst på till exempel framtida dop eller hur? Och nu när jag ändå var så oerhört välplanerad och ute i god tid med klädplaneringen inför framtida högtider så passade jag på att köpa de allra första julklapparna. Hittade så himla fina pyjamasar till barnen som de ska få på julaftonskvällen. En mysig tradition som vi haft sedan de var små små pluttisar.

Kram!

J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Jag förstår din ”spara pengar på rea” logik alla dagar i veckan,jag lever för den logiken ? Klänningen var super fin! Spets kan liksom aldrig bli fel!

  Brukar inte kommentera,men har tänkt på det många gånger när jag läser din blogg. Blir alltid så glad av att gå in här och läsa, det är så trevlig ton här inne och inläggen du skriver får mig alltid att må bra och jag kan ofta känna igen mig! Ville bara säga det, du är uppskattad ? ❤️

  Hanna 2016-08-18 07:30:56 http://nouw.com/hannaleewahlberg
  Svara
 • Klänningen var jättefin! ?

  Sofias Lantliv 2016-08-16 07:41:03 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Så himla mysigt att kika in här, blir alltid så glad och varm i hjärtat. Kram!

  Emmeli 2016-08-15 22:22:42 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Klänningen var ju supersöt verkligen!:) Vad skönt att börja med julklapparna nu, då kanske man t.o.m kan hitta några på rea..Vet hur det antagligen kommer sluta för mig i år igen..det är som att jag vet att julen närmar sig men fattar det först sisådär i början av december…gaahh, och då blir det smått stressigt ändå:) Men i år kanske, vem vet:) Jo, förresten, får man komma med ett önskemål..? Jag skulle väldigt gärna vilja veta mer om er köksträdgård, vad ni odlar osv.. är supernyfiken på det! Ha en fin kväll!

  Villa Grön 2016-08-15 19:34:56 http://www.villagron.blogg.se
  Svara
 • Inte bara jag som börjat handla julklappar i augusti. ? Skönt att höra. Hihi!

  Anna 2016-08-15 13:06:14
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hihi nej absolut inte. Älskar att ha en riktigt mysmånad i december utan en massa måsten och stress. Kram!

   juliak 2016-08-15 14:11:08
   Svara
 • Ljuvlig klänning! Läste för längesen om eran jultradition med pyjamaser o var tvungen att ta efter för de lät så mysigt. I år blir tredje julen så nu börjar de bli tradition här med och i år ska tre stycken pyjamaser slås in för första gången!! ??

  Malin- mammamamma till Arvid, Lucas o Ebbe 2016-08-15 10:09:40
  Svara
 • Så fin klänning och rofyllt, vackert sovrum!!

  Jag var också i Sickla med mina barn i går och strosade lite samt köpte pyssel och go-fikade. Älskar Sickla!! *

  Ha en fin vecka!!

  Jessica E 2016-08-15 09:02:17
  Svara
 • Underbar klänning och underbart sovrum ❤️
  Kram Bodil

  Bodil 2016-08-14 23:04:45
  Svara
 • Vilken ljuvlig klänning! Får jag fråga var du hittade Ida Sjöstedt i Sickla? Tack för en inspirerande och fin blogg.
  Louise

  Louise 2016-08-14 22:31:45
  Svara
 • Heeej!
  Jag förstår precis ditt resonemang, men min man är mer på din Carlos linje där med 😉
  Typiskt kalar va 😉
  Uuuursöt klänning och snacka om att vara ute i god tid! =)
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-08-14 21:54:15 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Haha ja men vips så är julen här. Sen sommaren. Tiden du vet…

   Borde finnas en endaste linje och det är vår 😀

   Kram J

   juliak 2016-08-14 21:56:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!