JULIA K

Vår eftermiddag, reatröja och brända toner till sensommaren!

Älskar den lite koralliga brända tonen på mina ballerinas som kommer från HM ( Brända toner verkar komma stort till hösten och är egentligen inte helt hundra ”min” grej men jag känner mig riktigt sugen på en tröja i någon sådan nyans och garanterat nagellack ). Och ser ni vilken matchimatchi på dagens läppglans? Tröjan är ett reafynd från Lindex och jeansen som jag med nöd och näppe kommer i är ett par från Gina Tricot. Mina favvisar alla gånger. Höga, mjuka och tänker sig massor. HÄR finns jeansen som brukar finnas i en mängd olika färger varje säsong.

IMG_1365

IMG_1395-tile

IMG_1357

 

IMG_1360

IMG_1379-tile

IMG_1399

IMG_1376-tile

IMG_1390

IMG_1361

IMG_1396-tile

 

Det blev en alldeles perfekt liten eftermiddagstripp till stenstranden där vågorna sköljde långt upp på stranden och vinden tog rejäla tag om oss där på stranden.

Doften av hav och den absolut alldeles friska är så underbar. Jag tror minsann att den här sommaren kvalar in som min underbaraste någonsin och än är den inte ens slut.

 

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Håller helt med! Vilken sommar!! Underbart!!

  Superfina ballerinor och läppglans 🙂

  Jessica E 2016-08-09 22:06:43
  Svara
 • Ser helt fantastiskt ut! O att din sommar är underbarast tvekar jag inte alls på, jag har ju funnits i den ??? mvh fröken ödmjuk

  Jessica 2016-08-09 06:36:41
  Svara
 • Kan bara hålla med dig… Haft en riktigt riktigt bra och fin sommar på alla sätt o vis <3
  Å stenar… det är något magiskt med vackra runda fina stenar… Så vackert!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-08-08 22:36:07 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!