JULIA K

Sensommarrabatter

IMG_1406

IMG_1405

Meeen vilken dag!

Önskar ni varit med och sett ruljansen i min lilla butik. Bilar på rad och kund efter kund som kom. Det fikandes och det shoppades. Vilken lycka! Och vilken himla fin dag!

Nu ska jag boka biobiljetter till imorgon och fundera lite på vad jag kan tänkas behöva uppdatera höstgarderoben med för imorgon får jag en liten stund för mig själv i Sickla. Mitt favvisköpcentrum! Elle med bästis har en mycket efterlängtad biodejt som planerades redan i våras och de har på varsitt håll så duktigt sparat ihop alldeles egna shoppingpengar. Det blir en fantastisk söndag det vet jag redan nu.

puss

Julia

Ps, har ni sett hur det blommar i vår trädgård? Den blekrosa blomman heter såpört och förgyller verkligen sensommarrabatten tycker jag. Älskade mormorsträdgård!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej,
  En fråga vet du om det går att beställa Louis Vuitton väskor från nätet någonstans?
  Mvh
  Maria

  Maria 2016-08-14 21:18:52
  Svara
 • Åh, vad roligt att få veta vad dom heter.. Sådana växer som ogräs vid en gammal jordkällare här hos mig.. Tror iallafall att det är samma! ? Kram S

  Sofias Lantliv 2016-08-14 08:47:24 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!