JULIA K

Modigt!

IMG_0912

IMG_0886

IMG_0908

IMG_0849

IMG_0833

IMG_0875

IMG_0859

Hej finisar!

När jag vaknade imorse så fick jag feeling för Grönan och så fick det bli. Eller ja jag är ingen Tivoliälskare ett endaste dugg såhär i vuxen ålder men jag älskar att se barnens pirr, förväntan och hela den biten. Och varje år åker vi såklart till Gröna Lund och denna söndagen fick bli vår göra Grönan dag.

Jag vet inte riktigt vad som flög i mig men plötsligt så stod jag där själv i kön till typ världens högsta slänggunga med tunna tunna kedjor och jag som lider av överhemsk höjdskräck. Som kommit smygande med åldern.

Det var v i d r i g t. Jag såg söders höjder skymta men missade resten av stan då jag inte vågade mer än att kisa stundtals tills färden var över. Maxade därefter spänningen med en bläckfiskfärd där jag var alldeles ensam om att tycka att även det var sådär överhemskt och läskigt. Haha hjälp alltså. Dagen har med andra ord varit överspännande för somliga.

Barnen och Carlos åkte modigt både det ena och andra och dagen avslutades med storvinst för Belle som vann sitt favvisgodis. Vilken total lycka!

Hoppas dagen varit fin. Och lagom spännande. Sköt om er!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Oj samma hönde mig tidigare i somras men min dotter lurade mig – blundade hela åktiden???

  Pia 2016-08-01 16:40:20
  Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Traumatiskt 😀 Jag tänkte vara lite tuff men nja, det var jag ju inte ett endaste dugg 😀

   juliak 2016-08-01 18:02:06
   Svara
 • Herregud!! Jag hade svimmat!! Vågar knappt gå över bron från Mosebacke till Gondolen 😀
  Modigt!!
  Kram

  Jessica E 2016-07-25 22:24:07
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Nä för att vara en som tycker att det är obehagligt att stå på en kökspall så var detta helt enormt. Men det är mitt nya jag. Modig till max 😀 Kram

   juliak 2016-07-26 08:35:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!