JULIA K

I Stockholms skärgård!

IMG_0944

IMG_0925

Hej finisar!

Det här blev sannerligen en sommarlovsmåndag att spara i hjärtat.

Tänkte på det idag. När jag låg på de solvarma klipporna och solade mig. Bläddrandes i en bok. Med betoning på bläddrandes för det blev inte många sidor lästa i vanlig ordning.

Men i alla fall. S O M jag älskar våra årstider. Precis allihop. Och på något vis så är jag nästan övertygad om att vi i Norden njuter lite lite extra av värme och sol. Just för att vi inte är bortskämda med det året om. Alla årstider har verkligen sin charm och tjusning tycker jag.

Nåväl. Vilken underbar julidag det varit idag med ljumna vindar, dopp i havet, smörgåslunch och en tur över öppet hav med lagom spännande höga vågor.

Hoppas ni fått njuta av dagen!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vad mysigt! Älskar Stockholms skärgård! 😀

    Annie Fotograf i Linköping och Stockholm 2016-07-28 19:40:39 http://blogg.anniesfotografier.se
    Svara
  • Jag håller med dig om att det är så härligt med årstider, att få se allt skifta i färg, ljus och känsla. Att få längta efter sommar och sol och sedan att få klä sig i varma tröjor och ta en promenad en härlig höstdag! Alla årstider har sitt…men jag älskar våren-det är det bösta tycker jag! När ljuset kommer tillbaka och hela sommaren ligger framför en. Men nu längtar jag lite efter augusti och kräftskiva också! Fortsätt njut av sommaren!

    Marléne Bagleborn 2016-07-26 09:01:34 http://www.nouw.com/bagleborn
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!