JULIA K

Fy vad jag saknar den!

51b5388cd067b18d2d902423038e5c82_980x0_c_85_ns_v4

Min lilla älskade nätbutik.

Eller jag saknar kanske allra mest vad den var till en början. Med åren växte den och jag hängde kanske inte riktigt med och kände att läget inte var under kontroll alla gånger.

Och jag ångrar inte att jag lät den gå vidare. Men ja jag saknar den. Så himla mycket! Och jag riktigt känner hur inspirationen flödar i mig just nu.

Tror att det känns lite extra när hösten börjar närma sig och det snart är Formex också…

Hoppas ni får en härlig dag. Här blåser det massor så vi håller oss inne och har en rensa garderober dag hos oss. Barnen är måttligt pepp på det hehe…

Tar nog en sväng till lillIca senare och köper glass som belöning. Och så ska jag hämta ut ett paket med en sak till bebisen. Jag har suktat efter en sådan i 12 år. Jaaaa 12 år, det vill säga sedan Noell låg i min mage. Men tänkt att det är ju en superonödig sak. Men nuså. Sista bebisen ( förmodligen ) och jag tänker gå loss.

Sköt om er!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Och som jag saknar din nätbutik! Håller tummarna att den kommer tillbaks någon gång i framtiden…

  Anneli 2016-08-09 22:28:02
  Svara
 • Jag saknar din nätbutik också! Saknar att klicka runt bland alla fina produkter som du hade och inspirationen som jag fick från den

  Kram

  Evelina 2016-08-09 21:58:24
  Svara
 • Och jag saknar den! Massor!!!!

  Anna 2016-08-09 10:48:12
  Svara
 • Om du visste vad jag saknar den också <3
  Jag tycker charmen med att handa tex. i din webbutik var att leveransen inte kom på 2 h utan det går ett par dagar och i bland uppåt veckan. Men jag få hem en leverans med kärlek som är packat med omtanke och känsla. Nej åh.. Jag saknar den också <3
  Nu blir det till att leta lampa igen 😉
  Kram Magdalena

  Magdalena Ahlberg 2016-08-09 10:45:24
  Svara
  • Svar på Magdalena Ahlbergs kommentar.

   Tycker du det? Jag kände på slutet att tempot blev helt övermäktigt… Även om målet aldrig var att bli någon större nätbutik så försökte man per automatik hänga på så att säga. Kraaam! Hoppas du hittar en bra lampa nu.

   juliak 2016-08-09 12:10:36
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Ja jag tycker det! Att vi och hela omvärlden räknar med att allt ska ske och göras omedelbums är rätt skrämmande ändå tycker jag. Även om jag är där själv och hetsar upp mig och försöker anpassa mig till den hektiska omvärlden. Den som väntar på något gott du vet … <3
    Och du .. Jag fick vänta 3,5 veckor på en beställning från royal design som lovar ganska snabb leverans.. 😉
    oops! Uthängda …
    Kramis!

    magdalena 2016-08-12 13:00:12
    Svara
    • Svar på magdalenas kommentar.

     Oups 😀 där ser man…

     Ja jag tror de flesta skulle må gott av att soffa ner en aning ibland.

     Kram och fin fredag! J

     juliak 2016-08-12 13:32:32
     Svara
 • Hej Julia! Grattis till den kommande lilla/lille! Följer din blogg då och då.
  Nu en hel annan sak: Jag antar att du inte själv bestämmer vilken reklam som kommer upp i din blogg, men litet trist, när det nu kommer upp alkoholreklam! Nej, jag är ingen moraltant, men med hänsyn till ditt innehåll i bloggen känns det litet malplacerat!

  Siv 2016-08-09 10:35:09
  Svara
  • Svar på Sivs kommentar.

   Hej och tack snälla!

   Nej jag bestämmer inte reklamen själv däremot så litar jag på att Metro Mode inte placerar olämplig reklam på min blogg. Jag ser dessvärre inte vad det är för reklam du menar men personligen så är jag helt ok med reklam för ett vin till exempel. Men visst, i den bästa av världar skulle jag gärna se reklam för ekologiska ägg, små butiker som drivs av grymma kvinnor osv. Hoppas du ska trivas hos mig ändå 🙂 Kram J

   juliak 2016-08-09 12:07:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!